pomoc so sony ericsson w200
pomoc so sony ericsson w200
Prosim vas mam taky problem kupil som si novy sony er.w200 ale nedali mi cd take aby som mohol napojit kabel k Pc a stahovat si do neho hudbu alebo obrazky..neviete kde by som ho vedel zohnat nejaky jeho image? niekde na nete? dakujem pekne alebo aspon nejak y program cez ktory by som sa vedel pripojit k pc... lebo bez cd driveru mi to vobec ani nenajde...dakujem pekne
-
cORP.
Addict
- Kontaktovať používateľa:
Re: pomoc so sony ericsson w200
no vsetko co na tom cd je dodavane je to iste ako na internete len je to starsie kedze mobil uz nejaky ten piatok je tuto mas pcsuite priamo pre se a vyhladal som to pomocou w200i takze by ti to malo uplne stacit pripadne si pozri este nejaky iny softik na tento fonbollech napísal:Prosim vas mam taky problem kupil som si novy sony er.w200 ale nedali mi cd take aby som mohol napojit kabel k Pc a stahovat si do neho hudbu alebo obrazky..neviete kde by som ho vedel zohnat nejaky jeho image? niekde na nete? dakujem pekne alebo aspon nejak y program cez ktory by som sa vedel pripojit k pc... lebo bez cd driveru mi to vobec ani nenajde...dakujem pekne
Kód: Vybrať všetko
http://www.sonyericsson.com/cws/support/products/software/w200i/pcsuite21046exe?cc=sk&lc=sk