Pomoc pri re-inštalácii Win XP

Informácie o software, ankety...
Cr4zY-f4nCy
Amateur
Amateur

Pomoc pri re-inštalácii Win XP

Príspevok od používateľa Cr4zY-f4nCy »

Stiahol som Win XP Essential Edition, bol vo formáte ISO, tento formát som dal normálne napáliť na CD (pomocou služby "vytvoriť dátové CD) reštartoval som PC, CD som mal vložené v mechanike, dostal som sa do BIOS Setup-u a tam som našiel boot sequence, to bolo treba odomknúť, tak som to odomkol a keď som dal že chcem bootovať z CD/DVD, tak mi nič nespraví, vráti ma znovu do ponuky, potom som sa dostal ešte aj do nejakého Boot mod (už neviem ako sa to presne volá) a tam sa ma len spýtalo, či chcem bootovať z CD/DVD alebo z USB alebo z Externého HDD. Tiež som dal CD/DVD a nič mi nespravilo, len mi zaplo Win XP (starý). Potom som to napálil tak, že to ISO som rozbalil a dal som to normálne napáliť tak, ako to všetko bolo v tom ISO-e. No tiež to robí toto isté. Jednoducho žiadna reakcia. Viete mi s tým nejak pomôcť prosím?
3PO
Medium Professional
Medium Professional

Re: Pomoc pri re-inštalácii Win XP

Príspevok od používateľa 3PO »

douc sa napalovat. niekde je moznost vypalit obraz disku alebo nieco podobne. ziadne datove cd a ziadne rozbalovanie.
Cr4zY-f4nCy
Amateur
Amateur

čiže chceš povedať, že chyba je v tom, že som mal dať vypáliť ako obraz na disk a mal som tam dať celé ISO a nerozbaľovať ho?
Corn Flake
Guru wannabe
Guru wannabe
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa Corn Flake »

Áno. Klikneš pravou myšou na iso súbor, tam dáš otvoriť v programe a vyberieš napr. nera alebo nejaký iný napaľovací program a to už by si mál zvládnuť napáliť. Potom už normálne nabootuješ.
Cr4zY-f4nCy
Amateur
Amateur

Ale v tom Nerovi, mám dať napáliť ako Obrázok na disk nie? Lebo dátový súbor mi nepôjde
Corn Flake
Guru wannabe
Guru wannabe
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa Corn Flake »

Keď si iso súbor otvorí cez nera tak sa to už dá automaticky.
Napísať odpoveď