pomoct s TV LCD 32palcov
pomoct s TV LCD 32palcov
mam telku sony 32palcov lcd ked pozeram niaky film rychlejsi co su rychle pohyby tak sa to rozmazava neviem v com to moze byt film moze byt aj v neviem akej kvalitea ide to neviete co moze byt zle nastavene? moze ot byt v dvd prehravaci? ten je trosku strasi ale aj ked pozeram z digi tv tak to neni uplne ze fajn kvalite plosim poradte co treba pri takom nastavit dakujem
-
Suffel
Guru
- Kontaktovať používateľa:
hm nic v zlom len trosku siroky pojem .. nieco z tohoto? http://www.videoexpert.sk/lcd-tv-32/sony/ inak pytam sa na cely typ tj. Sony BRAVIA KDL - XXXXXXXCHoBoT napísal:sony Bravia
LCD televízor Sony BRAVIA KDL-32U4000 sry som nevedel do tv niesom znalecSuffel napísal:hm nic v zlom len trosku siroky pojem .. nieco z tohoto? http://www.videoexpert.sk/lcd-tv-32/sony/ inak pytam sa na cely typ tj. Sony BRAVIA KDL - XXXXXXX
-
Suffel
Guru
toto som chcel aj my mame toto TV teda tento isty typ.. no co sa tyka nastaveni tak v nastavenia tochto TV nieje nic ako pohyb alebo nieco podobne daju sa tam nastavovat len farby a ohladom toho veci.. no zatial ako ked som pozeral fudbal islo to celkom v pohode nezaznamenal som ziadne spomalne alebo ine pohyby.. mame magio a ide to celkom v pohode aj co sa tyka obrazu.. no ale aby som presiel k tvojmu problemu tak ja si myslim ze moze to robyt aj DVD prehravac.. da sa to jedine tak zistit ze si pozries normalne fudbal co davaju an ST2 abo CT2 a porovnas to s obrazom s DVD... ak budes mat taky isty obraz ako pri DVD myslim ze mas nieco s TV.. ja si este raz pozriem tie nastavenia na tom nasom a poviem ti ze ci znahodou tam nieco take nieje ale na 99% som si isty ze nic takeho sa tam neda nastavit.. aa este mozem skusit pozriet nejak fudbal a povedat ti ako to ide ale co brat nanom pozerava tak hovori ze to ide v pohode ze ako na normalnych LCD..CHoBoT napísal:LCD televízor Sony BRAVIA KDL-32U4000 sry som nevedel do tv niesom znalec
ja som teraz pozeral dvd a zda sa mi to krajsie ako ked kukam tv ale stale to neni nic moc ako ked pozeram na inom lcd cierna neni cierna napr je taka ako vyblednuta a uz som sa dost hral s nastaveniamiSuffel napísal:toto som chcel aj my mame toto TV teda tento isty typ.. no co sa tyka nastaveni tak v nastavenia tochto TV nieje nic ako pohyb alebo nieco podobne daju sa tam nastavovat len farby a ohladom toho veci.. no zatial ako ked som pozeral fudbal islo to celkom v pohode nezaznamenal som ziadne spomalne alebo ine pohyby.. mame magio a ide to celkom v pohode aj co sa tyka obrazu.. no ale aby som presiel k tvojmu problemu tak ja si myslim ze moze to robyt aj DVD prehravac.. da sa to jedine tak zistit ze si pozries normalne fudbal co davaju an ST2 abo CT2 a porovnas to s obrazom s DVD... ak budes mat taky isty obraz ako pri DVD myslim ze mas nieco s TV.. ja si este raz pozriem tie nastavenia na tom nasom a poviem ti ze ci znahodou tam nieco take nieje ale na 99% som si isty ze nic takeho sa tam neda nastavit.. aa este mozem skusit pozriet nejak fudbal a povedat ti ako to ide ale co brat nanom pozerava tak hovori ze to ide v pohode ze ako na normalnych LCD..
-
Suffel
Guru
aha no pozriem sa ja nato.. a tak mas tam aj zle farby?? ked pises ze cierna neni cierna ale je vyblednuta??.. okej zajtra ti napisem lebo dnes uz sa mi nechce s tym hrat..CHoBoT napísal:ja som teraz pozeral dvd a zda sa mi to krajsie ako ked kukam tv ale stale to neni nic moc ako ked pozeram na inom lcd cierna neni cierna napr je taka ako vyblednuta a uz som sa dost hral s nastaveniami