pomoct s TV LCD 32palcov

Ak potrebujete pomoc alebo poradiť, píšte sem (len PC, elektronika atď.)...
CHoBoT
Star
Star

pomoct s TV LCD 32palcov

Príspevok od používateľa CHoBoT »

mam telku sony 32palcov lcd ked pozeram niaky film rychlejsi co su rychle pohyby tak sa to rozmazava neviem v com to moze byt film moze byt aj v neviem akej kvalitea ide to neviete co moze byt zle nastavene? moze ot byt v dvd prehravaci? ten je trosku strasi ale aj ked pozeram z digi tv tak to neni uplne ze fajn kvalite plosim poradte co treba pri takom nastavit dakujem
jozo69
Light Expert
Light Expert
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa jozo69 »

Nepozeras nahodou tie dvd filmy v zoom2x, lebo tam to zvikne robit.
CHoBoT
Star
Star

jozo69 napísal:Nepozeras nahodou tie dvd filmy v zoom2x, lebo tam to zvikne robit.
nie nepozeram to tak aj ked to dam zmensene tak to neni taky obraz ako by mal byt stara 10rocna tv ze by mala lepsi obraz
jozo69
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa jozo69 »

A ide ti to uplne na kazdom filme v dvd prehravaci?
CHoBoT
Star
Star

jozo69 napísal:A ide ti to uplne na kazdom filme v dvd prehravaci?
na uplne vsetkom na nicom neni dobry obraz ako na digi by som chapal lebo tu neni moc dobry signal ale tak ono to je na vsetkom netreba niake specialne kabe od dvdprehravaca?
Dedomil
King
King

Príspevok od používateľa Dedomil »

Raz som niekde cital ze na LCD telkach je dobre mat max. 8ms odozvu. Tych 8ms je cas ktory potrebuje ten obraz na zmenu farby z ciernej na bielu. Samozrejme ak mate vyssie hodnoty tak ludskemu oku sa rychle sceny potom zdaju rozmazane, kockate a pod. Tipujem to na starie telky.
Suffel
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Suffel »

aky mas sony? myslim typ..
CHoBoT
Star
Star

Suffel napísal:aky mas sony? myslim typ..
sony Bravia
Suffel
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

CHoBoT napísal:sony Bravia
hm nic v zlom len trosku siroky pojem .. nieco z tohoto? http://www.videoexpert.sk/lcd-tv-32/sony/ inak pytam sa na cely typ tj. Sony BRAVIA KDL - XXXXXXX
CHoBoT
Star
Star

Suffel napísal:hm nic v zlom len trosku siroky pojem .. nieco z tohoto? http://www.videoexpert.sk/lcd-tv-32/sony/ inak pytam sa na cely typ tj. Sony BRAVIA KDL - XXXXXXX
LCD televízor Sony BRAVIA KDL-32U4000 sry som nevedel do tv niesom znalec
Suffel
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

CHoBoT napísal:LCD televízor Sony BRAVIA KDL-32U4000 sry som nevedel do tv niesom znalec
toto som chcel aj my mame toto TV teda tento isty typ.. no co sa tyka nastaveni tak v nastavenia tochto TV nieje nic ako pohyb alebo nieco podobne daju sa tam nastavovat len farby a ohladom toho veci.. no zatial ako ked som pozeral fudbal islo to celkom v pohode nezaznamenal som ziadne spomalne alebo ine pohyby.. mame magio a ide to celkom v pohode aj co sa tyka obrazu.. no ale aby som presiel k tvojmu problemu tak ja si myslim ze moze to robyt aj DVD prehravac.. da sa to jedine tak zistit ze si pozries normalne fudbal co davaju an ST2 abo CT2 a porovnas to s obrazom s DVD... ak budes mat taky isty obraz ako pri DVD myslim ze mas nieco s TV.. ja si este raz pozriem tie nastavenia na tom nasom a poviem ti ze ci znahodou tam nieco take nieje ale na 99% som si isty ze nic takeho sa tam neda nastavit.. aa este mozem skusit pozriet nejak fudbal a povedat ti ako to ide ale co brat nanom pozerava tak hovori ze to ide v pohode ze ako na normalnych LCD..
CHoBoT
Star
Star

Suffel napísal:toto som chcel aj my mame toto TV teda tento isty typ.. no co sa tyka nastaveni tak v nastavenia tochto TV nieje nic ako pohyb alebo nieco podobne daju sa tam nastavovat len farby a ohladom toho veci.. no zatial ako ked som pozeral fudbal islo to celkom v pohode nezaznamenal som ziadne spomalne alebo ine pohyby.. mame magio a ide to celkom v pohode aj co sa tyka obrazu.. no ale aby som presiel k tvojmu problemu tak ja si myslim ze moze to robyt aj DVD prehravac.. da sa to jedine tak zistit ze si pozries normalne fudbal co davaju an ST2 abo CT2 a porovnas to s obrazom s DVD... ak budes mat taky isty obraz ako pri DVD myslim ze mas nieco s TV.. ja si este raz pozriem tie nastavenia na tom nasom a poviem ti ze ci znahodou tam nieco take nieje ale na 99% som si isty ze nic takeho sa tam neda nastavit.. aa este mozem skusit pozriet nejak fudbal a povedat ti ako to ide ale co brat nanom pozerava tak hovori ze to ide v pohode ze ako na normalnych LCD..
ja som teraz pozeral dvd a zda sa mi to krajsie ako ked kukam tv ale stale to neni nic moc ako ked pozeram na inom lcd cierna neni cierna napr je taka ako vyblednuta a uz som sa dost hral s nastaveniami :(
Suffel
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

CHoBoT napísal:ja som teraz pozeral dvd a zda sa mi to krajsie ako ked kukam tv ale stale to neni nic moc ako ked pozeram na inom lcd cierna neni cierna napr je taka ako vyblednuta a uz som sa dost hral s nastaveniami :(
aha no pozriem sa ja nato.. a tak mas tam aj zle farby?? ked pises ze cierna neni cierna ale je vyblednuta??.. okej zajtra ti napisem lebo dnes uz sa mi nechce s tym hrat..
CHoBoT
Star
Star

Suffel napísal:aha no pozriem sa ja nato.. a tak mas tam aj zle farby?? ked pises ze cierna neni cierna ale je vyblednuta??.. okej zajtra ti napisem lebo dnes uz sa mi nechce s tym hrat..
no farby mam dobre nastavene aspon lepsie nejde niako

diky
Napísať odpoveď