pomoc S65
pomoc S65
zdravim, potrebujem poradit, mam S65, mam tam pamatovu kartu 32MB, chcem z nej odstranit priecinky resp. to co obsahuju (foto, mel....) podarilo sa mi odstranit asi 3 priecinky. Prisiel som na dalsi a ked ho otvorim tak su tam dalsie priecinky a polozky s takymito oznaceniami napr.: G<zýkFc.Ö†P , f?HüiAž.¤Oa .... a to som tam predtym nemal. Tieto priecinky a polozky sa vobec nedaju odstranit, a ked sa ich pokusim odstranit, telefon len pipne a vypne sa. Co s tym mam spravit???? Dakujem
-
Supersonic
Light Professional
- Kontaktovať používateľa:
Re: pomoc S65
taketo priecinky spravilo aj mne na karte ked som z nej pustal hudbu a spadol mi mobil vyriesil som to tak ze som vypol mobil vybral kartu zase vlozil zapol mobil a uz tam neboli tie priecinky vyskusajpeto15 napísal:zdravim, potrebujem poradit, mam S65, mam tam pamatovu kartu 32MB, chcem z nej odstranit priecinky resp. to co obsahuju (foto, mel....) podarilo sa mi odstranit asi 3 priecinky. Prisiel som na dalsi a ked ho otvorim tak su tam dalsie priecinky a polozky s takymito oznaceniami napr.: G<zýkFc.Ö†P , f?HüiAž.¤Oa .... a to som tam predtym nemal. Tieto priecinky a polozky sa vobec nedaju odstranit, a ked sa ich pokusim odstranit, telefon len pipne a vypne sa. Co s tym mam spravit???? Dakujem
Re: pomoc S65
Nepomohloandrejpnacek napísal:taketo priecinky spravilo aj mne na karte ked som z nej pustal hudbu a spadol mi mobil vyriesil som to tak ze som vypol mobil vybral kartu zase vlozil zapol mobil a uz tam neboli tie priecinky vyskusaj
-
Supersonic
Light Professional
- Kontaktovať používateľa:
-
Knjaz Varggoth
Medium Expert