pomoste s grafikou

Informácie o software, ankety...
DeeJay3
Light Star
Light Star
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

pomoste s grafikou

Príspevok od používateľa DeeJay3 »

cafte pomosete mi neviem preco (a ani kde by som mal tuto vec zaradit) ale wo win 7 mi niektore hry orezuje zo stran orezuje co mi vo viste nerobilo...graficku kartu mam ATI mobility radeon HD 3450...napr CS alebo NFS MW to len co som skusal....da sa to opravit...dakujem za pomoc
BX
Addict
Addict

Príspevok od používateľa BX »

pekne by bolo, keby si poslal screen :)
Pravdepodobne je to ale bud drivermi - stiahni najnovsie, alebo nastavenim rozlisenia ... ?
DeeJay3
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

tak asi ti to nesfotim pretoze neviem rpeco nefunguje print screen ale normalka hra a na oboch stranach asi 3 cm ciernny monitora hra v stredemedzi nimi...drivere no porad mi odkial pretoze som instaloval s hp.sk stranky ovladace pre win 7 a pri instalacii mi vypisalo chyba balicka a neskor som nasiel driver na moju grafiku a aj tak to nefunguje...tak isto mi ide CS aj NF mw......tak neviem v com to je ale stve ma to...poradte....a tie nastavenia rozlisenia mosem davat ake chcem aj tak mam na boku cierne pasiky
hrban
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa hrban »

daj CCC a tam si nastav nech roztiahne obraz na celý display nie iba center
Sapo
Addict
Addict

Príspevok od používateľa Sapo »

Presne tento problem mam aj ja. Hra musi podporovat sirokouhle rozlisenie, a tak isto ho musis nastavit aj v hre, ale pri takej slabuckej grafike si toho moc nezahras. Pokial by sa tento problem nejak vyriesil, bol by som rad. Ja som tiez poeral CCC ale nic podobne som tam nenasiel. Viete to upresnit kde sa to nachadza??
hrban
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa hrban »

ja na mojej ati-ne som to vyriešil takto ale na niektorých ati-nách tých novších sa táto funkcia volá inak
Prílohy
ccc
ccc
Soviet
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Soviet »

Presne tak je to v nastaveni CCC, ja som sa s tym tiez davnejsie zabaval..
Niekedy vsak dana moznost full screen je zasednuta a nieje mozne ju pouzit..Vtedy treba dat rozlisenie o stupen mensie a opat ist do CCC a uz by mala byt full screen mozne vybrat..takze zaskrtnes a opatovne zvolis stare rozlisenie a hras ;)
DeeJay3
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

tak ako napisal Soviet staci vojst do CCC zmensit rozlisenie monitora potom sa ta moznost fullscreen povoli zaskrtnes ju a zmenis nastavenie monitora naspet...to vsio dakujem ide to...cus
Napísať odpoveď