Policajna "brutalita"

Témy, ktoré sa nedajú zaradiť do kategórií vyššie...
Lub0$
Hardcore addict
Hardcore addict
Používateľov profilový obrázok

Re: Policajna "brutalita"

Príspevok od používateľa Lub0$ »

Tu nejde o ziadne hranie sa na hrdinov...to ked ides po ulici a skoci do teba nejaky vymeteny debil, co robis? Das ruky do vreciek, zostanes ticho a cakas kedy prestane udierat aby si mohol pokracovat v ceste? Lebo taky nazor tu v teme opisujes tak chcem vediet ci to tak robis v praxi.
guess.whoo
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa guess.whoo »

ked na mna vyskoci nejaky debil tak mu dam co proto, ale ked odo mna nieco chce policia tak sa chovam inak a inak sa chovaju aj oni.
na teba bezne policajti na ulici skacu a mlatia ta? ci co tu opisujes prosim ta? neplet si hrusky s jablkami
utok cudzieho cloveka a zatykanie policajtom su dve diametralne odlisne veci
Lub0$
Hardcore addict
Hardcore addict

Policajt je stale len cudzi clovek pre mna...takze ked na mna zautoci, pudovo sa budem branit.
A ano, skacu aj policajti do ludi, videl som to, zazil som to, a vytvoril som si nazor.
guess.whoo
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

tak si to raz skus a potom sa prid podelit o skusenosti z vypocuvania ;) potom budes hrdina
Fabo
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Fabo »

Lub0$ napísal:Chcel by som Vas vidiet v situacii, kedy ste si isty, ze ste nic nespravili, a pride nejaky debilko v uniforme, zacne vas sacovat, kontrolovat, ziadat si obcianku, zapisovat meno a podobne, spravat sa nadriadene, vyhrazat sa predvolanim a bla bla bla, ci by ste spolupracovali, lebo ja nie. Kto by spolupracoval slusne so zavretou hubou tak je asi pokakany a servilny, inac si to neviem vysvetlit.
pinco napísal:Presne tak, ako píše Lub0$, keď viem, že som nič nespravil, navyše policajt použije neprimeranú silu a začne mi krútiť ruky a dvaja sa ovalia na mňa, tak tiež by som sa bránil. Je to prirodzený pud sebazáchovy, nenechám si predsa polámať ruky len preto, že je to policajt.
Ano, necham sa prezriet, predvolat, pripadne podla potreby.
Nasledne sa mozem spojit s pravnikom a riesit dalsi postup, staznost na postup, odvolanie, whatever.

Vy budete hrdinovia, zacnete skakat, dopadnete tak, ze budete zatknuti tak ci tak, a este dobiti. Kto je na tom lepsie?
pinco napísal:Fabo, problém si nemal, lebo si chlap a na chlapa si len tak nedovolí. No sú osoby, ktoré hľadajú akúkoľvek zámienku, aby si mohli dokázať svoju silu a nadradenosť. Vtedy je jedno, čo povieš, aj obyčajné prikývnutie hlavou môže takúto osobu vyprovokovať. Tento konkrétny policajt je toho dôkazom, keďže toto nie je u neho prvý prípad. Či si myslíš, že aj jeho ostatné priestupky boli vymyslené?
Nevsimol som si, ze by problemy s policajtami mali vzdy len zeny... casto skor naopak.
Je to presne to iste, ze ked ma zastavi policajt ze som prekrocil rychlost, tak zaplatim pokutu, casto v minimalnej sadzbe, pripadne dohovor, ale keby som zacal vyskakovat a pytat foto, video, certifikat z metrologie, tak odidem s plnou sadzbou a este s pokutou za vybavu...
Ten isty princip, ked niekto pride na urad nervozny a krici po uradnikoch potom nadava, ze urady su neschopne, ale ked si niekto pripravi podklady, je prijemny a trpezlivy, tak ma napr. stavebne povolenie vydane v ani nie polovici zakonnej lehoty...

A co sa tyka konkretnej osoby konkretneho policajta, neviem, nepoznam, nevyjadrujem sa. Ako som povedal, mohol konat asi aj pokojnejsie, ale ja riesim skor obecne postoje nez tento konkretny priklad, ku ktoremu beztak chyba nejake konkretne pozadie co sa dialo predtym.
guess.whoo
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

ale Lubos sa bude pudovo branit a dostane basu za napadnutie cinitela, ale aspon bude chlap, ze sa mu vzoprel :D :D
potom sa moze v base vzpierat na tycke kolko chce aj cely den
hughito
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa hughito »

Policajta som strpel aj pri zatýkaní, predsa som si nechcel vykoledovať nejaký väčší prúser kvôli ničomu. Nemá to zmysel.
Andi_Cibula
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Andi_Cibula »

Ako teda postupovať pokiaľ je ku mne zakročené aj keď som nič nespáchal a je to robené s neprimeranou silou, pričom nekladiem odpor ?
Strpeť nepohodlie a potom mu to vrátiť právnou cestou ?
ColdRain
Addict
Addict

Príspevok od používateľa ColdRain »

Presne tak, pokiaľ súd alebo inšpekcia minsiterstva vnútra nepovie, že jeho konanie prekročilo právomoci resp. naplnilo skutkovú podstatu trestného činu tak konal v súlade so zákonom, ergo priamo pri "akcii" musíš držať hubu a krok.
Son-Goku
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Son-Goku »

liberali by boli najradsej keby boli to vyzeralo nejako takto,zlata amerika
Lub0$
Hardcore addict
Hardcore addict

omfg co je to za policajne auto na ktorom sa daju otvorit dvere z vnutra :D to je vrchol.
guess.whoo
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

na vsetkych sa da ak to nezamknu. priklad ten typek co vyskocil z auta a rovno pod traktor
hughito
Redeemer
Redeemer

Andi_Cibula napísal:Ako teda postupovať pokiaľ je ku mne zakročené aj keď som nič nespáchal a je to robené s neprimeranou silou, pričom nekladiem odpor ?
Strpeť nepohodlie a potom mu to vrátiť právnou cestou ?
Ono ak nezadáš žiadny dôvod, alebo nie je taká situácia, tak zas pre nič za nič ťa nebude zatýkať ako zviera. Síce stať sa môže, ale to je si myslím malá šanca.
Lub0$
Hardcore addict
Hardcore addict

guess.whoo napísal:na vsetkych sa da ak to nezamknu. priklad ten typek co vyskocil z auta a rovno pod traktor
Tak to je pekny amaterizmus. Pokial viem tak vo svete su aj take, ktore nemaju vobec klucku na zadnych dverach z vnutra, pripadne ked maju tak nieje funkcna a podobne, potom nech sa necuduju, ze im niekto utecie, to je ako keby mu povedali 'tu stoj, mi si po teba prideme o chvilku' :o
Old Dirty Bastard
Guru
Guru

Príspevok od používateľa Old Dirty Bastard »

hughito napísal: Ono ak nezadáš žiadny dôvod, alebo nie je taká situácia, tak zas pre nič za nič ťa nebude zatýkať ako zviera. Síce stať sa môže, ale to je si myslím malá šanca.
v tom prípade.. aký presne dôvod im dala na zatknutie tá ženska? :D to ju bolo potrebné zatknúť a predviesť na stanicu za to, že sa ich spýtala niečo, čo sa im nepáčilo? :D chceli jej nasadiť putá, ale.. prečo? sa báli, že ich napadne alebo mali nejaké iné dôvodné podozrenie? neriešim teraz to s akou intenzitou prebiehalo to zatýkanie a jej následný odpor, len ten prvotný impulz by ma zaujímal. ako sa do takej situácie vlastne dostali. lebo to vyzerá tak, že pre nič za nič :)

rozhodne si ale stojim za tym, ze sa zatykaniu nemala branit. pekne sa nechat odviest a dodatocne to riesit staznostou/pravnikom.
vsak ked je to raz policajt a chce ma riesit, tak sa asi necham.. co mi odpor pomoze.. spytal by som sa max. aky ma dovod na moje zadrzanie.. ak mi to odmietne zdelit (moze vobec?), aj tak sa to skor ci neskor dozviem.. a ak ma obmedzil bezdovodne, budem to riesit vtedy.
v tom pripade by k nej nepristupovali silou, na co urcite mali pravo. predsa policajt nevie preco je ten clovek agresivny, snazim sa mu nasadit puta a on zacne vyvadzat ako zmyslov zbaveny? tak ma ako prve napadne, ze za tym asi nieco bude.. policajti tiez nevedia citat myslienky a takyto vlazny postup by asi stal policajta v USA casto zivot. zenska sa spoliehala na to, ze je prislusnickou nezneho pohlavia a cakala nezne zaobchadzanie :) vsak sme emancipovana spolocnost, rovnopravnost by chceli len tam, kde sa im to hodi.

btw to, ze si ja nie som vedomý toho, ze som nieco spravil (ako tu niektori pisali) este neznamena, ze som nic nespravil.
Arkaz
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Arkaz »

Pani za aku dobu cca pride pozrav od panov po namerani ? :-D este stale plati ta zlava 33% ?
hughito
Redeemer
Redeemer

ODB: Neviem, to video nezaznamenáva celý priebeh a o čo tam išlo, takže zbytočne to tu riešiť.
beardie
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa beardie »

DEVZYO1G
Addict
Addict

Príspevok od používateľa DEVZYO1G »

ano, este stale ma niekto potrebu toho choreho primitiva obhajovat?
pinco
Darca
Darca

Príspevok od používateľa pinco »

Aký máte teraz na to názor Forsaken, guess.whoo?

Stále je to hysterická žena brániaca výkonu jeho činnosti a preto je tak s ňou zaobchádzané?
Napísať odpoveď