aj vam sa to uz stalo?
//edit by uplink: pridana moznost "je mi to jedno"
//edit by mastermind: pridana moznost "robia svoju pracu"
plne suhlasimSatchBoogie napísal:policajti su len taki mali vychcani hajzli...
tam kde maju byt nikdy nie su, ale minule idem so psom na prechadzku a normalne ma zastavili, ze ci mam za psa zaplateny poplatok...co som samozrejme mal...
Robili sa tak strasne doleziti...vysielackou volali na zakladnu tam to overovali...ty kokos take nervy som mal...
a ked sme naburali autom tak tam prisli za 1 HODINY, dobre pocujete - hodinu...hajzli
1000 je vela, lae robil nieco co sa nesmie..SatchBoogie napísal:brat potreboval v blave prejst cez dialnicu (jasne ze sa to nesmie) ale nebol tam prechod...dali mu 1000.- pokutu, pochopite to negdo???
Keď sme boli na dovolenke, niekto nám vykradol auto - rovno pred hotelom (zobrali rádio a dajaké náradie). A tí deb*li prišli až o 2 hodiny. A aj tak sa to rádio nikdy nenašlo.SatchBoogie napísal:policajti su len taki mali vychcani hajzli...
tam kde maju byt nikdy nie su, ale minule idem so psom na prechadzku a normalne ma zastavili, ze ci mam za psa zaplateny poplatok...co som samozrejme mal...
Robili sa tak strasne doleziti...vysielackou volali na zakladnu tam to overovali...ty kokos take nervy som mal...
a ked sme naburali autom tak tam prisli za 1 HODINU, dobre pocujete - hodinu...hajzli
su to proste swine ked som mal 10 foter mi postaval motorku(vrazil do nej asi 40 tisic) nijaky zasraty cigani mi ju ukradli (moj dedo to ešte aj vydel)nahlasili sme to na policiu a nič velke hovno nič nerobili povedali že určite ju najdu a velky prd
kamarat fajka, mas stastie ze si to nehodil na moje auto lebo takych rozmaznanych zasranov trham na dve casti a posielam ich spat do skolky...Curtis Jackson napísal:uz sa vam stalo ze vas nahanali fizli alebo nečo podobne?mne hej presne v stredu(alebo v utorok) isli sme s kamošmi len tak kupil som kyslu smotanu dal som do toho hovno a kamoš (baguvix asi ho znate) ho j**** na kapotu auta jedneho debila....(zajtra).... pridem so školi a mama hovori ze tu boli fizli a čo som zase robil... takže foter toho debila s fizlami prišli ku mne a všetko to j**** na mna a ja som nič nespravyl!!! to bol baguvix k****
aj vam sa to uz stalo?