PONORKOVA CHOROBA

Diskusia o tom, čo Vás trápi v súkromí...
qwerty-xyz

PONORKOVA CHOROBA

Príspevok od používateľa qwerty-xyz »

takze veci sa maju tak,ze pravdepodobne budem na internatnej izbe s jednym z mojich najlepsich kamaratov z ktorym bijem partiu od zakladnej skoly,problem je vsak v tom ze sa bojim ze aj napriek nasmu skvelemu kamaratsvu a preskakaniu vela pruserov si myslim ze si mozme liezt na nervy ked budeme sami v izbe.Chel by osm sa spytat na rozumne riesenia co robit ked aktualne nepojdeme na diskoteku,nebudeme sa mat co ucit a vonku bude pocasie katastrofalne...
Jednoducho nejake veci aby sme sa nenudili....(tepli nesme takze prosim debilne pripomienky vynechat....) :wink:
Gothar
Moderátor
Moderátor
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa Gothar »

O ponorkovu chorobu sa neboj, my sme na internate vzdy tak 3 mesiace nonstop uz dva roky a este sa nedostavila :)
Raz ked este ani nebola skola, tak sme pol dna pozerali jednu seriu simpsonovcov a potom sme isli do krcmy :)
Karty ani ine spolocenske hry nehravame, cas marnime filmami, pripadne ideme na navstevu k susedom a potom na pivo/diskoteku.
//Gangy: dik za upozornenie :)
poharvody
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa poharvody »

ani podla mna sa nemusis bat...taketo problemy maju podla mna skor dievcata... nepytaj sa co robit,samo to pride:) ked ste taki dobri kamosi ako vravis...no ja s dobrymi kamoskami ci kamosmi nic neplanujem,proste kecame smejeme sa blbosti robime:) vela stasia a podla mna sa neboj:)
Eritrea
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Eritrea »

moji dvaja spoluziaci skoncili na tej istej skole v tej istej izbe, nechodili nikam len PC, a dost si liezli na nervy niekedy..ono aj ked ste dobry kamosi zacnete si leist na nervy, ale kedze ste kamosi prekonate to a neskrachujete na tom :wink:
Gothar
Moderátor
Moderátor

Príspevok od používateľa Gothar »

Eritrea napísal:moji dvaja spoluziaci skoncili na tej istej skole v tej istej izbe, nechodili nikam len PC, a dost si liezli na nervy niekedy..ono aj ked ste dobry kamosi zacnete si leist na nervy, ale kedze ste kamosi prekonate to a neskrachujete na tom :wink:
Mozno prave v tom PC je problem :) My chodime minimalne raz do tyzdna na party a aspon raz do krcmy, takze si prevetrame hlavu a zbierame spolocne zaiztky :)
Ved tu aj raz bolo video ako si jeden kamos cestou na internat zaplaval vo Vltave... :)
Frikso
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Frikso »

To je v poriadku. Začnete si liezť na nervy, každý si poviete svoje čo vás trápi a zasa bude pár mesiacov klud.
-Ja mám tiež kamoša dlhé roky, pochodili sme spolu snaď všetko. Občas máš výpadok alebo ti rupnú nervy, no o tom je to kamarátstvo, že sa chapete, tolerujete a otvorene si poviete, čo je vo veci. :) .. a večer idete spolu na pivo.
bolek
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa bolek »

Podľa mňa je to úplne normálne, že aj keď si akokoľvek rozumiete, tak časom ti začne vadiť, že nemáš ani chvíľu súkromia. Kamkoľvek sa pohneš, tak zistíš, že všade idete spolu. Mne to ide sem - tam tiež na nervy...no, tak ja zväčša poviem, že baby, fakt nemám teraz náladu alebo si niečo čítam, behnem do posilky, keď začnú prednášky, tak sa asi začneme učiť... Určite sa to dá zvládnuť, je to o tolerancii :) a možno si nepôjdete vôbec na nervy.
mikkimikki
Medium Professional
Medium Professional

Príspevok od používateľa mikkimikki »

ja uz takto ficim na intraku 4ty rok ... nervy a podobne veci su viac menej len ked su nahodou nezhody v nejakych nazoroch, ale ponorkova choroba sa nejak neprejavuje, resp. ju nepocitujem ... obcas mam stav ze nemam na nikoho naladu, ale to ked tak fakt na nikoho :)
Gadelat
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Gadelat »

Neboj nic, na internate sami dvaja nebudete. Ak by ste boli furt zavreti v izbe a nikde nechodili tak by ste boli extra zvlastny pripad.
Napísať odpoveď