Pomoc pri re-inštalácii Win XP
-
Cr4zY-f4nCy
Amateur
Pomoc pri re-inštalácii Win XP
Stiahol som Win XP Essential Edition, bol vo formáte ISO, tento formát som dal normálne napáliť na CD (pomocou služby "vytvoriť dátové CD) reštartoval som PC, CD som mal vložené v mechanike, dostal som sa do BIOS Setup-u a tam som našiel boot sequence, to bolo treba odomknúť, tak som to odomkol a keď som dal že chcem bootovať z CD/DVD, tak mi nič nespraví, vráti ma znovu do ponuky, potom som sa dostal ešte aj do nejakého Boot mod (už neviem ako sa to presne volá) a tam sa ma len spýtalo, či chcem bootovať z CD/DVD alebo z USB alebo z Externého HDD. Tiež som dal CD/DVD a nič mi nespravilo, len mi zaplo Win XP (starý). Potom som to napálil tak, že to ISO som rozbalil a dal som to normálne napáliť tak, ako to všetko bolo v tom ISO-e. No tiež to robí toto isté. Jednoducho žiadna reakcia. Viete mi s tým nejak pomôcť prosím?
Re: Pomoc pri re-inštalácii Win XP
douc sa napalovat. niekde je moznost vypalit obraz disku alebo nieco podobne. ziadne datove cd a ziadne rozbalovanie.
-
Cr4zY-f4nCy
Amateur
čiže chceš povedať, že chyba je v tom, že som mal dať vypáliť ako obraz na disk a mal som tam dať celé ISO a nerozbaľovať ho?
-
Corn Flake
Guru wannabe
Áno. Klikneš pravou myšou na iso súbor, tam dáš otvoriť v programe a vyberieš napr. nera alebo nejaký iný napaľovací program a to už by si mál zvládnuť napáliť. Potom už normálne nabootuješ.
-
Cr4zY-f4nCy
Amateur
Ale v tom Nerovi, mám dať napáliť ako Obrázok na disk nie? Lebo dátový súbor mi nepôjde
-
Corn Flake
Guru wannabe
Keď si iso súbor otvorí cez nera tak sa to už dá automaticky.