pomoc so sony ericsson w200

Ak potrebujete pomoc alebo poradiť, píšte sem (len PC, elektronika atď.)...
bollech
Expert
Expert

pomoc so sony ericsson w200

Príspevok od používateľa bollech »

Prosim vas mam taky problem kupil som si novy sony er.w200 ale nedali mi cd take aby som mohol napojit kabel k Pc a stahovat si do neho hudbu alebo obrazky..neviete kde by som ho vedel zohnat nejaky jeho image? niekde na nete? dakujem pekne alebo aspon nejak y program cez ktory by som sa vedel pripojit k pc... lebo bez cd driveru mi to vobec ani nenajde...dakujem pekne
cORP.
Addict
Addict
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Re: pomoc so sony ericsson w200

Príspevok od používateľa cORP. »

bollech napísal:Prosim vas mam taky problem kupil som si novy sony er.w200 ale nedali mi cd take aby som mohol napojit kabel k Pc a stahovat si do neho hudbu alebo obrazky..neviete kde by som ho vedel zohnat nejaky jeho image? niekde na nete? dakujem pekne alebo aspon nejak y program cez ktory by som sa vedel pripojit k pc... lebo bez cd driveru mi to vobec ani nenajde...dakujem pekne
no vsetko co na tom cd je dodavane je to iste ako na internete len je to starsie kedze mobil uz nejaky ten piatok je tuto mas pcsuite priamo pre se a vyhladal som to pomocou w200i takze by ti to malo uplne stacit pripadne si pozri este nejaky iny softik na tento fon :) nech ti hra :wink:

Kód: Vybrať všetko

http://www.sonyericsson.com/cws/support/products/software/w200i/pcsuite21046exe?cc=sk&lc=sk
2david2
Medium Expert
Medium Expert

Príspevok od používateľa 2david2 »

no ja ten telefon mam a cedecko od neho som este ani neotvoril lebo ked zapojim kabel a telefon tak mi hned nacita telefn ako keby som mal v pc usb kluc a mozem si do neho nahravat obr mp3 java hoci co tak neviem no hmmm.
cORP.
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa cORP. »

2david2 napísal:no ja ten telefon mam a cedecko od neho som este ani neotvoril lebo ked zapojim kabel a telefon tak mi hned nacita telefn ako keby som mal v pc usb kluc a mozem si do neho nahravat obr mp3 java hoci co tak neviem no hmmm.
aj to je volba tento mobil podrpouje mass storage
Mateq
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Mateq »

Ale ten soft na tom CD ti dokáže sám prerobiť mp3 na bitrate ayý ti vyhovuje, takže niekomu sa možno oplatí používať.
Napísať odpoveď