Ano, ak sa potvrdi taky markantny podvod ako u Danka, mal by odstupit aj Matovic. Napriek tajomnym naznakom Blahu a bludom z konspiracnych webov ale verejnost nema ziadnu informaciu o takychto vadach v pracach opozicnych politikov. Mozu sa pokojne vsetci laviciari na Slovensku aktivizovat a tie prace poprechadzat.hughito napísal:Tých kandidátov na "vyhadzov" je, samozrejme, viac, aj z radov SMERu. Len som zvedavý, či potom odstúpia. Ak Danko zmizne, čo dúfam, že áno, tak ak sa napr. potvrdí plagiát Matoviča.. zmizne aj on? Mal by, nie?
Áno, viem, že profesúra sa nezískava "prácou," nie je to malý ani veľký doktorát = veď práve o to ide. Že sú pochybnosti o jej profesúre som čítal už dávno pradávno. Ale uznávam to, že na Slovensku sú aj v tomto smere také nízke štandardy, že Radičová v tomto smere nie je žiadna výnimka. Je známe, že profesúry a docentúry sa tu doslova vyrábajú, aby mal kto garantovať tie nespočetné odbory na rôznych pseudoškolách.
Skôr pôjde o tých aktívnych politikov. Ako som napísal, som zvedavý. Dúfam, že zmiznú všetci, čo takto sprosto získali titul.
Mozes byt konkretnejsi v com je problem s Radicovej profesurou? Lebo zacinas zniet ako bludweby, co siria nicim nepodlozene domnienky a drby.