Pokroky v sociálnom živote
Re: Pokroky v sociálnom živote
Terepin, keď tu spomínač , že ti to dá PTSD, riešili ste nejako na sedeniach s nejakym terapeutom to pôvodné PTSD, lebo keď som si prečítal začiatok témy, čo som popravde ani nevedel, že to má tolko rokov, tak tam si to spomínal, že máš pomali panický strach zo žien, takže nejaké korene to mať musí, v nejakej traume z detstva, alebo niečom. Neviem či len antidepresiva to nejako zmenia.
Prvá hodina nového kurzu nemčiny. Zase som obklopený ženami. Som taký záchvat paniky dostal až mi je nevoľno.
stale moc nerozumiem c tym ty mas taky problem. ved bud sa s nimi nerozpravaj vobec alebo sa s nimi rozpravaj ako by si sa rozpraval s muzom, starsim muzom ktoreho nepoznas. takemu by si asi nehovoril dvojsmyselne sexualne narazky alebo rozpraval pred nim oplzle vtipy, nie?
tak preco sa tak nevies spravat aj k zenam?
tak preco sa tak nevies spravat aj k zenam?
Pretože tu si všetci tykáme a je tu kamarátska atmosféra. A oplzlé vtipy som nikdy nepovedal.
Veď to nechaj na tie ženy. Ak budú chcieť, tak sa ti prihovoria. Inak si len rob po svojom.
A čo myslíš, čo som robil celý svoj život? Presne pre to som nikdy nemal žiadnu priateľku. 
a co to ma spolocne s tym ako by si sa mal spravat? ved kamaratska atmosfera a tykanie moze byt aj s 60 rocnym panom.
Vedel by si zhrnut do par viet celu tuto ,takmer 20 rocnu, temu? Najlepsie bez emocii 
keby tu na fore existuje nejaky export co by celu temu vyplul do jedneho textaku tak by som to vlozil do notebooklm a to by bol suhrn. a este aj klast otazky by si mohol 
(nejaky admin/moderator by to nevedel vytiahnut?
)
(nejaky admin/moderator by to nevedel vytiahnut?
Mna napadol Copilot, akurat by to muselo byt na jednej stranke. Nechce sa mi to cele citat, ale moze to byt zaujimave 
Nevrav, ze nastroj na nieco taketo nespichnes popri pomalsom dni v praciaacid napísal: 10 okt 2024, 15:47 keby tu na fore existuje nejaky export co by celu temu vyplul do jedneho textaku tak by som to vlozil do notebooklm a to by bol suhrn. a este aj klast otazky by si mohol
(nejaky admin/moderator by to nevedel vytiahnut?)
trosku som dufal ze to notebooklm zhltne ked mu to postnem ako link, kedze forum je verejne pristupne aj bez registracie. zial nevie si sam nacitat vsetky strany, len tu prvu, respektive na ktoru dam link.
M142 - provokater, mozno to spravim pre tu srandu
Autoeditácia príspevku po 36 sek:
ale skor poviem nejakej AI nech to napise...
M142 - provokater, mozno to spravim pre tu srandu
Autoeditácia príspevku po 36 sek:
ale skor poviem nejakej AI nech to napise...
-
starysomar
Hardcore addict
Aria ma vypískala:
I can't access the content of the link you provided directly. However, I can help summarize or extract information if you share some key points or topics discussed in that thread. Please provide some details or excerpts, and I'll be happy to assist you with a summary!
I can't access the content of the link you provided directly. However, I can help summarize or extract information if you share some key points or topics discussed in that thread. Please provide some details or excerpts, and I'll be happy to assist you with a summary!
done.
2759 postov.
notebooklm by som sice sharovat s vami mohol ale mi to uz pride trochu porusovanie sukromia. ale kto mi napise PM tomu zozdielam json s tymi postami. kazdy si to moze do notebooklm narvat sam
alebo kludne piste dotazy sem
Autoeditácia príspevku po 1 min 52 sek:
tiez uz generujem podcast
Autoeditácia príspevku po 2 min 53 sek:
podcast, ma 8 minut, kto chce vypocujte si, ja som to este nepocul.
https://mega.nz/file/VNM0nSAR#JdNrutfXZ ... fEnEIRMyH0
2759 postov.
notebooklm by som sice sharovat s vami mohol ale mi to uz pride trochu porusovanie sukromia. ale kto mi napise PM tomu zozdielam json s tymi postami. kazdy si to moze do notebooklm narvat sam
alebo kludne piste dotazy sem
Autoeditácia príspevku po 1 min 52 sek:
tiez uz generujem podcast
Autoeditácia príspevku po 2 min 53 sek:
podcast, ma 8 minut, kto chce vypocujte si, ja som to este nepocul.
https://mega.nz/file/VNM0nSAR#JdNrutfXZ ... fEnEIRMyH0
wow, just wow
Hádam to terepin zoberie s nadhladom, možno zobrať si z toho niečo, ak sa človek odosobní... ale ten podcast ako naozaj wow.
aacid, zaslúžiš si tonu (už neexistujúcej) pozitívnej karmy 
no este uvidime ci sa nebude niekto stazovat. na jednej strane forum je verejne pristupne a ktokolvek si to moze precitat ale je to taky divny pocit o tom pocuvat od "cudzich ludi".
ale naspat k teme:
ale naspat k teme:
V tom vyššie povedanom by som súhlasil, tento výťah vyznie prijatelnejšie, ten podcast je už niečo na štýl možno cyber šikany, ak to hlavne počúva človek z úst dvoch úplne cudzích ludí na mieste kde si pripadá byť trochu pochopený, hoci nie každý naňho reaguje s pochopením.
Stále si ale myslím, že by to chcelo nejako pochopiť tú úplne root príčinu prečo. Lebo aj ten výťah sa zaoberá skôr následkom, nie príčinou, keďže je to predsa len nejaký jazykový model. Adresovaním počiatku by sa to mohlo niekam posunúť, teda ak to nejaký počiatok malo.
Stále si ale myslím, že by to chcelo nejako pochopiť tú úplne root príčinu prečo. Lebo aj ten výťah sa zaoberá skôr následkom, nie príčinou, keďže je to predsa len nejaký jazykový model. Adresovaním počiatku by sa to mohlo niekam posunúť, teda ak to nejaký počiatok malo.