Pokroky v sociálnom živote

Diskusia o tom, čo Vás trápi v súkromí...
Terepin
Addict
Addict
Používateľov profilový obrázok

Re: Pokroky v sociálnom živote

Príspevok od používateľa Terepin »

Na začiatku októbra idem k psychiatričke a potom pravidelné návštevy psychologičky.
gogo956
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa gogo956 »

Terepin napísal: 23 sep 2021, 23:32 Na začiatku októbra idem k psychiatričke a potom pravidelné návštevy psychologičky.
dobry zaciatok, ved aj to su zeny, mozno prijmu pozvanie na kavu :)
fildinko
King
King

Príspevok od používateľa fildinko »

Terepin napísal: 23 sep 2021, 23:32 Na začiatku októbra idem k psychiatričke a potom pravidelné návštevy psychologičky.

Vybral si si ich ty? Prečo tie konkrétne?
Terepin
Addict
Addict

U tej konkrétnej psychiatričky som už bol. A psychologička bola len odhad. Kľudne to môže byť aj psychológ.
heker
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa heker »

Sikovne, chvalim ta. Snad ti pomoze s tvojim blokom a zmeni sa to k lepsiemu. Daj potom vediet co a ako, drzim palce.
gogo956
Redeemer
Redeemer

Terepin

ak chces uprimnu radu: vykašli sa na hladanie vztahu so zenami raz a navzdy. Nema to u teba zmysel a iba sa trapis z neuspechov. Ty mas znacne problemy sam so sebou a partnersky vztah standardne generuje ix dalsich problemov ktore treba riesit, bolo by to z mlaky do kaluže.
starysomar
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa starysomar »

gogo k čomu taká "rada"?

Terepin - dobre robíš ak si sa obrátil na odborníkov. Držím tiež palce.
M142
Addict
Addict

Príspevok od používateľa M142 »

gogo956 napísal: 25 sep 2021, 11:34 Terepin

ak chces uprimnu radu: vykašli sa na hladanie vztahu so zenami raz a navzdy. Nema to u teba zmysel a iba sa trapis z neuspechov. Ty mas znacne problemy sam so sebou a partnersky vztah standardne generuje ix dalsich problemov ktore treba riesit, bolo by to z mlaky do kaluže.
wtf, to co je za kktsky post. je svojsky, ma problemy, ale to vobec neznamena, ze by sa mal vzdat nadeje na partnersky vztah. kde kto ma vselijake problemy a partnera si najde.

inac priklad z realneho zivota, aj v suvislosti s tymto prispevkom, aj ako motivacia pre terepina. mam kamarata, bol 32 rocny nie ze nepobozkany, ale dokonca nikdy neobjaty panic. cely zivot sa snazil nejaku zenu ziskat, ale mix jeho cudackej osobnosti a divnych nazorov kazdu jednu odplasil. do toho sa pridruzili antidepresiva a nadvaha. a predsa, v 32 rokoch sa nasla inteligetna a dokonca celkom pekna zena, ktora mu dala sancu, su spolu zopar mesiacov a klape im to. ci to vydrzi neviem, ale aj keby to mal byt posledny vztah v jeho zivote, tak vidno ako ho to obohacuje a kolko mu to dava. takze aj ked mizerna, sanca tu vzdy je a urcite je lepsie skusat dalej ako na seba dobrovolne zobrat osud enucha, ktory nikdy nezazije partnerske city.
gogo956
Redeemer
Redeemer

starysomar, M142
od roku 01/2007, viac ako 13rokov, je tu 113strán rád Terepinovi, s nulovým praktickým výsledkom.
Terepin
Addict
Addict

M142 napísal: 25 sep 2021, 23:25 wtf, to co je za kktsky post. je svojsky, ma problemy, ale to vobec neznamena, ze by sa mal vzdat nadeje na partnersky vztah. kde kto ma vselijake problemy a partnera si najde.

inac priklad z realneho zivota, aj v suvislosti s tymto prispevkom, aj ako motivacia pre terepina. mam kamarata, bol 32 rocny nie ze nepobozkany, ale dokonca nikdy neobjaty panic. cely zivot sa snazil nejaku zenu ziskat, ale mix jeho cudackej osobnosti a divnych nazorov kazdu jednu odplasil. do toho sa pridruzili antidepresiva a nadvaha. a predsa, v 32 rokoch sa nasla inteligetna a dokonca celkom pekna zena, ktora mu dala sancu, su spolu zopar mesiacov a klape im to. ci to vydrzi neviem, ale aj keby to mal byt posledny vztah v jeho zivote, tak vidno ako ho to obohacuje a kolko mu to dava. takze aj ked mizerna, sanca tu vzdy je a urcite je lepsie skusat dalej ako na seba dobrovolne zobrat osud enucha, ktory nikdy nezazije partnerske city.
Veľa by to dalo aj mne, ale veľa by mi to aj vzalo, keďže som paranoik s nízkym sebavedomím a vkuse by som ju podozrieval, že má podvádza s niekým lepším ako som ja. Pretože z môjho pohľadu všetci sú lepší ako ja a úprimne si nedokážem predstaviť, že by žena videla vo mne niečo, čo by nenašla v hocijakom inom chlapovi. Eventuálne by som ten vzťah sabotoval. Aj preto potrebujem terapiu.
starysomar
Hardcore addict
Hardcore addict

Viac než 13 rokov "riešiš" seba.
Zrejme Ti vyhovuje cítiť sa menejcenný, inak by si sa s tým už dávno vysporiadal.
Ak chceš - hľadaj si odbornú literatúru aj pomoc. Prípadne si prečítaj trilógiu Xaviera Crementa.
Ak nechceš - oberáš o čas ľudí, ktorí sa Ti snažia pomôcť.
To je celé.
gogo956
Redeemer
Redeemer

Terepin

asi pred pol rokom si myslim pisal ze si zacal behavat, cvicit. Ako to pokracuje?
Terepin
Addict
Addict

Nijak. Len ma to sralo. S váhou som dole nešiel, s bolesťami som sa vracal domov a len som bol naštvaný. Ktokoľvek kto tvrdí, že šport zlepšuje náladu, je idiot.
starysomar
Hardcore addict
Hardcore addict

Výhovorky. Nevydržíš alebo nechceš.
Moja manželka pri výške "o hlavu väčšia od kýbla" zhodila postupne 25 kilogramov.
Terepin
Addict
Addict

Chceš mi povedať, že moje bolesti boli vsugerované? Že som mal stŕpnuté nohy a pískalo mi v hrudi, lebo som to chcel?
gogo956
Redeemer
Redeemer

problem bol v tom, ze si zo stavu "gaučového" presiel hned do prilisnej sportovej aktivity a k tomu este pri strave iba zo zeleniny a ovocia co je tak strava pre slečinky ale chlap z toho nezregeneruje. Si inteligentny clovek a napriek tomu si neprisiel na taku jednoduchu vec, a to, ze sportove vykony sa posuvaju postupne, latku posuvas vzdy iba u kusok vyssie. A ty si urobil to najhorsie /a najjednoduchsie/ co sa da urobit: vykaslal si sa na to- a tak je to aj s tvojim zivotom k zenam. Ked chyba motivacia, tak potom clovek nedosiahne nič.
motto: "Uspech hovori sam za seba, neuspech sa neda ničím ospravedlniť".
Jedine k comu mas volu, je ze sem postpujes pochybne videa z youtube o tom ake su zeny zle a vypocitave.
Terepin
Addict
Addict

Myslíš si, že som hneď na začiatku behal maratón? Bežal som v intervaloch pokiaľ mi to dovolilo telo. Teda to vyzeralo asi tak, že som minútu bežal a 5 minút chodil a snažil sa lapať dych. A po pol hodine tohto cviku som si necítil nohy.
gogo956
Redeemer
Redeemer

Terepin napísal: 26 sep 2021, 11:02 Myslíš si, že som hneď na začiatku behal maratón? Bežal som v intervaloch pokiaľ mi to dovolilo telo. Teda to vyzeralo asi tak, že som minútu bežal a 5 minút chodil a snažil sa lapať dych. A po pol hodine tohto cviku som si necítil nohy.
tak si to nemal robit pol hodinu, ale kolko vladzes. Kludne iba 10minut. A dalsi tyzden posunut na 15 atd. Ja keby si mal behat pol hodinu tiez nevladzem, pretoze sice sportujem, ale nevenujem sa behu, takze ty musis mat este mensie naroky-na zaciatku.
Terepin
Addict
Addict

To by som len obehol vežiak.
gogo956
Redeemer
Redeemer

Terepin napísal: 26 sep 2021, 11:05 To by som len obehol vežiak.
a čo?? ved to je uplne irelevantne ci je to veziak alebo 10 veziakov. Tvojou ulohou je zatazit telo kolko dovoli nie pocitat vežiaky.
Napísať odpoveď