Pokroky v sociálnom živote
Re: Pokroky v sociálnom živote
Stačí prečítať prvé príspevky v januári 2007 a posledné príspevky 2024 - ide to k horšiemu jeho vnímanie žien. Co by si mu poradil, čo zmeniť ?Fglx napísal: 10 okt 2024, 14:11 Vedel by si zhrnut do par viet celu tuto ,takmer 20 rocnu, temu? Najlepsie bez emocii![]()
dobre si pamatam, ako sa Terepin nechcel stretnut ani s nami na stretavke
2x
2x
Hlada este vobec radu?Blastbit napísal: 11 okt 2024, 14:29 Stačí prečítať prvé príspevky v januári 2007 a posledné príspevky 2024 - ide to k horšiemu jeho vnímanie žien. Co by si mu poradil, čo zmeniť ?
Netrufam si radit priamo, poradim len, ze ak este nevyhladal odbornika, nech to urobi – toto uz sam nezlomi.
Cize psychiater, psycholog, lieky.
Ziadna hanba.
Ak uz vyhladal, tak nech skusi inych. Tie lieky dost pomozu odrazit sa, okrešú zle emocie, viac ho obrnia. S ich pomocou by sa hodil proste do vody – su ako plavacie koleso – a ucil by sa pomaly plavat, aj za pomoci psychologa.
K horšiemu? Ma tu popisuješ ako keby šiel po ulici s myšlienkami nejakú zmlátiť alebo čo.Blastbit napísal: 11 okt 2024, 14:29 Stačí prečítať prvé príspevky v januári 2007 a posledné príspevky 2024 - ide to k horšiemu jeho vnímanie žien. Co by si mu poradil, čo zmeniť ?
Autoeditácia príspevku po 40 sek:
Teraz už mám lieky, takže by som prišiel.beardie napísal: 11 okt 2024, 14:36 dobre si pamatam, ako sa Terepin nechcel stretnut ani s nami na stretavke
2x![]()
Tak som to nemyslel....Od panického strachu z 2007 k tomuto
" A potom, že prečo ženám chorobne nedôverujem..."
Vždy som im nedôveroval. No týmto bola moja nedôvera utvrdená.
Autoeditácia príspevku po 17 hod 16 min 12 sek:
Priateľka, dieťa a pes v jednom.
Autoeditácia príspevku po 17 hod 16 min 12 sek:
Priateľka, dieťa a pes v jednom.
-
starysomar
Hardcore addict
Terepin - moja dcéra je a chce ostať sama - tiež má mačku. Je s tým spokojná.
Ja chcem byť sám pretože mi nič iné nezostáva. Ak to dáva zmysel.
ostava ti nebyt sam, lenze svoj zivot sabotujes
Akože som sa podvedome sám poslal na HR?
vedome sa nespravas adekvatne situacii
Terepin: este stale si v tecku? celkom ma zauijima ako dopadol ten tvoj pohovor z HR. inak pozor nato v tecku co som pocul dost riesia narazky na zeny a pod kamarat koli tomu dostal WL. (btw podla mna najhorsie co sa ti moze stat ze dostanes ten WL) len treba sa skludnit lebo z druhym ide uz rovno aj vypoved (ano dasa odvolat sudit aj to pravdepodobne vyhras ale zbytocny konflikt). Takze ak mozes prosim rozpis sa ak nechces takto verejne kludne do sukromnej spravy diki 
Čo je WL? Nedostal som žiadnu odpoveď odvtedy. Zrejme ma sledujú a čakajú čo urobím.
Autoeditácia príspevku po 32 sek:
Autoeditácia príspevku po 32 sek:
Musíš byť špecifický, lebo na toto neviem reagovať.
kompi, Terepin - WL = Warning letter ak si dobre spomínam ?
urazas zeny, lebo si myslis, ze je to vtipne
urazas ich tak, ze si dostal WL
Hej? Bol si tam? Si počul moje vtipy?beardie napísal: 15 okt 2024, 21:21 urazas zeny, lebo si myslis, ze je to vtipne
urazas ich tak, ze si dostal WL
A oficiálne som nedostal nič.
nebol som tam, ale som si takmer isty, ze si za to mozes sam, Occamova britva
oficialne si dostal poje***, inak by si na koberceku nebol
oficialne si dostal poje***, inak by si na koberceku nebol
poje*** som dostal, okrem iného, aj za to, že som hodil kompliment ako vyzerá elegantne. Pretože podľa internej politiky akýkoľvek komentár bez ohľadu na účel sa považuje za sexuálne obťažovanie. A keď sme už pri tom účelu - bolo mi niekoľkokrát zdôraznené, že je úplne irelevantné čo poviem alebo ako to myslím; dôležité je len ako to pochopí tá druhá strana. No čo čakať od firmy, ktorá tlačí DEI sračky...
Najprv si over fakty než ma začneš osočovať.
Najprv si over fakty než ma začneš osočovať.