pomoste s grafikou
pomoste s grafikou
cafte pomosete mi neviem preco (a ani kde by som mal tuto vec zaradit) ale wo win 7 mi niektore hry orezuje zo stran orezuje co mi vo viste nerobilo...graficku kartu mam ATI mobility radeon HD 3450...napr CS alebo NFS MW to len co som skusal....da sa to opravit...dakujem za pomoc
tak asi ti to nesfotim pretoze neviem rpeco nefunguje print screen ale normalka hra a na oboch stranach asi 3 cm ciernny monitora hra v stredemedzi nimi...drivere no porad mi odkial pretoze som instaloval s hp.sk stranky ovladace pre win 7 a pri instalacii mi vypisalo chyba balicka a neskor som nasiel driver na moju grafiku a aj tak to nefunguje...tak isto mi ide CS aj NF mw......tak neviem v com to je ale stve ma to...poradte....a tie nastavenia rozlisenia mosem davat ake chcem aj tak mam na boku cierne pasiky
Presne tento problem mam aj ja. Hra musi podporovat sirokouhle rozlisenie, a tak isto ho musis nastavit aj v hre, ale pri takej slabuckej grafike si toho moc nezahras. Pokial by sa tento problem nejak vyriesil, bol by som rad. Ja som tiez poeral CCC ale nic podobne som tam nenasiel. Viete to upresnit kde sa to nachadza??
-
Soviet
Darca
- Kontaktovať používateľa:
Presne tak je to v nastaveni CCC, ja som sa s tym tiez davnejsie zabaval..
Niekedy vsak dana moznost full screen je zasednuta a nieje mozne ju pouzit..Vtedy treba dat rozlisenie o stupen mensie a opat ist do CCC a uz by mala byt full screen mozne vybrat..takze zaskrtnes a opatovne zvolis stare rozlisenie a hras
Niekedy vsak dana moznost full screen je zasednuta a nieje mozne ju pouzit..Vtedy treba dat rozlisenie o stupen mensie a opat ist do CCC a uz by mala byt full screen mozne vybrat..takze zaskrtnes a opatovne zvolis stare rozlisenie a hras