Jednoducho nejake veci aby sme sa nenudili....(tepli nesme takze prosim debilne pripomienky vynechat....)
PONORKOVA CHOROBA
-
qwerty-xyz
PONORKOVA CHOROBA
takze veci sa maju tak,ze pravdepodobne budem na internatnej izbe s jednym z mojich najlepsich kamaratov z ktorym bijem partiu od zakladnej skoly,problem je vsak v tom ze sa bojim ze aj napriek nasmu skvelemu kamaratsvu a preskakaniu vela pruserov si myslim ze si mozme liezt na nervy ked budeme sami v izbe.Chel by osm sa spytat na rozumne riesenia co robit ked aktualne nepojdeme na diskoteku,nebudeme sa mat co ucit a vonku bude pocasie katastrofalne...
Jednoducho nejake veci aby sme sa nenudili....(tepli nesme takze prosim debilne pripomienky vynechat....)
O ponorkovu chorobu sa neboj, my sme na internate vzdy tak 3 mesiace nonstop uz dva roky a este sa nedostavila 
Raz ked este ani nebola skola, tak sme pol dna pozerali jednu seriu simpsonovcov a potom sme isli do krcmy
Karty ani ine spolocenske hry nehravame, cas marnime filmami, pripadne ideme na navstevu k susedom a potom na pivo/diskoteku.
//Gangy: dik za upozornenie
Raz ked este ani nebola skola, tak sme pol dna pozerali jednu seriu simpsonovcov a potom sme isli do krcmy
Karty ani ine spolocenske hry nehravame, cas marnime filmami, pripadne ideme na navstevu k susedom a potom na pivo/diskoteku.
//Gangy: dik za upozornenie
Mozno prave v tom PC je problemEritrea napísal:moji dvaja spoluziaci skoncili na tej istej skole v tej istej izbe, nechodili nikam len PC, a dost si liezli na nervy niekedy..ono aj ked ste dobry kamosi zacnete si leist na nervy, ale kedze ste kamosi prekonate to a neskrachujete na tom
Ved tu aj raz bolo video ako si jeden kamos cestou na internat zaplaval vo Vltave...
To je v poriadku. Začnete si liezť na nervy, každý si poviete svoje čo vás trápi a zasa bude pár mesiacov klud.
-Ja mám tiež kamoša dlhé roky, pochodili sme spolu snaď všetko. Občas máš výpadok alebo ti rupnú nervy, no o tom je to kamarátstvo, že sa chapete, tolerujete a otvorene si poviete, čo je vo veci.
.. a večer idete spolu na pivo.
-Ja mám tiež kamoša dlhé roky, pochodili sme spolu snaď všetko. Občas máš výpadok alebo ti rupnú nervy, no o tom je to kamarátstvo, že sa chapete, tolerujete a otvorene si poviete, čo je vo veci.
-
bolek
Guru
- Kontaktovať používateľa:
Podľa mňa je to úplne normálne, že aj keď si akokoľvek rozumiete, tak časom ti začne vadiť, že nemáš ani chvíľu súkromia. Kamkoľvek sa pohneš, tak zistíš, že všade idete spolu. Mne to ide sem - tam tiež na nervy...no, tak ja zväčša poviem, že baby, fakt nemám teraz náladu alebo si niečo čítam, behnem do posilky, keď začnú prednášky, tak sa asi začneme učiť... Určite sa to dá zvládnuť, je to o tolerancii
a možno si nepôjdete vôbec na nervy.
-
mikkimikki
Medium Professional