Polrocne vysvedcenie

Témy, ktoré sa nedajú zaradiť do kategórií vyššie...
blitzkrieg
Professional
Professional
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Polrocne vysvedcenie

Príspevok od používateľa blitzkrieg »

ahojte.. mam taku otazku, mozno ste niektory postrehli z mojich prispevkov ze som prvak na strednej, teda nemam dokoncenu povinnu skolsku dochadzku, mno a zo SJ mi hrozi 5, som si isty ze si to nedokazem opravit a ide o to ze ked budem na polrocnom vysv. 5 tak ci mozem prepadnut (podla mna nieje kam) ale ak by som potom mal na konci skolskeho roka 4 tak ci by to nejako suviselo s polrokom, dost ma to zaujima ..diky za odpovede (mozno je to blba tema ale pomozete mi ak napisete co bude ak bude 5)
bolek
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa bolek »

Na pol roka neprepadneš, dostaneš takú známku, aká ti vychádza a na konci roka, keď budeš mať štvorku, tak ju budeš mať, polročné vysvedčenie to nijako neovplyvní.
blitzkrieg
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

bolek napísal:Na pol roka neprepadneš, dostaneš takú známku, aká ti vychádza a na konci roka, keď budeš mať štvorku, tak ju budeš mať, polročné vysvedčenie to nijako neovplyvní.
fuuu tak to mi padol kamen zo srdca lebo som teraz bol dost chory a nemam to ako dobehnut (a este som aj lenivy :smt048 ), dakujem
pershing
Guru
Guru

Príspevok od používateľa pershing »

tak nebud lenivy a uc sa, vsetko sa da, jak nemozes za mesiac opravit 5 na 4? lol....z nasej skoly myslim letis ak mas supu na pol roka, ale najprv komisionalka :P
Gangy
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Gangy »

Za mesiac? Aky mesiac?
bolek
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

To je tiež pravda, opraviť by si to ešte stihol, compleX. Veď kedy je koniec polroka? V polke januára, nie?
"J"
Medium Professional
Medium Professional

Príspevok od používateľa "J" »

na konci januara
Gangy
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Gangy »

Ty vole to nejak rychlo preslo :shock:
Martin44
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Martin44 »

No fakt uz teraz neviem ci ja som taky mudry alebo zopar individiu tak blbych ze taketo veci zakladne nevedia.
Menko nehnevaj sa ale sa ti potom ani nedivim ze prepadas.
A preco si sa priamo v skole nespytal ?
Matej18
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa Matej18 »

bud rád že nematuruješ tam sa končí o mesiac skorej čo o jeden o dva teda na polroku môžeš mať 5 to je nič nič sa nestane dostaneš papier ako napomienku že si mal 5ku to niiič nič s s toho nerob ja som vždy prešiel na 4ke ale tak dalo sa a počuj ak by sa prihlásil zo sjl alebo iba literatúry stači dostať dve známky a je to určite lepšie a potom ešte dať učitelke čoko alebo bombonieru (ale nie kockový cukor) hm ak je to učitel tak nejaký ten napoleon neviem to občas nezobere nič s toho nerob zožereš alebo vychlasceš potom :D
blitzkrieg
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Matej18 napísal:bud rád že nematuruješ tam sa končí o mesiac skorej čo o jeden o dva teda na polroku môžeš mať 5 to je nič nič sa nestane dostaneš papier ako napomienku že si mal 5ku to niiič nič s s toho nerob ja som vždy prešiel na 4ke ale tak dalo sa a počuj ak by sa prihlásil zo sjl alebo iba literatúry stači dostať dve známky a je to určite lepšie a potom ešte dať učitelke čoko alebo bombonieru (ale nie kockový cukor) hm ak je to učitel tak nejaký ten napoleon neviem to občas nezobere nič s toho nerob zožereš alebo vychlasceš potom :D
litika a sj neni moja obluba a nedokazem sa to naucit ani keby co spolu s dejepisom, mno samozrejme ze sa pokusim prihlasit ale to som tam nepisal len som chcel vediet co bude ak bude 5 na polroku
//prepadam zo SJ hlavne a dejepis zajtra pisomka ucil som sa ale nie som schopny si dejepis zapamatat proste sa to neda naucit ( nie som vadny :lol: ale proste som anti-dejepisar, hovorim si ze nepotrebujem dejepis ale dejepis je nato aby sme sa poucili z chyb ktore robili ludia pred nami a ako zili no proste ma to nebavi) a mame najprisnejsiu triednu ktora nas uci SJ a L
bolek
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

Keby ti nešla nejaká matika, tak nepoviem nič, nemáš logické myslenie a pod, ale nech mi nikto nevraví, že sa nedá naučiť autor - dielo a o čom to dielo je, prípade na dejáku, čo sa kde stalo... To sa proste naučiť dá...
yoplin
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa yoplin »

bolek: obavam sa ze neda. ked ta proste nieco nebavi, tak sa to nenaucis ani keby si ako chcela. ja som mal na skole technicke kreslenie a za cely rok som sa do pisanky ani nepozrel a mal som jednotku, ale z literatury som do toho kukal donemoty a nic. proste ma nebavilo ucit sa o niecom, co v zivote nikdy nepouzijem(kde kto bol kedy fararom a zblaznil sa a co napisal), ale nastastie ma slovencina vzdy zachranila :)
bolek
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

yoplin: Ťažko povedať, na gympli som nenávidela dva predmety - matiku a deják. Z matiky bola moja známka katastrofická, pretože som nemala vôbec logiku na tento predmet, ale zase závidelo to od toho, čo sme preberali. Keď bola niečo, čo sa dalo naučiť, tak som sa to jednoducho naučila s tým, že síce ma to nebaví a nikdy v živote to nebudem potrebovať, ale predsa ma to nezabije. Deják som neznášala tiež, ale dalo sa to naučiť, nebolo tam nič, čomu sa nedá chápať. Nenávidím systém nabiflím sa a hotovo, ale inak sa to nedalo a prežila som to. Takže z vlastnej skúsenosti hovorím, že stačí si nad to sadnúť a napratať si to do hlavy. :)
blitzkrieg
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

nebudem vas citovat oboch
yoplin: mas pravdu proste ked to nejde tak to nejde dnes som sa do toho pozeral ked som dosiel domov asi 2 hodinky a nic
bolek: logicke myslenie, mno mam z matiky 3 (na vysvedcenie takze to je ok) ale ten dejepis, vidis ani tebe to neslo, ja ho "neznasam" a nebavi ma to to je ako v tejto dobe ked pozeras s babkou telenovely pozeras do toho a ked si myslis ze to je tak ako to vypada tak to tak vobec nieje
kinjeril
Moderátor
Moderátor

Príspevok od používateľa kinjeril »

Ja len taku malilinkatu radu by som mal pre teba. Radsej sa teraz doslova drt veci, co ta nebavia v skole. Inak neskor bude tvoje bytie postavene na veciach co ta nebavia. Tie ta mozu totiz neskor zivit. Tiez ma nebavilo kopec veci v skole, ktore nam tlacili do lebky. Aj tak som sa ich musel naucit. No teraz som aj celkom rad, ze obcas som si necitil zadnicu, ked som sa ich doslova memoroval. Oplatilo sa. Robim, to co ma bavi. ;)

Preto najjednoduchsi sposob ako toto vsetko prekonat je, mat tvrdu prdel, v zalohe nahradne ziarovky a neskor mozno cerstvu kavu. :)
blitzkrieg
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

diky povzbudili ste ma, zajtra je pisomka z dejaku a zo SJ skusa no ale minuli tyzdne som cely chybal a nemam nic dopisane a ako tak ucitelku uz poznam tak ma vyvola lebo tam mam jednu "šupu" (5)
M@rt1n
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa M@rt1n »

ZS 9.ročník

Matika-2
Slovina-2
Nemina-2
Ostatné všetko 1

Prospel som s vyznamenaním :D
SlivkaDesign