Pokroky v sociálnom živote

Diskusia o tom, čo Vás trápi v súkromí...
Andi_Cibula
Addict
Addict
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Re: Pokroky v sociálnom živote

Príspevok od používateľa Andi_Cibula »

Terepin napísal: 15 jún 2022, 16:45 Bol som u psychiatričky aj psychologičky a nič mi nezistili.
Ani si nedal vedieť.
Aké to bolo? Domnieval som sa, že to bude kľúč k odhaleniu toho, prečo sa ti nedarí vo vzťahovej oblasti.
Frco
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa Frco »

Terepin: A teda vidim tu tu temu 15 rokov ze existuje. Pamatam si ju, ale nikdy som ju nejako extra necital, lebo tu bolo volakedy vela fake/troll tem.
A to akoze stale mas problem s babami? Nespal si so ziadnou za ten cas? Ani si so ziadnou nechodil?
Lebo mam kamarata, ktory je tiez dost introvert, s babami sa mu tazko kecalo. Uz ma po 30tke, podla mna so ziadnou babou nic nemal, maximalne bozkavanie.
Ale uz aj ten sa posunul dalej aspon v tom, ze teda ma vlastne byvanie, schudol a nevyzera najhorsie, zacal cvicit, posilovat, starat sa o seba, zaregistroval sa na Tinder a uz bol na par stretnutiach/rande za posledny rok/dva.
Takze chapem, ze pre niekoho je to tazsie ako pre ineho. Mne sa napriklad s babami keca lahko, lebo som ukecany. Zas na druhu stranu som po dlhsej chorobe a nevyzeram teraz bohvieako :-D Ale tiez sa nechcem vzdavat a postupne sa snazim nieco s tym robit. Lebo vzdy si clovek najde dovod, preco nie. A napriklad ak sam pises, ze mas v pohode pracu a peniaze a podla vsetkeho si normalne zdravy clovek...tak potom co riesis?
Ved zaklad mas. Zdravie + relativne ok peniaze. Viac naozaj nepotrebuje. Na tom mozes uz len stavat.
Terepin
Addict
Addict

Príspevok od používateľa Terepin »

Ja som stratil s nežným pohlavím všetok kontakt po základnej škole a nadobudol som ho späť až v 30ke. Takže asi tak.
Terepin
Addict
Addict

Práve som sa vrátil s kamarátovej svadby. Bola to úplne prvá svadba, na ktorej som bol. Bolo to fajn. V kostole som škrípal zubami z tých blbosti, čo tam tliachal kňaz, potom na oslave som zjedol tri zákusky, keďže zvyšok jedla mi nechutil a posledným autobusom som šiel domov. Už aspoň viem, ako vyzerá svadba.

Autoeditácia príspevku po 1 min 24 sek:
Andi_Cibula napísal: 16 jún 2022, 9:34 Ani si nedal vedieť.
Aké to bolo? Domnieval som sa, že to bude kľúč k odhaleniu toho, prečo sa ti nedarí vo vzťahovej oblasti.
Psychiatrička mi predpisuje lieky a psychologička mi vôbec nepomohla.
Blastbit
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa Blastbit »

Veru tiez som z tých ktorému uplne stací sediet hodinu na omši,hodinu na svadbe napr a ist domov. Taká zalezitost 2-3 hodín a ísť preč.
Pohoda lepšie neskor ako nikdy. Rozhodne 15 ročné balamutenie viacerích ludí že stačí byt švorc po kazdej oblasti(výzor,peniaze,hmotné majetky,vzorce správania pri ženách) a ženy po nom pojdu, tiez nebol kluč k tomu aby si Terepin našiel nejakú babu. Uz aspon zistil ze viac ho baví hrať hry ako randiť sak pohoda.
gogo956
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa gogo956 »

Vždy sa da na sebe pracovať a niekde sa posunúť, len treba preto aj niečo urobiť
Terepin
Addict
Addict

Toľko k tomu...
Prílohy
1656010617000.jpg
gogo956
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa gogo956 »

Terepin

pls, ako presne prisli k tym 36percentam? matematika nikdy nebola mojou silnou strankou.. :D Ked na to takto zbezne pozeram tak to z toho nevidim.
Frco
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa Frco »

Asi tak, nerozumiem ani ja. Ale o tych 2% som uz cital na viacerych strankach. Mozno nieco na tom bude :-)
Preto pouzivam ten autoswiper, ktory mi setri cas a vyswajpuje vacsinu doprava. Potom mas z 2000 zien 2% a to mas 40 matchov, zrusis 30 co sa ti nepacia a voila! 10 peknych bab :D
javatar
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa javatar »

matika je jednoducha
Zena swipne 100x z toho 95 je to dislike a 5 like (3.2+1.8%).
Z 5 likov ju 1.8 likne naspat a je z toho match. No a 1.8/5 je 0.36

Obdobne u chlapa 1/(52+1) = 0.018 co zaokruhlime na 0.02

Nic to nemeni na tom, ze tinder a celkovo online dating je pre Terepina nezmysel.
Socialne skills na online dating su velmi specificke a rozvijat ich je prenho (a imho pre vacsinu ludi) zbytocne.
Terepin
Addict
Addict

aacid
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa aacid »

takze nakoniec si sa rozhodol ist full incel cestou?
Terepin
Addict
Addict

Záleží od toho, čo si predstavuješ pod pojmom incel.
aacid
Hardcore addict
Hardcore addict

ja poznam len jednu definicu "incel"... tu sa zjavi ked do googlu napises "incel definition" :D
Terepin
Addict
Addict

V tom prípade nie.

Mimochodom:
Prílohy
At-least-there-is-an-explanation.jpg
Hensym
VIP
VIP

Príspevok od používateľa Hensym »

Najväčší paradox je, že "každý zboží má svýho kupce" a po planéte medzi tými miliardami zrejme chodia minimálne státisíce žien, ktoré sú v istom zmysle pošahané podobne ako ty (nie v zlom) a brali by ťa hneď a rozumeli by ste si lepšie, ako 99% ľudí na svete. Lenže samé ti do bytu neprídu.
Blastbit
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa Blastbit »

Heh ako sa to vezme. Mladá susedka alebo mladá predajkyňa vonaviek prečo nie? Zažil som,kludne aj sexi pošahaná baba može zaklopať na dvere.
Terepin
Addict
Addict

Hensym napísal: 29 jún 2022, 21:59 Najväčší paradox je, že "každý zboží má svýho kupce" a po planéte medzi tými miliardami zrejme chodia minimálne státisíce žien, ktoré sú v istom zmysle pošahané podobne ako ty (nie v zlom) a brali by ťa hneď a rozumeli by ste si lepšie, ako 99% ľudí na svete. Lenže samé ti do bytu neprídu.
Rada, že mám ísť von, je asi taká užitočná, ako keď chorému povieš, aby si kúpil liek bez akýchkoľvek detailov.

A možno, že naozaj existuje žena, ktorá by ma brala všetkými desiatimi, ale na Slovensku ju nenájdem určite.
fildinko
King
King

Príspevok od používateľa fildinko »

Vo vzduchu cítim nádej. :-)
aacid
Hardcore addict
Hardcore addict

vsetky tieco incel videa a teorie zakapu velmi rychlo ked clovek otvori oci a zisti vacsina populacie nema problem najst si partnera, je to len mala skupina jedincov ktora to nejak nezvlada.
Napísať odpoveď