Politika

Diskusie na politické témy...

Ktorú stranu budete voliť?

1. Pirátska strana - Slovensko
0
Žiadne hlasovania
2. PRINCÍP
1
3%
3. Progresívne Slovensko
10
34%
4. Spoločne občania Slovenska
0
Žiadne hlasovania
5. OĽANO A PRIATELIA
0
Žiadne hlasovania
6. Komunistická strana Slovenska
0
Žiadne hlasovania
7. Maďarské fórum, Občianski demokrati Slovenska, Za regióny, Rómska koalícia, Demokratická strana
0
Žiadne hlasovania
8. Vlastenecký blok
0
Žiadne hlasovania
9. Modrí, Most-Híd
0
Žiadne hlasovania
10. Spravodlivosť
0
Žiadne hlasovania
11. Slovenské Hnutie Obrody
0
Žiadne hlasovania
12. Sloboda a Solidarita
11
38%
13. SME RODINA
0
Žiadne hlasovania
14. My Slovensko
0
Žiadne hlasovania
15. Slovenská národná strana
1
3%
16. Smer - Sociálna demokracia
0
Žiadne hlasovania
17. HLAS - sociálna demokracia
0
Žiadne hlasovania
18. SZÖVETSÉG - Magyarok. Nemzetiségek. Regiók. | ALIANCIA - Maďari. Národnosti. Regióny
1
3%
19. Srdce vlastenci a dôchodcovia - Slovenská národná jednota
0
Žiadne hlasovania
20. SDKÚ - DS - Slovenská demokratická a kresťanská únia - Demokratická strana
0
Žiadne hlasovania
21. Kotlebovci - Ľudová strana Naše Slovensko
0
Žiadne hlasovania
22. Demokrati
4
14%
23. Kresťanskodemokratické hnutie
0
Žiadne hlasovania
24. KARMA
1
3%
25. REPUBLIKA
0
Žiadne hlasovania

Celkom hlasov: 29

hughito
Redeemer
Redeemer

Re: Politika

Príspevok od používateľa hughito »

V podstate súhlas.

//autoeditácia príspevku (11 Dec 2016, 14:52)
V podstate súhlas.
butthead
Darca
Darca
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa butthead »

Katrinec napísal:PREDSEDA NR SR DANKO ZBIL NA ULICI ŽENU !
Dnes v relácii O 5 minút 12 predseda SNS a predseda parlamentu Andrej Danko neudržal na uzde svoje emócie. Len málo ľudí vie, čo sa za týmto jeho chovaním skrýva.
Nie je to žiaden Sulík, Matovič alebo niekto iný z politiky. Za jeho chovaním sa skrýva strach z toho, kedy sa verejnosť dozvie o jeho násilníckej povahe.
Andrej Danko zbil ožratý na ulici v Bratislave 8.5.2015 svoju priateľku. Sám pritom dostal od svedka incidentu jednu presne mierenú, aby sa spamätal čo robí. Že to píšem takto verejne ? Ak to nie je pravda, nech na mňa tento chrapúň podá trestné oznámenie za ohovárenie a krivé obvinenie.
A že to nie je jediná, ktorá pocítila jeho päste , o tom by vedeli hovoriť ďalšie ženy ako pani M. pani L. a pani D.
Podnet v tejto veci na Generálnu prokuratúru je pripravený, tlačovka pre média tiež.
Tento chrapúň si môže pripravovať svoju obhajobu a záverečnú reč vo svojej krátkej politickej kariére.
eMPiko
Addict
Addict

Príspevok od používateľa eMPiko »

Ten Katrinec je co za typka? Je tam sanca ze nieco naozaj ma alebo su to len reci?
butthead
Darca
Darca

Tiez by ma to zaujimalo, aj ked katrinec je tiez sam o sebe kontroverzna osoba.
hughito
Redeemer
Redeemer

Čo si o tom myslíte? Je to v poriadku? Jedná sa o objektívny prístup pri poskytovaní informácií?

Kód: Vybrať všetko

Videli ste už titulnú stranu časopisu .týždeň? Hlávková s mečom drží odseknutú Lajčákovu hlavu... Ja osobne by som za toto šéfredaktora poslal rovno na psychiatriu, ale nebudem teraz riešiť jeho diagnózu. Problém je, že toto je moc aj z politického hľadiska. Myslím, že okrem .týždňa a Islamského štátu nikto nezobrazuje odseknuté hlavy tých, s ktorými nesúhlasí. Opravte ma, ak sa mýlim. A to teraz neriešim, že Lajčák neurobil nič zlé, za čo by si zaslúžil takúto morbídnu ilustráciu, naopak, dôstojne reprezentuje Slovensko. A z Hlávkovej vlastne robia hrdinku za to, že vyzradila súkromný rozhovor, v ktorom nezaznelo nič protizákonné. Čiže diplomatom, ktorí sa ničím neprevinili, treba podľa slovenskej pravicovej "inteligencie" doslova sekať hlavy a mladým náruživým eštébákom treba stavať pomníky... S mečom! Perfektné! Ja len, že ak by takúto titulnú stránku so zavraždeným ministrom uverejnili v nejakom náckovskom časopise, už všetci kričíme, že náckov treba zavrieť, lebo propagujú násilie. Ale ak to spraví Hríb, tak mu ešte kaviareň bude tlieskať... Nuž, ja teda nie, ja fašistom netlieskam! Hríb prekročil všetky čiary, gratulujem, už aj pravicová kaviareň má svojho "vaskyho"...
beardie
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa beardie »

A na spreneveru peňazí autor prečo zabudol?
Taktiež, slovo fasista nech si nájde v slovníku, ak nevie jeho význam a nech ho nepoužíva
Steju
King
King

Príspevok od používateľa Steju »

Je predsa rok 2016 - fašista je každý, s ktorým nesúhlasíš :D
heker
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa heker »

Ja na tej titulke nevidim nic zle, normapna titulka ako kopa inych. Niekde su fotky, inde karikatury, inde zase forky zo smrtelnej autonehody, bulvar plnia zase celebrity. Henten nazor je pre mna dost mimo, ale mozno ma na to niekto iny pohlad ako ja.
beardie
Redeemer
Redeemer

Ktože ten vygrc napísal? Som na mobile, takze by sa mi to blbo hľadalo.
M142
Addict
Addict

Príspevok od používateľa M142 »

no kto asi? blaha alebo chmelar(tipujem blahu, kedze taktne zamlciava jeho prusery), uz sem ine nazory ani nedava..a inac sa mi to zda uplne v poriadku, je to karikatura, takychto boli stovky ak nie tisice a to dokonca aj karikatury ludi z pravice a predstav si, ze nikto nepisal rozhorcene komentare o ublizeni. inac ja by som na psychiatriu poslal autora, zjavne trpi paranojou, ak si naozaj mysli, ze autor obalky alebo sefredaktor tuto ilustraciu mysleli doslovne a chceli by lajcaka zabit. to je taka uboha demagogia, ze mi je z toho zle.
butthead
Darca
Darca

Blaha, kuk FCB profil. Ten by mal niekde v kute tichucko hrizkat, ked sam kolaboruje s mafiansko-oligarchistickymi zlocincami, ktori doviedli tisice ludi k socialnym samovrazdam.
beardie
Redeemer
Redeemer

je to pablb

//autoeditácia príspevku (13 Dec 2016, 0:18)
butthead napísal:Tiez by ma to zaujimalo, aj ked katrinec je tiez sam o sebe kontroverzna osoba.
preco to nevytiahli pred volbami?!
butthead
Darca
Darca

hughito
Redeemer
Redeemer

beardie napísal:Ktože ten vygrc napísal? Som na mobile, takze by sa mi to blbo hľadalo.
Odporúčam si pozrieť FB .týždňa a reakcie ľudí na tú titulku. Skôr tam ľudia "grcajú."

___

Toto ma veľmi potešilo.

https://dennikn.sk/611034/prochazka-pre ... i/?ref=tit
eMPiko
Addict
Addict

To tu fakt mas potrebu vyvolavat flame tykajuci sa obrazka - karikatury? Uplny non-issue len treba robit humbuk ako Blaha. Takychto vyjavov je plna europska kultura ale teraz treba ochkat ake strasne nestastie sa deje. Sam Fico vyhlasil ze je proti politickej korektnosti takze toto urcite Smeru nemoze vadit.
beardie
Redeemer
Redeemer

failbook je absolutne nerelevantny, Blaha ako obvykle riesi sprostosti a neriesi kradnutie jeho suputnikov

zase posobis ako obranca Smeru, pretoze normalny clovek by nieco take do diskusie nepriniesol
hughito
Redeemer
Redeemer

Je to relevantný príspevok, keď si médium, ktoré je konzervatívne a kresťanské, jasne vymedzené voči teroristom a ich praktikám, dá takúto titulku, navyše v kauze, kde sa zatiaľ nič nepreukázalo a neukončilo šetrenie. Ta motivácia je jasná, treba si za kaqždú cenu udrieť, to je jasné. Toto už ale prepískli a dokladuje to práve ten Fb a ich čitatelia, v tomto zmysle je nerelevantný skôr tvoj útok na Blahu a ďalej tvrdenie, že pôsobím ako obranca SMERu.
beardie
Redeemer
Redeemer

.tyzden je konzervativne a krestanske medium? alebo myslis nove slovo?

nie som jediny, kto ma na teba podobny nazor
eMPiko
Addict
Addict

Nabuduce urob flame ked v .tyzdni pouziju take nasilne spojenia ako Damoklov mec alebo dostat Világoš. Lebo to je jasne bitie do Fica, vyzva na nasilie a istotne sa tam aj terorizmus da vidiet.
hughito
Redeemer
Redeemer

beardie napísal:.tyzden je konzervativne a krestanske medium? alebo myslis nove slovo?

nie som jediny, kto ma na teba podobny nazor
Držal si vôbec niekedy .týždeň v rukách?

Tvoj názor je úplne irelevantný, takisto ako tých "ostatných" (kto sú to?). O to viac, keď je vzdialený realite tak, ako sa len dá.
Napísať odpoveď