mam nokiu 3510i a rozbyl som displej a mam v teleone kopu telefonych cisel ktore nemam na simkarte a potreboval by som vediet ci by sa dalo ich este nejak zyskat
v prvom rade sa nauc pisat Y a I !
no a teraz k tvojmu problemu display nie je cely telefon ... to znamena ze ked ti len praskol display predpokladam ze pamat telefonu zostala neposkodena ... staci zajst do servisu a dat si vymenit display myslim ze ta to vyjde asi tak na 200sk mozno viac neviem ako sa teraz pohybuju ceny mobilov ... or skus kupit od niekoho kto ma nefunkcnu 3510i s funkcnym displayom a vymenit display
hmm jednoduchšie by bolo nájsť niekoho s tým istým mobilom a na nom si pozriet ako sa dostaneš do kopírovania kontaktov na sim kartu. poprípade si to nájdi v manuáli
stokrát lahšie ako niečo kupovať no nie ?
A co takto pouzit datovy kabel? But zohnat niekoho kto ho ma alebo si kupit a mozno to bude trosku drahsie ako zaloha pamete v servise ale mas datovy kabel ktory sa da pouzit s dost velkym mnozstvom nokii.
ja neviem preco to este rozoberate .. ved si zobere 3510 od nekoho ineho a pojde naraz tak isto .. ten druhy mobil bude vlastne display toho stareho .. da to na simku a hotovo nie? a nic nemus platit