Pomoc s PAYPAL
Pomoc s PAYPAL
Dobrý deň potrebujem si spojazdniť PAYPAL účet ale mam problém s CONFIRM CARD....Registrácia prebehla normálne, mail som potvrdil, keď sa prihlásim vidím môj status ako Status: Unverified kliknem na to aby som pridal kartu, vyplním všetko čo odo mňa chce a vždy vyhodí chybu:
You have entered an invalid number or partial credit card or debit card number. Please check your entry and try again.
Číslo karty dávam určite dobre a vždy mi toto napíše..súrne to potrebujem spustiť ak by mal niekto riešenie tak mi prosím napíšte..
Ďakujem
You have entered an invalid number or partial credit card or debit card number. Please check your entry and try again.
Číslo karty dávam určite dobre a vždy mi toto napíše..súrne to potrebujem spustiť ak by mal niekto riešenie tak mi prosím napíšte..
Ďakujem
v drvivej vacsine pripadov je to cislo az na vypise, ktory ti pride domov. Ja som ho nemal ani v IB, ani v elektronickom vypise (mam TatraBanku). Avsak mne pomohlo, ze som zavolal na TatraDialog, dotycny uz vedel o co ide a po overeni udajov mi ten kod nadiktoval. Tak skus zavolat, mozno budes mat stastie. Pozor, kedze si uz stiahol to 1,5€ dva krat, tak ho upozorni, ze si spravil 2 transakcie, aby ti nadiktoval kod tej poslednej.
Paypal
To čo vám tam píše je pravdepodobne spôsobené tým že nemáte aktivované internetové prevody alebo máte nadstavený limit na 0. Býva to označené aj "limit pre objednávku poštou". Stačí zavolať na zákaznícku linku a za malý poplatok vám to nadstavia.
Ahojte!
Idem prvy krat registrovat na PayPal a vobec nakupovat na Ebay,tak by som sa chcel spytat.Mam FlexiUcet vo VUBcke a mam aj IB.Mam k IB aj GRID kartu,ale velmi nechapem jej pouzitie...Chcel by som urobit nieco na ten sposob,ze zaregistrujem klasicku kartu do PayPalu,ale keby mi chcel PayPal strhnut z uctu peniaze,tak by som to ja nejako musel potvrdit kodom z GRID karty.Da sa nejako toto?
Diki
Idem prvy krat registrovat na PayPal a vobec nakupovat na Ebay,tak by som sa chcel spytat.Mam FlexiUcet vo VUBcke a mam aj IB.Mam k IB aj GRID kartu,ale velmi nechapem jej pouzitie...Chcel by som urobit nieco na ten sposob,ze zaregistrujem klasicku kartu do PayPalu,ale keby mi chcel PayPal strhnut z uctu peniaze,tak by som to ja nejako musel potvrdit kodom z GRID karty.Da sa nejako toto?
Diki