Pokroky v sociálnom živote

Diskusia o tom, čo Vás trápi v súkromí...
Terepin
Addict
Addict
Používateľov profilový obrázok

Re: Pokroky v sociálnom živote

Príspevok od používateľa Terepin »

To nie je incel video. Treba si ho aj skutočne pozrieť. Práveže je to kanál od psychiatra, ktorý pomáha gamerom so životnými problémami a ako sa s nimi vyrovnať.
A podľa štatistík čoraz viac tridsiatnikov žije v spoločnej domácnosti s rodičmi, čiže možno si aj niekoho nájdu, ale reálne sa nikam neposúvajú.
fildinko
King
King

Príspevok od používateľa fildinko »

Aký uvádza doktor dôvod? Že prečo je to tak.
Terepin
Addict
Addict

Aj keď ľudia na sebe tvrdo pracujú jeden rok, výsledky sa nedostavia a vzdajú to. Potom po nejakom čase to skúsia znovu, ale opäť len rok a znovu to vzdajú s tým, že to proste nefunguje. Realita je však taká, že to trvá roky (dva a viac) a výsledky sa dostavia.
Ja som na sebe pracoval 10 rokov a výsledok žiadny.
aacid
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa aacid »

co znamena ze si na sebe pracoval? ake vysledky si dosiahol? kam si sa pohol za 10 rokov?

lebo co sledujem tuto temu tak veru by so nepovedal ze si na sebe pracoval... len si to nahovaras aby sa zase mohol na nieco vyhovarat.
ludia su schopni za 10 rokov dosiahnut viac menej cokolvek, pokial chcu. za 10 rokov z teba moze byt bodybuilder s 2% podkozneho tuku. za 10 rokov mozes ziskat kondicku a vystupit na vsetky osemtisicovky na zemi. za 10 rokov mozes mat velmi slusne rozbehnutu vlastnu firmu alebo byt na dobrej pozicii vo firme.

co si dosiahol ty za 10 rokov? okrem 120 stranovej temy tu na hojku?
na cvicenie si sa vysral. dal si jeden mesiac behaniu a povedal si ze to nefunguje.
na psychologa si sa vysral. bol si tam par krat a tiez si to zhrnul ze to nefunguje. ver mi ze keby to riesis 10 rokov tak vysledok tam nejaky je.

kedy si uz konecne priznas ze ty nechces nic dosiahnut, ze ty nechces partnerku, ze nechces zmenit zivot, ze ti vyhovuje zit tak ako zijes a dookola sa lutovat?
hlavne si treba priznat ze vsetky problemy ktore mas su tvoje problemy, ty si ich vytvoril a iba ty ich mozes vyriesit. nikto iny.
Terepin
Addict
Addict

Ku psychologičke som chodil niekoľko mesiacov. Cvičil som niekoľko rokov. Chodil som viac von. Zmenil som účes. Dvakrát som zmenil šatník. Skúšal som Pokec, Badoo, Tinder (a aj Steam).
gogo956
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa gogo956 »

Terepin
nespominal si niekde, ze mas znacnu nadvahu? Ako si to mame vysvetlit s tvrdenim, ze "Cvičil som niekoľko rokov"? Takze predtym si mal este viacej kg? Alebo si pocas tych rokov cvicenia neschudol nic? Alebo iba velmi malo?

Vedome mozno tuzis po partnerskom vztahu, ale povedome ti asi tento tvoj aktualny stav vyhovuje, nikto ti nehovori do tvojho hrania na pocitaci, nemas ziadne zavazky voci partnerke, robis si co chces atd. Nie je hanba si priznat, ze ti vlastne tento zivotny styl vyhovuje a v skutocnost zmenu ani nechces. Su ludia ktorym su takto spokojni a nie je ich malo.
aacid
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa aacid »

niekolko mesiacov? to je realne kolko sedeni? 5? 10?
pokial si cvicil niekolko rokov a stale nemas sportovu postavu tak si asi cvicil zle. pokial mas stale nadvahu tak cvicit nestaci, treba sa aj stravovat spravne.

proste len same vyhovorky, vsetko si akoze robil, ale nic si nerobil poriadne. ja mam pocit ze ty strasne chces byt specialny, vynimocny a nejak podvedome si zistil ze najjednoduchsi sposob ako byt vynimocny (aspon vo svojich ociach) je hrat sa na to ze si iny ako zbytok sveta, ze to co plati pre inych ludi pre teba neplati.

fakt je ale ze pokial niekto poctivo cvici a spravne sa stravuje niekolko mesiacov ci rokov tak proste bude mat dobru postavu. ty miesto toho aby si si priznal ze to asi nerobis spravne tak sa radsej budes hrat na to ze v tvojom pripade to skratka nefunguje. co ale nie je mozne.

musis sa snazit. a pokial to nejde, tak sa treba snazit viac. skonci s vyhovorkami a zacni makat.
Andi_Cibula
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Andi_Cibula »

Terepin napísal: 24 jún 2022, 23:45 Psychiatrička mi predpisuje lieky a psychologička mi vôbec nepomohla.
Čo ste preberali? Aké témy? Rozviň to trochu prosím.
Hensym
VIP
VIP

Príspevok od používateľa Hensym »

Terepin napísal: 29 jún 2022, 23:29 Rada, že mám ísť von, je asi taká užitočná, ako keď chorému povieš, aby si kúpil liek bez akýchkoľvek detailov.
To je pravda, ale tvoja téma má aktuálne 2349 príspevkov (vrátane tohto môjho), cca 1000 z toho sú v istom zmysle cenné rady. Ja som zvedavý, koľko tisícok ešte pribudne. :)
Frco
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa Frco »

Mozno Terepin len troluje a v reale teraz lezi vo virivke s dvoma babami a smeje sa nam na hojku aki sme naivni.
Terepin
Addict
Addict

Frco napísal: 02 júl 2022, 11:08 Mozno Terepin len troluje a v reale teraz lezi vo virivke s dvoma babami a smeje sa nam na hojku aki sme naivni.
Hej. S mojou pravou a ľavou rukou. :D

Autoeditácia príspevku po 2 min 2 sek:
aacid napísal: 30 jún 2022, 10:38 niekolko mesiacov? to je realne kolko sedeni? 5? 10?
pokial si cvicil niekolko rokov a stale nemas sportovu postavu tak si asi cvicil zle. pokial mas stale nadvahu tak cvicit nestaci, treba sa aj stravovat spravne.

proste len same vyhovorky, vsetko si akoze robil, ale nic si nerobil poriadne. ja mam pocit ze ty strasne chces byt specialny, vynimocny a nejak podvedome si zistil ze najjednoduchsi sposob ako byt vynimocny (aspon vo svojich ociach) je hrat sa na to ze si iny ako zbytok sveta, ze to co plati pre inych ludi pre teba neplati.

fakt je ale ze pokial niekto poctivo cvici a spravne sa stravuje niekolko mesiacov ci rokov tak proste bude mat dobru postavu. ty miesto toho aby si si priznal ze to asi nerobis spravne tak sa radsej budes hrat na to ze v tvojom pripade to skratka nefunguje. co ale nie je mozne.

musis sa snazit. a pokial to nejde, tak sa treba snazit viac. skonci s vyhovorkami a zacni makat.
Nepochopili sme sa. Ja som cvičil ako tínedžer na strednej. Mal som fit postavu. A bolo mi to prd platné; nie len, že o mňa dievčatá nejavili absolútne žiadny záujem, ale po zverejnení fotky na zoznamkách so mnou bez slova prestali komunikovať.

Autoeditácia príspevku po 52 sek:
Andi_Cibula napísal: 01 júl 2022, 11:55 Čo ste preberali? Aké témy? Rozviň to trochu prosím.
Fu, to už je dávno čo som tam naposledy bol. Ale čo sa pamätám tak som hovoril hádam o všetkých svojich problémoch.
Blastbit
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa Blastbit »

Zoznamky sú fake.Dnešné slovenky značná časť chce muža s gladiatorskou postavou,tvár svojim sposobom ošlahanú a mať majetky,ktoré ale treba na tej fotke aj ukázať.SR ak by malo životnú uroven aspon Rakuska, ženy by tiež mali miernejšie nároky.
Terepin
Addict
Addict

Lenže ja hovorím o zoznamke spred pätnástich rokov...
Blastbit
Hardcore addict
Hardcore addict

Ci taká spred 15 tich rokov, ci terajšia stále sa jedná o fake. Tu ti 15 r "radili" ako so sebou nemusis nic robit,nič nemať a žensku budes mat aj tak. A tak to aj dopadlo,že nič nefunguje a skončil si až k odborníčke. Pritom stačilo cvičiť,stravovať sa,najst dobrú prácu,chlapská povaha ženské nezaujma. Zeny si osedlaju aj samé toho kto ich zaujme výzorom,postavením,nadobudnutými vecami.
Terepin
Addict
Addict

Tak je. Pre ženy je na chlapoch najdôležitejšia len jedna vec: sociálny status. Atraktívny bezdomovec si normálnu ženu nenájde, ale odpudivý pracháč áno.
Blastbit
Hardcore addict
Hardcore addict

Chudobná predavačka zo zelovocu nechce chudobneho predavača zo zelovocu, chce niekoho na vyššej úrovni. Napr vztah C.Ronaldo a Georgina
Právnička chce chlapa na aspon jej úrovni čiže napriklad lekára, tiež by nechcela na vztah predavača zo zelovocu. Jedine ak tak, ak by bol teda fakt atraktívny a ju by rajcoval a mala sním sexuálny románik a nič iné.Trochu iný príklad Lucie Bíla a autoklampiar taký nabúchaný mužný chlap neviem jeho meno,ale spolu to tahali pár rokov. Ale večnosť to netrvalo, tie sociálne rozdiely sa prejavili skor ci neskor.
Z reálneho života slobodná manažerka a románik s namakaným drevorubačom, ale že na vztah si ho ona nedokázala predstaviť skrz financie.
Skrátka ked sa dá čo zlepšovať na sebe tak to skrátka robiť - od výzoru,cez prácu, miesto škoda favorit kupiť hoc aj ojazdeneho bavoráka.
Cím viac bodov chlap má, tým väčšia šanca prenho že aj hned 3 zenské ho budú chcieť a on sa nemusí ani namáhať. O tom by vedeli hovoriť športovci, že tí nepotrebujú ženy nahanať, ony samé za nimi behajú. Tak všetci tu nemusia byt profi športovci ale mat plat výrazne nad 1000 netto, dobre sa obliekať,mať aspon byt, fakt aj do ksichtu sa snažiť co najlepsie vyzerať,postava víťazí u žien, tá primerane vyšportovaná.
Ked už fotky dat tak instagram,facebook, ziadne zoznamky kde sú reálne chlapi za ženskými nicky, len stiahnuté fotky žien zo zahraničia.
Tiez som bol kedysi naivný ze netreba ani nic mat, no tak určite by som si doteraz stýmto pristupom ani raz nevrzol. Len som si nenechal roky tahat medové motuzy popod fuzy. Ale jasné su aj ženy radodajky ktorým je fakt jedno ským pojdu. Tebe ako introvertovi by taká ale nevonala, mne teda ako introvertovi rozhodne nie. Mozno len nejakým promiskuitným extrovertným chlapom hej.
Terepin
Addict
Addict

Blastbit napísal: 03 júl 2022, 13:24ziadne zoznamky kde sú reálne chlapi za ženskými nicky, len stiahnuté fotky žien zo zahraničia.
Na internete nie sú žiadne ženy: muži sú muži, ženy sú muži a malé dievčatká sú agenti FBI.
Blastbit
Hardcore addict
Hardcore addict

Sú na nete, ale nie na neserioznych zoznamkách. Skoda ze nie si promiskuitný záletný extrovert s chuťou na radodajky, táto tema by tu nebola.
Terepin
Addict
Addict

To bol vtip, ale OK.
Blastbit
Hardcore addict
Hardcore addict

Pohoda,ja to ale všetko píšem vážne,aká je realita min v SR,žiadna hlava v oblakoch.Mať ženu s nejakou urovnou je viac fuška ako najst rajdu.
Napísať odpoveď