pomoc z rozbytym mobilom

Všetko o mobiloch, PDAčkach...
ivan777
Amateur
Amateur

pomoc z rozbytym mobilom

Príspevok od používateľa ivan777 »

mam nokiu 3510i a rozbyl som displej a mam v teleone kopu telefonych cisel ktore nemam na simkarte a potreboval by som vediet ci by sa dalo ich este nejak zyskat
ob3l1x
Moderátor
Moderátor
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa ob3l1x »

v prvom rade sa nauc pisat Y a I !
no a teraz k tvojmu problemu display nie je cely telefon ... to znamena ze ked ti len praskol display predpokladam ze pamat telefonu zostala neposkodena ... staci zajst do servisu a dat si vymenit display ;) myslim ze ta to vyjde asi tak na 200sk mozno viac neviem ako sa teraz pohybuju ceny mobilov ... or skus kupit od niekoho kto ma nefunkcnu 3510i s funkcnym displayom a vymenit display ;)
ven0m
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa ven0m »

hmm jednoduchšie by bolo nájsť niekoho s tým istým mobilom a na nom si pozriet ako sa dostaneš do kopírovania kontaktov na sim kartu. poprípade si to nájdi v manuáli :)
stokrát lahšie ako niečo kupovať no nie ? :D
Lukkas
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Lukkas »

Presne ako povedal ten nadomnov presne tak drzat obidvoch fonov v ruke a ist tak isto ako na tom s funkcným displeom :D
francuz
Novice
Novice

Príspevok od používateľa francuz »

a co tak dat si odzalohvat pamet telefonu v serviske za 150sk a aj ti vytlacia cisla
a vrak mozes zahodit
SSPPYY
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa SSPPYY »

A co takto pouzit datovy kabel? But zohnat niekoho kto ho ma alebo si kupit a mozno to bude trosku drahsie ako zaloha pamete v servise ale mas datovy kabel ktory sa da pouzit s dost velkym mnozstvom nokii.
Point
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Point »

ja neviem preco to este rozoberate .. ved si zobere 3510 od nekoho ineho a pojde naraz tak isto .. ten druhy mobil bude vlastne display toho stareho .. da to na simku a hotovo nie? :) a nic nemus platit
Napísať odpoveď