pomoc S65

Všetko o mobiloch, PDAčkach...
peto15
Medium Expert
Medium Expert

pomoc S65

Príspevok od používateľa peto15 »

zdravim, potrebujem poradit, mam S65, mam tam pamatovu kartu 32MB, chcem z nej odstranit priecinky resp. to co obsahuju (foto, mel....) podarilo sa mi odstranit asi 3 priecinky. Prisiel som na dalsi a ked ho otvorim tak su tam dalsie priecinky a polozky s takymito oznaceniami napr.: G<zýkFc.Ö†P , f?HüiAž.¤Oa .... a to som tam predtym nemal. Tieto priecinky a polozky sa vobec nedaju odstranit, a ked sa ich pokusim odstranit, telefon len pipne a vypne sa. Co s tym mam spravit???? Dakujem
Supersonic
Light Professional
Light Professional
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Re: pomoc S65

Príspevok od používateľa Supersonic »

peto15 napísal:zdravim, potrebujem poradit, mam S65, mam tam pamatovu kartu 32MB, chcem z nej odstranit priecinky resp. to co obsahuju (foto, mel....) podarilo sa mi odstranit asi 3 priecinky. Prisiel som na dalsi a ked ho otvorim tak su tam dalsie priecinky a polozky s takymito oznaceniami napr.: G<zýkFc.Ö†P , f?HüiAž.¤Oa .... a to som tam predtym nemal. Tieto priecinky a polozky sa vobec nedaju odstranit, a ked sa ich pokusim odstranit, telefon len pipne a vypne sa. Co s tym mam spravit???? Dakujem
taketo priecinky spravilo aj mne na karte ked som z nej pustal hudbu a spadol mi mobil vyriesil som to tak ze som vypol mobil vybral kartu zase vlozil zapol mobil a uz tam neboli tie priecinky vyskusaj :)
peto15
Medium Expert
Medium Expert

Re: pomoc S65

andrejpnacek napísal:taketo priecinky spravilo aj mne na karte ked som z nej pustal hudbu a spadol mi mobil vyriesil som to tak ze som vypol mobil vybral kartu zase vlozil zapol mobil a uz tam neboli tie priecinky vyskusaj :)
Nepomohlo :cry:
Supersonic
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Supersonic »

tak si niekde subory z karty zazalohuj formatni kartu cez mobil a daj si to nazad :)
peto15
Medium Expert
Medium Expert

andrejpnacek napísal:tak si niekde subory z karty zazalohuj formatni kartu cez mobil a daj si to nazad :)
no len ked ja nemam ochranny kod toho telefonu, a formatovat sa da len cez ten kod...
Knjaz Varggoth
Medium Expert
Medium Expert

Príspevok od používateľa Knjaz Varggoth »

vsak ak si si ho nemenil tak byva ten kod zvycajne 12345
peto15
Medium Expert
Medium Expert

Knjaz Varggoth napísal:vsak ak si si ho nemenil tak byva ten kod zvycajne 12345
no ja som ten telefon kupil uz so zmenenym kodom, a zabudol som sa spytat ze aky tam je, takze to bol problem a mal som len jeden pokus, ale to je uz jedno, dnes som ho predal a predal som ho bez tej karty... :oops:
Napísať odpoveď