Polrocne vysvedcenie
-
blitzkrieg
Professional
- Kontaktovať používateľa:
Polrocne vysvedcenie
ahojte.. mam taku otazku, mozno ste niektory postrehli z mojich prispevkov ze som prvak na strednej, teda nemam dokoncenu povinnu skolsku dochadzku, mno a zo SJ mi hrozi 5, som si isty ze si to nedokazem opravit a ide o to ze ked budem na polrocnom vysv. 5 tak ci mozem prepadnut (podla mna nieje kam) ale ak by som potom mal na konci skolskeho roka 4 tak ci by to nejako suviselo s polrokom, dost ma to zaujima ..diky za odpovede (mozno je to blba tema ale pomozete mi ak napisete co bude ak bude 5)
-
blitzkrieg
Professional
bud rád že nematuruješ tam sa končí o mesiac skorej čo o jeden o dva teda na polroku môžeš mať 5 to je nič nič sa nestane dostaneš papier ako napomienku že si mal 5ku to niiič nič s s toho nerob ja som vždy prešiel na 4ke ale tak dalo sa a počuj ak by sa prihlásil zo sjl alebo iba literatúry stači dostať dve známky a je to určite lepšie a potom ešte dať učitelke čoko alebo bombonieru (ale nie kockový cukor) hm ak je to učitel tak nejaký ten napoleon neviem to občas nezobere nič s toho nerob zožereš alebo vychlasceš potom 
-
blitzkrieg
Professional
litika a sj neni moja obluba a nedokazem sa to naucit ani keby co spolu s dejepisom, mno samozrejme ze sa pokusim prihlasit ale to som tam nepisal len som chcel vediet co bude ak bude 5 na polrokuMatej18 napísal:bud rád že nematuruješ tam sa končí o mesiac skorej čo o jeden o dva teda na polroku môžeš mať 5 to je nič nič sa nestane dostaneš papier ako napomienku že si mal 5ku to niiič nič s s toho nerob ja som vždy prešiel na 4ke ale tak dalo sa a počuj ak by sa prihlásil zo sjl alebo iba literatúry stači dostať dve známky a je to určite lepšie a potom ešte dať učitelke čoko alebo bombonieru (ale nie kockový cukor) hm ak je to učitel tak nejaký ten napoleon neviem to občas nezobere nič s toho nerob zožereš alebo vychlasceš potom
//prepadam zo SJ hlavne a dejepis zajtra pisomka ucil som sa ale nie som schopny si dejepis zapamatat proste sa to neda naucit ( nie som vadny
bolek: obavam sa ze neda. ked ta proste nieco nebavi, tak sa to nenaucis ani keby si ako chcela. ja som mal na skole technicke kreslenie a za cely rok som sa do pisanky ani nepozrel a mal som jednotku, ale z literatury som do toho kukal donemoty a nic. proste ma nebavilo ucit sa o niecom, co v zivote nikdy nepouzijem(kde kto bol kedy fararom a zblaznil sa a co napisal), ale nastastie ma slovencina vzdy zachranila 
-
bolek
Guru
yoplin: Ťažko povedať, na gympli som nenávidela dva predmety - matiku a deják. Z matiky bola moja známka katastrofická, pretože som nemala vôbec logiku na tento predmet, ale zase závidelo to od toho, čo sme preberali. Keď bola niečo, čo sa dalo naučiť, tak som sa to jednoducho naučila s tým, že síce ma to nebaví a nikdy v živote to nebudem potrebovať, ale predsa ma to nezabije. Deják som neznášala tiež, ale dalo sa to naučiť, nebolo tam nič, čomu sa nedá chápať. Nenávidím systém nabiflím sa a hotovo, ale inak sa to nedalo a prežila som to. Takže z vlastnej skúsenosti hovorím, že stačí si nad to sadnúť a napratať si to do hlavy. 
-
blitzkrieg
Professional
nebudem vas citovat oboch
yoplin: mas pravdu proste ked to nejde tak to nejde dnes som sa do toho pozeral ked som dosiel domov asi 2 hodinky a nic
bolek: logicke myslenie, mno mam z matiky 3 (na vysvedcenie takze to je ok) ale ten dejepis, vidis ani tebe to neslo, ja ho "neznasam" a nebavi ma to to je ako v tejto dobe ked pozeras s babkou telenovely pozeras do toho a ked si myslis ze to je tak ako to vypada tak to tak vobec nieje
yoplin: mas pravdu proste ked to nejde tak to nejde dnes som sa do toho pozeral ked som dosiel domov asi 2 hodinky a nic
bolek: logicke myslenie, mno mam z matiky 3 (na vysvedcenie takze to je ok) ale ten dejepis, vidis ani tebe to neslo, ja ho "neznasam" a nebavi ma to to je ako v tejto dobe ked pozeras s babkou telenovely pozeras do toho a ked si myslis ze to je tak ako to vypada tak to tak vobec nieje
Ja len taku malilinkatu radu by som mal pre teba. Radsej sa teraz doslova drt veci, co ta nebavia v skole. Inak neskor bude tvoje bytie postavene na veciach co ta nebavia. Tie ta mozu totiz neskor zivit. Tiez ma nebavilo kopec veci v skole, ktore nam tlacili do lebky. Aj tak som sa ich musel naucit. No teraz som aj celkom rad, ze obcas som si necitil zadnicu, ked som sa ich doslova memoroval. Oplatilo sa. Robim, to co ma bavi. 
Preto najjednoduchsi sposob ako toto vsetko prekonat je, mat tvrdu prdel, v zalohe nahradne ziarovky a neskor mozno cerstvu kavu.
Preto najjednoduchsi sposob ako toto vsetko prekonat je, mat tvrdu prdel, v zalohe nahradne ziarovky a neskor mozno cerstvu kavu.
-
blitzkrieg
Professional
-
SlivkaDesign
Light Star