Pokroky v sociálnom živote

Diskusia o tom, čo Vás trápi v súkromí...
Terepin
Addict
Addict
Používateľov profilový obrázok

Re: Bez priatelky, 28. Relativne stastny. Ma to vyznam riesi

Príspevok od používateľa Terepin »

SofiaElla napísal:Terapin, kľudne randi s tričkom ďalších pár rokov, ľudstvo z toho nevymrie. Ale za tých pár rokov by si sa tiež mohol posnažiť nájsť nejakú cestu a hlavne úctu k ženám.
Na základe čoho si dospela k záveru, že nemám úctu k ženám? Azda som neadekvátne zapôsobil na tvoje ego?
beardie
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa beardie »

Terepin napísal:A potom že na randenie nepotrebujem peniaze...
Človek jaksi predpokladá, že raz zacas ideš s kamošmi von, do kina, na bowling alebo biliard

No ak si asocial a celé dni si len doma a von nechodíš, tak áno, bola by to veľká zmena
Terepin
Addict
Addict

aacid napísal: tak to zisti. nejaky dovod tam byt musi. oslov nejaku zenu ze s nou chces ist von a ked odmietne tak sa jej opytaj preco. mozno ti povie.

ale z toho co pises, tie dve co o teba maju zaujem si spoznal cez nejake komunity, to znamena ze mate spolocne zaujmy. mozno mas moc specificke zaujimy na to by si zaujal priemernu babu. mozno nechces ist na diskoteku tancovat. mozno si radsej kupis tricko ako by si mal ist s babou na rande...
Opýtal som sa ich. Povedali mi, že som roztomilý, veselý, atraktívny a sebavedomý. Nežartujem. Aj v robote mám väčšinu času dobrú náladu a dokážem rozosmiať kolegov. Aj staršie kolegyne. Avšak ak sa usmejem na tú mladú dievčinu, tak mám pocit, že sa chce schovať v kabinete. Možno pôsobím ako sexuálny deviant, viem ja? Päťdesiatničky so mnou nemajú žiadny problém. A vlastne ani dve kamarátky. A pri nich sa fakt nepotrebujem pretvarovať. Cudzie mladé ženy prosto odpudzujem.

Čo je vlastne diskotéka? Hlasná tuctová hudba, chľast a cigarety. A možno drogy. Tuctovú hudby nepočúvam, nepijem, nefajčím a nefetujem. Na koncerty by som šiel rád, no kto by sa so mnou trepal do Nemecka? Taký Schiller sem nikdy nepríde. Alebo Ott z Anglicka.

Vskutku, záujmy mám špecifické. Respektíve ani nie tak záujmy ako skôr ich okruh. Napríklad rád počúvam (a tvorím) hudbu v žánroch, o ktorých priemerný Slovák v živote nepočul. O hudobníkoch nehovoriac. Takže z koncertov nič. A to isté sa dá povedať aj o knihách (ktoré i tak už málokto číta), či komiksoch.

Fakticky, o kultúre sa nemám na Slovensku s kým baviť. Kontakty musím hľadať v zahraničí.
heker
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa heker »

Terepin - Patdesiatnicky su stare korytnacky, ktore sa citia pri tebe mladsie a maju ta za mladeho zajacika. Ta mlada, ktora sa chce pred tebou schovat, bud sa hanbi alebo si jej nesympaticky. Jedine ako to zistit je, ze sa jej prihovoris a spytas sa jej, ze ci ma s tebou problem, ci sa boji alebo ci si jej nesympaticky. Lebo ze ta to mrzi, ze sa tak k tebe sprava. Vidis, nasiel si aj dovod preco neinst na diskoteku. Preco nepocuvat hudbu. Preco si nevypit, nefajcit. Nezabudol si na drohy. Este spomen znasilnenie a bitky, to bude komplet. Proste ty hladas vyhovorku za vyhovorkou, zamienku za zamienkou. Mne zial prides ako uplny looser. Mozno zarabas dobre, mozno su stare korytnacky v robote z teba hotove a usmievaju sa na teba. Lenze pochop, ze ty hladas zenu v tvojom veku, ktora sa ti bude pacit, budes s nou rad a ona bude rada s tebou. Pokial sa vsak takto negativne stavas k diskoteke a podla mna aj k inym veciam, tak co cakas, co hladas?
hojko
Site Admin
Site Admin
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa hojko »

Celkom zabavne citat prispevky Terepina. Toto mi pripomenulo mojho kamarata. Zarobi slusne, zije s mamou, prakticky nemina peniaze. Dobry clovek, vzdy pomoze, vzdelany, vyborny kamarat, spolahlivy... Uz som tu kedysi o nom nieco napisal. Ale jeho problem je rovnaky ako ma Terepin. Vzhladom na jeho vzdelanie vyhladava skor zeny, ktore maju viac intelektu, ktore su scitane, vzdelane, maju precestovane. Aby sa mal o com porozpravat. A ked na taku natrafi, tak zrazu zisti, ze to stoji peniaze. Co z toho, ze pred desiatimi rokmi zarobil za tristvrte roka skoro milion korun. Co z toho, ze dalsie roky zarabal podobne (nieco menej) a minimalne minal??? Ked rozpraval, ze ist jest do restauracie je prezitok, ze su to zbytocne vyhodene peniaze, ze si radsej kupi bagetu alebo dake rozky a tresku, tak sa niekedy rozum nad tym pozastavoval. Ale to je v jeho pripade o vychove, kedze z rodicov mal vzdy len mamu, tak mal stale navarene. A ked bol prec pracovne, tak mal zaplateny hotel v ktorom jedaval. Ked mal nahodou len polpenziu alebo len ranajky, tak radsej neobedoval alebo si dal v McDonalde hamburger za 1 euro, aby neminul.

Pred asi tromi rokmi isiel na rande. Rano vstal, nachystal, sadol na vlak, presiel pol Slovenska cez 200 kilometrov. Nastupil na autobus, potom isiel pesi, aby neminul peniaze. Na obed nesli, lebo nebude platit za restauraciu predsa. Takze si dali daku kavu a pivo, doniesol jej kyticu za neviem kolko desiatok eur. Domov sa vratil v noci, teraz neviem ci pred polnocou alebo az okolo druhej-tretej nocnym vlakom, v tom case uz nejazdi MHD. A jeho zhodntenie na dalsi den??? No zabavne. Rozpraval ako cestoval, dobre si pokecal, nic z toho nebolo, minul dakych 30 ci 40 eur na kyticu, 20 eur na vlak, listok v MHD a v noci isiel pesi zo stanice domov, pretoze tych 7 kilometrov domov by musel ist taxikom za asi 6-7 eur a to uz nebolo v jeho zaujem obetovat to, takze skoro hodinu a pol isiel pesi. Na to sme mu povedali, ze normalny clovek by isiel asi do restauracie, hoci aj na denne menu za 4-5 eur, potom na kavu, potom by sa presiel a potom by sa uvidelo. Vecer by dosiel domov, sadol na taxik a isiel spat.

Cize toto mi pride ako Terepin, ze radsej si kupi tricko, nez by zaplatil kavu, nedajboze obed. Pokial ma niekto hodnoty, ze tych par eur za kavu treba platit a su to velke peniaze, ktore si radsej odlozi za tricko, tak preco nie. Ale taky clovek si nezasluzi ani polutovanie, taky clovek nemoze ani ocakavat, ze ked stretne babu, ze sa budu prechadzat po parku alebo okolo domu, hlavne, aby neminuli peniaze. Kazda zena nieco chce, po niecom tuzi, chce nieco zazit. A je jedno, ci je to mala cokolada, ktora ju potesi, ci je to 1x za mesiac kino, ci je to 2x do tyzdna ist na kavu, cez vikend na caj, v nedelu sa ist pozriet niekde mimo mesta, v piatok sa zabavit do centra mesta, raz za rok ist do zoologickej zahrady, v lete na kupalisko, v zime lyzovat, na jesen na huby, na jar na turistiku. Na meniny bude ocakavat par ruziciek, na narodeniny bude ocakavat mozno daku kabelku alebo nausnice (nic drahe). Lenze pokial sa niekto diva na to cez peniaze, tak ako moj kamarat, tak ako Terepin, tak smola. Myslim si, ze taka zena ani neexistuje a ak ano, tak bude zanedbana a zo socialne slabych pomerov.

A pozri sa Terepin, vytiahnem dve tvoje strare temy. Mal si 19 rokov, dnes mas tak 31 rokov (+/- 1 rok), aspon podla tvojej starej temy. Uz pred 12-timi rokmi si mal zalusk na profesorku v skole: neviem-co-si-mam-mysliet-t62475.html To je ale nepodstatna tema. Ta dolezitejsia bola zalozena pred 11-timi rokmi v ktorej popisujes, ze mas panicky strach z dievcat: pokroky-v-socialnom-zivote-t64706.html Ved ked si prebehnem len par prispevkov v tej teme a teraz co citam v tejto teme. Tak ty si sa za 11 rokov prakticky nikde neposunul. Dokazes sa porozpravat mozno s tymi zenami v robote, ale akonahle ide o nieco potencialne, tak hladas vyhovku v peniazoch, v hudbe co pocuvas, v diskotekach kam nechodis alebo si ti prednejsie tricko. Prepac, ale ty si strateny pripad a neuvedomujes si chybu, dokonca si ju nechces ani pripustit. Ja na tvojom mieste, tak asi rozmyslam nad psychologom, ak nie rovno ambulantnym psychiatrom. Len dufam, ze ta lekarka nebude zena, lol.

V tomto prispevku z januara 2017 si zhrnul vsetko podstatne. A ja si dovolim tvrdit, ze si sa dnes posunul o nieco dalej. Posunul si sa asi o tolko, ze keby si bezal maraton, tak do ciela ti ostava uz len okolo 42 100 metrov. Tu je ten prispevok:
Terepin napísal:reno23: To je dobrá otázka. Ani ja sám neviem celkom presne, z čoho mám taký panicky strach. Ale ten pocit by sa dal najlepšie prirovnať k situácii, keď sa na vás rúti krvilačný pitbul. AŽ TAK sa bojím.
GothaR: To je trochu problém, lebo prakticky žiadna nechce so mnou rozprávať.
eritrocit: Najprv som chodil s jednou čajou. Zistil, som že je to čistá *CENSORED*. Potom o niekoľko rokov som sa pokúsil chodiť s ďalšou. Odkopla ma jak kus odpadu. Tretí pokus bola profesorka angličtiny, ktorá ma nevyučovala. Krachlo to hneď na začiatku. No a štvrtý pokus bol s mojou profesorkou slovenčiny. Aj to krachlo. Pýtam sa: Čo už je na tom pozitívne? Alebo motivujúce? A to málo, čo som vedel o balení dievčat a o čom som si myslel, že je správne, bolo na nič. Asi tak.
Fortron: Ja mám brutus trému, už len keď vidím nejaké dievča. Kým by som sa k nej ozval, tak by som zrejme skolaboval.
hornblower: To je naozaj zaujímavý spôsob zvyšovania sebavedomia, keď 19 dievčat z 20 so mnou odmietajú čokoľvek mať.
insane: Čím viac ľudí naokolo, tým horšie. A je jedno, kto to je. A kde som vlastne napísal, že trepem kktiny???
pecko: Že vraj aj dievčatá hľadajú chlapcov??? No, možné to je (aj keď osobne tomu verím asi tak, ako keby Slovensko bolo najmocnejšou krajinou sveta), ale určite nehľadajú takú lamu, ako som ja (viď Pokec a to videli LEN moju fotku).
krija: Heh :lol: Jej kolegyňa ma 70 rokov! Ja ju beriem ako svoju babku. A s tou profesorkou to nemá ABSOLÚTNE NIČ spoločné. Ten pocit mám už roky. A rozhodne nemám pocit, že by ma to malo prejsť.
r4wMUnt34q: Skús prežiť to, čo ja, a tá "psychická bariéra" sa vytvorí sama od seba. Je to ako keby som sám sebe bránil v tom, aby som sa už nikdy viac nesklamal. Serie ma však na tom to, že ju nedokážem obísť! A rozhodne nemám pocit, že by som sa mohol s dievčaťom rozprávať rovnako, ako s chlapcom. Čo sa týka motivácie - viď Pokec.
pinacolada: Hanba je len kvapkou v mori (bohužiaľ). Ja sa nedokážem ozvať, nie to ešte odviazať!
Te-wei: Z takýchto sklamaní sa zvyčajne dávam psychicky dohromady niekoľko týždňov. Pri tom poslednom to platí dvojnásobne - dávam si intenzívnu odkvykaciu kúru.
Uplink ti sice tu temu v roku 2012 zamkol, pretoze trvalo 5 rokov kym si nasiel daku chybu v sebe, ale myslim, ze by som ti ju mohol obnovit a odomknut, pretoze v tej teme by si mohol kludne pokracovat dalej.
Muffi
Addict
Addict

Príspevok od používateľa Muffi »

Celkom sa bavím na tejto téme :D No naozaj ak radšej dáš peniaze za tričko než vziať ženu na kávu, ktorú mimochodom nemusíš stále platiť ty, tak nuž... Načo sa vôbec potom angažuješ v tejto a podobných témach? Ono naozaj sa na teba žiadna žena nenalepí len z dôvodu čírej existencie, väčšinou musí človek aspoň minimálnu snahu vynaložiť, ak fakt nemá vysoko nadpriemerný vzhľad a aj tam sa vlastne snaží udržiavať si ho a dobre vyzerať.
Ono ja som bol istý čas ako ty, hľadal som si výhovorky a aj som sám seba presvedčil, že nepotrebujem ženu, ale stále som sa s tým v duchu nejako nestotožnil a tak som sa občasne snažil nejakú baliť. Vyústilo to do niekoľkých pokusov, ktoré neboli príliš podarené, niekedy som nepozbieral dosť sebavedomia aby som spravil výraznejší krok, niekedy som zasa zistil, že žena sa mi až tak nepozdáva, ako som sa najprv nazdával, raz sme mali s babou príliš odlišné filozofie, ale teda niekde som aj ja zakotvil aj napriek tomu, že som sa v tomto neraz odpisoval a výhovoriek bola tiež fúra.
A veru ani súčasná ani tie s ktorými to nevyšlo nechceli žiadne peniaze ani aby som neviem čo platil, ale hádam je normálne vybehnúť si na kávu alebo jej dať ružičku. Bol som vtedy chudobný študent čo si prilepšoval biednymi brigádami 2,50 € na hodinu na ktoré som ani nemal veľmi čas a predstav si, že ma to nezruinovalo finančne :D
A ešte dodám, že nemá cenu ozaj snažiť sa o ženy niekde mimo dojazd, z toho proste nikdy vzťah nebude. A taktiež je blud, že všetky Slovenky odpudzuješ, ty len proste nemáš guráž to skúšať.
hughito
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa hughito »

Píšem to stále. Analyzátori a rátači %, dokonca života si nevrznú, ale budú analyzovať na hojku, koľko stojí autobus a obedové meníčko. Čo už. Aj takí musia byť. :)
Terepin
Addict
Addict

heker napísal:Terepin - Patdesiatnicky su stare korytnacky, ktore sa citia pri tebe mladsie a maju ta za mladeho zajacika. Ta mlada, ktora sa chce pred tebou schovat, bud sa hanbi alebo si jej nesympaticky. Jedine ako to zistit je, ze sa jej prihovoris a spytas sa jej, ze ci ma s tebou problem, ci sa boji alebo ci si jej nesympaticky. Lebo ze ta to mrzi, ze sa tak k tebe sprava. Vidis, nasiel si aj dovod preco neinst na diskoteku. Preco nepocuvat hudbu. Preco si nevypit, nefajcit. Nezabudol si na drohy. Este spomen znasilnenie a bitky, to bude komplet. Proste ty hladas vyhovorku za vyhovorkou, zamienku za zamienkou. Mne zial prides ako uplny looser. Mozno zarabas dobre, mozno su stare korytnacky v robote z teba hotove a usmievaju sa na teba. Lenze pochop, ze ty hladas zenu v tvojom veku, ktora sa ti bude pacit, budes s nou rad a ona bude rada s tebou. Pokial sa vsak takto negativne stavas k diskoteke a podla mna aj k inym veciam, tak co cakas, co hladas?
Čiže mám robiť veci, ktoré má nebavia, aby som si našiel vzťah? Lebo aj to som skúsil a dopadlo to katastrofálne.
Terepin
Addict
Addict

beardie napísal:Človek jaksi predpokladá, že raz zacas ideš s kamošmi von, do kina, na bowling alebo biliard

No ak si asocial a celé dni si len doma a von nechodíš, tak áno, bola by to veľká zmena
Ale áno, ja si rád vyjdem s kamošmi von. Nie často, ale vyjdem. A s kolegom z práce chodievam do kina. Teraz cez leto, keď začínajú animované filmy, tak chodím s kamarátkou. Tiež som bol sesterniciam na svadbe.

V tomto smere nie je žiadny problém.
Pilifo
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Pilifo »

Keď to mám napísať úplne drsne, tak áno, keď si podivín, ktorý má také hobby, ktoré nezaujíma 99%+ žien, mal by si skúšať aj veci, ktoré ťa veľmi nebavia a vyjsť z komfortnej zóny, inak si nikdy nevrzneš. No ale keď sa pri tom budeš tváriť kyslo, tak je jasné, že ťa ľudia prekuknú a nebudú sa chcieť baviť s tým zatrpknutým týpkom, pretože nikto sa nechce zdržiavať okolo negativistu, ktorý sa len sťažuje.

Keď sú tvoje záľuby pozeranie úplne neznámych seriálov na Slovensku, tak je jasné, že v takej komunite ľudí máš veľmi malú šancu na nájdenie ženy, ktorá by bola niekde z tvojho okolia. Ty nie si absolútne otvorený novým možnostiam.

Mňa tiež nebaví veľa aktivít, ktoré zase bavia mojich kamošov a na ktorých si kopa z nich našla partnerky, napr. tancovanie. Ale na druhej strane mám kopu aktivít, pri ktorých som už neraz bol balený aj ženskými, keď videli, že ma to fakt baví, mám pre to vášeň a pri komunikácii s nimi som pôsobil normálne, napr. basket, koncerty, obľúbená reštika, atď.
Terepin
Addict
Addict

Čiže tvoja rada je, aby som robil to, čo ma nebaví a tváril sa pri tom, že sa zabávam, aby som si našiel ženu, s ktorou i tak nebudem mať nič spoločné? Možno si aj vrznem, ale k vzťahu mi to ako presne pomôže?
Terepin
Addict
Addict

hojko napísal:Celkom zabavne citat prispevky Terepina. Toto mi pripomenulo mojho kamarata. Zarobi slusne, zije s mamou, prakticky nemina peniaze. Dobry clovek, vzdy pomoze, vzdelany, vyborny kamarat, spolahlivy... Uz som tu kedysi o nom nieco napisal. Ale jeho problem je rovnaky ako ma Terepin. Vzhladom na jeho vzdelanie vyhladava skor zeny, ktore maju viac intelektu, ktore su scitane, vzdelane, maju precestovane. Aby sa mal o com porozpravat. A ked na taku natrafi, tak zrazu zisti, ze to stoji peniaze. Co z toho, ze pred desiatimi rokmi zarobil za tristvrte roka skoro milion korun. Co z toho, ze dalsie roky zarabal podobne (nieco menej) a minimalne minal??? Ked rozpraval, ze ist jest do restauracie je prezitok, ze su to zbytocne vyhodene peniaze, ze si radsej kupi bagetu alebo dake rozky a tresku, tak sa niekedy rozum nad tym pozastavoval. Ale to je v jeho pripade o vychove, kedze z rodicov mal vzdy len mamu, tak mal stale navarene. A ked bol prec pracovne, tak mal zaplateny hotel v ktorom jedaval. Ked mal nahodou len polpenziu alebo len ranajky, tak radsej neobedoval alebo si dal v McDonalde hamburger za 1 euro, aby neminul.

Pred asi tromi rokmi isiel na rande. Rano vstal, nachystal, sadol na vlak, presiel pol Slovenska cez 200 kilometrov. Nastupil na autobus, potom isiel pesi, aby neminul peniaze. Na obed nesli, lebo nebude platit za restauraciu predsa. Takze si dali daku kavu a pivo, doniesol jej kyticu za neviem kolko desiatok eur. Domov sa vratil v noci, teraz neviem ci pred polnocou alebo az okolo druhej-tretej nocnym vlakom, v tom case uz nejazdi MHD. A jeho zhodntenie na dalsi den??? No zabavne. Rozpraval ako cestoval, dobre si pokecal, nic z toho nebolo, minul dakych 30 ci 40 eur na kyticu, 20 eur na vlak, listok v MHD a v noci isiel pesi zo stanice domov, pretoze tych 7 kilometrov domov by musel ist taxikom za asi 6-7 eur a to uz nebolo v jeho zaujem obetovat to, takze skoro hodinu a pol isiel pesi. Na to sme mu povedali, ze normalny clovek by isiel asi do restauracie, hoci aj na denne menu za 4-5 eur, potom na kavu, potom by sa presiel a potom by sa uvidelo. Vecer by dosiel domov, sadol na taxik a isiel spat.

Cize toto mi pride ako Terepin, ze radsej si kupi tricko, nez by zaplatil kavu, nedajboze obed. Pokial ma niekto hodnoty, ze tych par eur za kavu treba platit a su to velke peniaze, ktore si radsej odlozi za tricko, tak preco nie. Ale taky clovek si nezasluzi ani polutovanie, taky clovek nemoze ani ocakavat, ze ked stretne babu, ze sa budu prechadzat po parku alebo okolo domu, hlavne, aby neminuli peniaze. Kazda zena nieco chce, po niecom tuzi, chce nieco zazit. A je jedno, ci je to mala cokolada, ktora ju potesi, ci je to 1x za mesiac kino, ci je to 2x do tyzdna ist na kavu, cez vikend na caj, v nedelu sa ist pozriet niekde mimo mesta, v piatok sa zabavit do centra mesta, raz za rok ist do zoologickej zahrady, v lete na kupalisko, v zime lyzovat, na jesen na huby, na jar na turistiku. Na meniny bude ocakavat par ruziciek, na narodeniny bude ocakavat mozno daku kabelku alebo nausnice (nic drahe). Lenze pokial sa niekto diva na to cez peniaze, tak ako moj kamarat, tak ako Terepin, tak smola. Myslim si, ze taka zena ani neexistuje a ak ano, tak bude zanedbana a zo socialne slabych pomerov.

A pozri sa Terepin, vytiahnem dve tvoje strare temy. Mal si 19 rokov, dnes mas tak 31 rokov (+/- 1 rok), aspon podla tvojej starej temy. Uz pred 12-timi rokmi si mal zalusk na profesorku v skole: neviem-co-si-mam-mysliet-t62475.html To je ale nepodstatna tema. Ta dolezitejsia bola zalozena pred 11-timi rokmi v ktorej popisujes, ze mas panicky strach z dievcat: pokroky-v-socialnom-zivote-t64706.html Ved ked si prebehnem len par prispevkov v tej teme a teraz co citam v tejto teme. Tak ty si sa za 11 rokov prakticky nikde neposunul. Dokazes sa porozpravat mozno s tymi zenami v robote, ale akonahle ide o nieco potencialne, tak hladas vyhovku v peniazoch, v hudbe co pocuvas, v diskotekach kam nechodis alebo si ti prednejsie tricko. Prepac, ale ty si strateny pripad a neuvedomujes si chybu, dokonca si ju nechces ani pripustit. Ja na tvojom mieste, tak asi rozmyslam nad psychologom, ak nie rovno ambulantnym psychiatrom. Len dufam, ze ta lekarka nebude zena, lol.

V tomto prispevku z januara 2017 si zhrnul vsetko podstatne. A ja si dovolim tvrdit, ze si sa dnes posunul o nieco dalej. Posunul si sa asi o tolko, ze keby si bezal maraton, tak do ciela ti ostava uz len okolo 42 100 metrov. Tu je ten prispevok:
Uplink ti sice tu temu v roku 2012 zamkol, pretoze trvalo 5 rokov kym si nasiel daku chybu v sebe, ale myslim, ze by som ti ju mohol obnovit a odomknut, pretoze v tej teme by si mohol kludne pokracovat dalej.
Panický strach zo žien už teda nemám. Samota mi pomohla prečistiť si hlavu. Takže ani tomto smere nemám problém.

No porovnávať viem i ja. Mám dve mladšie sestry. Krásne, vzdelané, pracovne úspešné, kopa kamarátok a kamarátov, extrovertky jak sviňa. A i tak si nikoho nevedia nájsť. Moja sesternica je to isté, len ona aj cestuje po svete a tiež nič. Môj kamarát - vzdelaný, slušný (ten ani nenadáva), dobre zarába (lepšie, než ja), celá halda kamarátov a kamarátiek, zhýraný... a sám. Strýko je štyridsiatnik, hora chlapa, sympaťák, kvantum vzťahov v repertoári a i tak sa nevie usadiť.

Takže ako si mám potom ja, podľa vás loser a tragéd, nájsť vzťah, keď ľudia, ktorým nesiaham ani o päty, to tak isto nedokázali? Prax a logika jednoducho nepustí.
Pilifo
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

No s postojom, zmýšľaním a sebavedomím, ktoré máš, nijako.

Ale komu niet rady, tomu niet pomoci...
Terepin
Addict
Addict

No vidíš, a predsa sa mi podarilo nájsť ženy, ktorým svojím postojom, zmýšľaním a sebavedomím imponujem.
Terepin
Addict
Addict

Ale aby ste nepovedali, že som sa nesnažil. Pred dvoma rokmi môjho kolegu opustila žena aj s dcérou. Poloplešatý štyridsiatnik sa tak rozhodol nájsť priateľku cez online zoznamku (v tomto prípade Badoo). Nepreháňam, po dvoch týždňoch nestíhal odpisovať. Jeho mobil v jednom kuse vyzváňal. I dnes po dvoch rokoch si priateľky vyberá ako z katalógu. A keďže moji kolegovia sú presne ako vy, rozhodol som sa využiť situáciu vo svojej prospech. Tiež som si tam vytvoril profil, poctivo ho vyplnil, nahodil najlepšiu fotku a čakal som, čo sa stane. Po mesiaci som sa kolegu opýtal, koľko prezretí profilu má. Bolo ich niečo vyše 2000. Nato som víťazoslávne vytiahol svoj mobil a s neskrývaným potešením som jemu i ostatným naokolo ukázal svoj profil. Ich výraz na tvári bol na nezaplatenie; svietila mi tam totiž nula. Úž dlho som sa tak nepobavil. [emoji16]

Ale to nebolo nič nové. Keď desiatimi rokmi som zažil to isté. Ak som mal fotku, tak sa so mnou žiadna nebavila. Ak som ju nemal, bavila sa so mnou skoro každá. Keď si odo mňa opýtali fotku, bo jej odoslaní so mnou prestali komunikovať. Takže asi tak.
Vresso
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa Vresso »

Terepin napísal:Ale aby ste nepovedali, že som sa nesnažil. Pred dvoma rokmi môjho kolegu opustila žena aj s dcérou. Poloplešatý štyridsiatnik sa tak rozhodol nájsť priateľku cez online zoznamku (v tomto prípade Badoo). Nepreháňam, po dvoch týždňoch nestíhal odpisovať. Jeho mobil v jednom kuse vyzváňal. I dnes po dvoch rokoch si priateľky vyberá ako z katalógu. A keďže moji kolegovia sú presne ako vy, rozhodol som sa využiť situáciu vo svojej prospech. Tiež som si tam vytvoril profil, poctivo ho vyplnil, nahodil najlepšiu fotku a čakal som, čo sa stane. Po mesiaci som sa kolegu opýtal, koľko prezretí profilu tak má. Bolo ich niečo vyše 2000. Nato som Víťazoslávne vytiahol svoj mobil a s neskrývaným potešením som jemu i ostatným naokolo ukázal svoj profil. Ich výraz na tvári bol na nezaplatenie; svietila mi tam totiž nula. Úž dlho som sa tak nepobavil. [emoji16]

Ale to nebolo nič nové. Keď desiatimi rokmi som zažil to isté. Ak som mal fotku, tak sa so mnou žiadna nebavila. Ak som ju nemal, bavila sa so mnou skoro každá. Keď si odo mňa opýtali fotku, bo jej odoslaní so mnou prestali komunikovať. Takže asi tak.
A ty mas z toho uprimnu radost? Z toho, ze si mal 0 videni? Naozaj sa tesis, ked si im to vitazoslavne ukazal? Ak si spokojny sam, preco si tu chalanovi zapisal 4 strany tvojich vylevov?

Chyba je podla mna v tom, ze sa tvaris nad vecou, aj ked nie si. Ved si tiez len clovek, priznaj si to, bude sa ti lahsie zit. Vsetci sme ludia, mame chyby, ale aj kopec dobrych stranok. Preco sa stale snazis byt akoze nad vecou? A mozno to, preco si sam, je aj tym, ako sa vyvysujes nad ostatnymi. Stale pises: pozeram serialy, ktore tu na Slovensku nikto nepozera, pocuvam hudbu, ktorej nikto tu nerozumie, pisem skladby, ktorym tu nikto nechape, lebo zaner by Slovenky nepochopili... necitis v tom trosku arogancie, a namyslenosti, ked si to takto precotas?

A ano, ako napisala chalan par riadkov nadomnou, pokojne sa pretvaruj, ze ta nieco bavi, nikde nie je pisane, ze ak zbalis nejaku babu, jej sa casom nezacne pacit rovnaka hudba, serialy ako tebe...

Ak sa chces uchlacholit tym, ze si zbalil vydatu mexicanku, tak ti tu vsetci radime zbytocne
Pilifo
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

No vidíš, už si dokázal analyzovať, kde je problém - musíš radikálne zmeniť svoj vzhľad. To znamená zabehnúť do kaderníctva a nahodiť nejaký nový účes, ktorý nenavrhneš ty, ale necháš si poradiť od kaderníčky a je možné, že by si mal asi aj zlepšiť postavu, keď si už písal niečo v zmysle, že máš nadváhu. No a v neposlednom rade asi aj zlepšiť šatník.

Foto na Badoo a na Tinderi musia byť niečím zaujímavé spolu s tvojím popisom. Napr. odporúčam nejaké netuctové fotky z dovoleniek alebo iných zaujímavých aktivít, kde nestojíš s rukami za chrbtom alebo nečítaš knihu. Ja som si niekedy dávno nahrával na Tinder profil fotky z basketového turnaja, kde som bol odfotený pri nejakej akcii alebo foto, ako som si točil loptu na prste pri soche Magica Johnsona. Proste niečo, čo by dokázalo tie baby zaujať a to sa mi aj podarilo - nie raz mi matchnuté baby napísali, že mám coolové foto a z toho sa odpichla ďalšia konverzácia. No a nakoniec z toho boli aj nejaké stretká...
Terepin
Addict
Addict

Vresso napísal:
A ty mas z toho uprimnu radost? Z toho, ze si mal 0 videni? Naozaj sa tesis, ked si im to vitazoslavne ukazal? Ak si spokojny sam, preco si tu chalanovi zapisal 4 strany tvojich vylevov?

Chyba je podla mna v tom, ze sa tvaris nad vecou, aj ked nie si. Ved si tiez len clovek, priznaj si to, bude sa ti lahsie zit. Vsetci sme ludia, mame chyby, ale aj kopec dobrych stranok. Preco sa stale snazis byt akoze nad vecou? A mozno to, preco si sam, je aj tym, ako sa vyvysujes nad ostatnymi. Stale pises: pozeram serialy, ktore tu na Slovensku nikto nepozera, pocuvam hudbu, ktorej nikto tu nerozumie, pisem skladby, ktorym tu nikto nechape, lebo zaner by Slovenky nepochopili... necitis v tom trosku arogancie, a namyslenosti, ked si to takto precotas?

A ano, ako napisala chalan par riadkov nadomnou, pokojne sa pretvaruj, ze ta nieco bavi, nikde nie je pisane, ze ak zbalis nejaku babu, jej sa casom nezacne pacit rovnaka hudba, serialy ako tebe...

Ak sa chces uchlacholit tym, ze si zbalil vydatu mexicanku, tak ti tu vsetci radime zbytocne
Či mám z toho úprimnú radosť? To si píš! Ja som za každú srandu. Bez humoru by bol život veľmi smutný. A navyše ma nesmierne teší, keď mám pravdu.

Zle si ma pochopil. Vôbec som nepísal o tom, že sú Slováci príliš sprostí, aby tú hudbu pochopili. Len som povedal, že tu na Slovensku nie je populárna. To je všetko.

Neviem sa pretvarovať, že ma niečo baví. Ja keď sa nudím, tak je to na mne vidieť.
heker
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa heker »

Tak preco sa teraz pretvarujes, ze ta 0 na zoznamke ta tesi? To nemoze tesit nikoho, to je iba tak dobre ponizujuce.
robo1152
Medium Professional
Medium Professional

Príspevok od používateľa robo1152 »

Terepin - na svete je cca 3,5 miliardy žien, dokedy sa tu chceš oháňať tým tvojim mega úspechom, že "imponuješ" dvom ženám na opačnom konci zemegule ako sa nachadzaš? To že tie ženy vedia, že ťa v živote nestretnú a preto ti môžu písať hocičo ťa už napadlo? Aj im si sa zdôveril, že by si si radšej kúpil tričko ako ich zobral na večeru? A možno si im len vyrozprával celý svoj príbeh tak im je ťa ľúto, proste kým sa s nimi reálne nestretneš tak to nemôžeš považovať za svoj úspech...
Pripominaš mi jedného spolužiaka spolužiaka, ktorý mal tiež všetky svoje záľuby pre ostatných chalanov strašne alternatívne, človek si až myslel, že sa o také veci zaujíma naschvál aby bol čo najviac "proti prúdu", bol napríklad fanúšik rôznych japonskych či akych popovych alternatívnych speváčok, a hladal si "potencionalne" partnerky na ich fan strankach, tiež mal na dialku pocit že kolko žien odtiaľ by ho chcelo, ale nič z toho nebolo, lebo sa s nimi tiež nikdy nestretol, az časom sa mu podarilo rozšíriť okruh záujmov a zistil, že ho vlastne bavia aj niektoré bežné, a našiel si konečne aj realnu priateľku...
Ale ja si nemyslím, že problém u teba sú len tvoje záľuby, veď sa pozri nezaujato na túto tému, chalan sa tu prišiel niečo opýtať, a ty miesto toho aby si ho povzbudil alebo dal nejakú dobrú radu si ho od toho začal odhovárať, vymýšľať tam neexistujúce prekážky a nakoniec si si ukradol tému pre seba aby si sa nepriamo posťažoval aký máš zlý život aj keď sám seba sa snažiš presvedčiť, že si spokojný...
Napísať odpoveď