Pomoc s PAYPAL

Ak potrebujete pomoc alebo poradiť, píšte sem (len PC, elektronika atď.)...
luk.y89
Novice
Novice

Pomoc s PAYPAL

Príspevok od používateľa luk.y89 »

Dobrý deň potrebujem si spojazdniť PAYPAL účet ale mam problém s CONFIRM CARD....Registrácia prebehla normálne, mail som potvrdil, keď sa prihlásim vidím môj status ako Status: Unverified kliknem na to aby som pridal kartu, vyplním všetko čo odo mňa chce a vždy vyhodí chybu:

You have entered an invalid number or partial credit card or debit card number. Please check your entry and try again.

Číslo karty dávam určite dobre a vždy mi toto napíše..súrne to potrebujem spustiť ak by mal niekto riešenie tak mi prosím napíšte..
Ďakujem
Pilifo
Hardcore addict
Hardcore addict
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Pilifo »

Je to karta VISA Electron alebo Mastercard? Lebo na to, aby si mohol do Paypalu pridať kartu, musí tá Tvoja podporovať platbu cez internet. Pokiaľ je to napr. Maestro, tak ju s Paypalom bohužiaľ nerozbeháš.
luk.y89
Novice
Novice

Príspevok od používateľa luk.y89 »

No tak tam bude asi problém že mam MAESTRO :twisted:
dá sa registrácia zrušit lebo mi je tým pádom nanič?
Ďakujem za pomoc. :(
Pilifo
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Pilifo »

No budeš musieť vybaviť platobnú kartu, ktorá podporuje platbu cez internet ako tá spomínaná VISA Electron alebo Mastercard.

Maestro s Paypalom určite nerozbeháš.
Ibra
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa Ibra »

Zdravim
Mam menis problem vid. obrazok. Z mojej slabej znalosti anglictiny mi vyplyva, ze si musim platobnu kartu aktivovat v banke na platbu cez paypal. JE to tak alebo je v tom nieco ine?
Prílohy
platba.JPG
mcs_dodo
Novice
Novice

Príspevok od používateľa mcs_dodo »

jj presne tento problem mam aj ja ... normal visa electron , ib aktivovany, CVN mam .... nechapem
MaTT5
Expert
Expert

Príspevok od používateľa MaTT5 »

kde najdem PayPal code? uz som si daval aj resend code a stale ho neviem najst. Pisu, ze pri strhnuti 1.5Eur z uctu by sa mal ukazat v detailoch pri platbe, no ja tam mam len datum spracovania, popis a moje cislo uctu
STomko
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa STomko »

v drvivej vacsine pripadov je to cislo az na vypise, ktory ti pride domov. Ja som ho nemal ani v IB, ani v elektronickom vypise (mam TatraBanku). Avsak mne pomohlo, ze som zavolal na TatraDialog, dotycny uz vedel o co ide a po overeni udajov mi ten kod nadiktoval. Tak skus zavolat, mozno budes mat stastie. Pozor, kedze si uz stiahol to 1,5€ dva krat, tak ho upozorni, ze si spravil 2 transakcie, aby ti nadiktoval kod tej poslednej.
Butak
Novice
Novice

Paypal

Príspevok od používateľa Butak »

To čo vám tam píše je pravdepodobne spôsobené tým že nemáte aktivované internetové prevody alebo máte nadstavený limit na 0. Býva to označené aj "limit pre objednávku poštou". Stačí zavolať na zákaznícku linku a za malý poplatok vám to nadstavia.
winprog15
Novice
Novice
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa winprog15 »

Ahojte!

Idem prvy krat registrovat na PayPal a vobec nakupovat na Ebay,tak by som sa chcel spytat.Mam FlexiUcet vo VUBcke a mam aj IB.Mam k IB aj GRID kartu,ale velmi nechapem jej pouzitie...Chcel by som urobit nieco na ten sposob,ze zaregistrujem klasicku kartu do PayPalu,ale keby mi chcel PayPal strhnut z uctu peniaze,tak by som to ja nejako musel potvrdit kodom z GRID karty.Da sa nejako toto?

Diki :)
STomko
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa STomko »

winprog15 napísal:AChcel by som urobit nieco na ten sposob,ze zaregistrujem klasicku kartu do PayPalu,ale keby mi chcel PayPal strhnut z uctu peniaze,tak by som to ja nejako musel potvrdit kodom z GRID karty.Da sa nejako toto?
Neda!
MrGizmof
King
King

Príspevok od používateľa MrGizmof »

Pri PP nič nemusíš potvrdiť, strhne ti to samo z účtu.
winprog15
Novice
Novice
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa winprog15 »

Tak diki,a este,chcem si zriadit StartKonto vo VUB a neviem,ktora karta je lepsia...Visa alebo MasterCard,obe su embosovane,zda sa mi,ze Visa ma vacsie zastupenie 8)
Napísať odpoveď