Pomoc od pravnika
-
erytrocyt
VIP
- Kontaktovať používateľa:
Re: Pomoc od pravnika
1. nerob podobné blbosti110100 napísal:Mam taky problem.
Nebudem hovorit kto a ako to bolo, ale situacia je takato.
Co ked som poslal (nevyhovaram sa ale ja som to nebol) uplne na nejake cislo ktore nepoznam sms v tvare: "Vazeny zakaznik Orangu, ste stastnym vyhercom Mercedesu triedy A, info 959" (neviem presne jak to je napisane, proste nejak tak).
Po tyzdni zavolal spat a spytal sa ci je to pravda, jasneze odpoved bola ze nie a ze sa mu ospravedlnujem, lebo to malo ist kamoske (z ktorej sme si chceli vystrelit (este dlhzsi pribeh)). Nasledne sa zacal vyhrazat, ze bud chce ten mercedes, alebo 100 000 ci kolko love, alebo sud ....
Ma nejake pravo?
Lebo podla mna to je nejako takto a jeden typek co robi tiez pravnika (ale nie tresne pravo) sa so mnou shodol, ze ked to neni poplasna vyhrazna a podobneho charakteru sprava, tak nema pravo to poslat na sud. Teda ma, ale nic mi nemoze zrobit. Aky priestupok som spravil. Vystrelil som si z obcana ? Uf, aj taky je ????![]()
Tak co myslite a poprosim aj nejakymi argumentami podlozit, nie len, ze si myslite ze to a to ..... THX
2. keď to dá na súd, vysmejú ho
3. svojim spôsobom ťa vydieral, takže nech drží papuľu
1. ja som to nezrobilerytrocyt napísal:1. nerob podobné blbosti
2. keď to dá na súd, vysmejú ho
3. svojim spôsobom ťa vydieral, takže nech drží papuľu
2. na sud to podla mna ani neda
3. svojim sposobom nemam dokaz
Volal ti alebo ti napísal SMS?110100 napísal:3. svojim sposobom nemam dokaz
volalalfonz napísal:Volal ti alebo ti napísal SMS?
Ja to berem ako uzavrete....
thx vsetkym
ked tak tak dam vediet ci to nejako dopadlo
...podla mna to netreba riesit, lebo chlapik robi len "bu- bu", nemoze nic, nema ziadne paky na to, aby vymahal nejake peniaze alebo ony medcedes..je to blbost, ked si predstavim, kolko mne prislo omylnych sms...raz jedna s otazkou, kde sa ma neznamy pytal, ci si ho vezmem...mala som sa mu potom vyhrazat? 
-
Point
Professional
- Kontaktovať používateľa:
Doris napísal:...podla mna to netreba riesit, lebo chlapik robi len "bu- bu", nemoze nic, nema ziadne paky na to, aby vymahal nejake peniaze alebo ony medcedes..je to blbost, ked si predstavim, kolko mne prislo omylnych sms...raz jedna s otazkou, kde sa ma neznamy pytal, ci si ho vezmem...mala som sa mu potom vyhrazat?
veru, sorry za off topic, ale...musim reagovat.... neviem, co su to za moresy , mozno sa to po novom takto robi..lolPoint napísal:sry za O ale toto som si neodpustil.. by som si pozrel ktory dospely rozumny chlap cel pozaidat nejaku zenu o ruku cez sms..ona mu akoze mala odpisat ze ano .. a uz sme svoji abo co