a to v zatvorke je co? ha?Point napísal:nepovedal som ze sa mi to stalo .. povedal som ze cim skor veci uponahlas tym horsie casto dopadnu ..
Poradte ako na to
-
aLi3n_aTtacK
Medium Expert
yop, suhlasim. moj pripad bol tiez taky. chcela aby som ju zbil, tak som ju zbil mojou metodou. nastavila lico a bach... bol tam bozk... potom sa pytala co to bolo a ja ze moja bitka. evidentne sa jej to zapacilo a potom sme hned pokracovali, ale uz niekde a v niecom inomfreestyler napísal:najprv jej skus dat len taky bozk na lice.. uvidis jej reakciu... ak bude dobra, co si myslim ze bude.... tak uvidis co dalej.. potom pride na usta a tak dalej.. nesmies chciet hned jazyckovu.. vsetko ma svoj cas.. nesmies to prilis unahlit.. ale ani dlho vahat
-
Vesper
Professional
- Kontaktovať používateľa:
nechcem byt nejaky zly ved ale v takom veku (niezeby som ja mal ovela viac ale predsa) este ani ty ani ona neviete co chcete. tebe sa mozno paci a predstavujes si ze ked s nou budes tak sa budete bozkavat mozno trochu obchytkavat a tak. to je este taky 'vztah' aby si sa trochu otukal a bol frajer pred kamosmi (nic v zlom kazdy z nas mal take) ale nic velke si od toho neslubuj
Presne tak...Nič si od toho neslubuj...máš ešte dosť času pozri sa na mňa ja som nemal doteraz nikoho ešte a to mám 16 a žijem..som tu...ja mám čas...Vesper napísal:nechcem byt nejaky zly ved ale v takom veku (niezeby som ja mal ovela viac ale predsa) este ani ty ani ona neviete co chcete. tebe sa mozno paci a predstavujes si ze ked s nou budes tak sa budete bozkavat mozno trochu obchytkavat a tak. to je este taky 'vztah' aby si sa trochu otukal a bol frajer pred kamosmi (nic v zlom kazdy z nas mal take) ale nic velke si od toho neslubuj
preco by to nemal skusit?? podla mna ano nech to skusi...sice je pravda ze nemoze cakat od toho sex a neviem co tazke chytanie za pi*ku ale tak ked to bude odkladat stale nieco take tak kedy sa nieco nauci a "zazije" ako to vlastne chodi v niecom podobnom...predsa CO SA ZA MLADI NAUCI, NA STAROST AKO KEBY NASIEL ....nech len ide a uvidi co sa stane...ved predsa aj ostatny boli mladi (nevravim ze som najstarsi) a kazdy snad tu moze potvrdit ze nieco take zazil...(trema pred prvim bozkom) napr....aspon ja si to myslim....Point napísal:ja neviem ale toto sa len mne zda cudne? to ze pojdete cez park a nikto tam nebude to sa akoze hanbis? aby ta nikto nevidel? alebo ako to mam chapat...co vlastne cakas od toho vasho "vztahu"? podla mna sa to so 14 rocnou ani neoplati .. uz to vidim .. budete sa hanbit, maximalne bozkavat .. chytis ju za prdel ti da facku .. no proste ked ti mam pravdu povedat co si o tom myslim tak si s nou nezacni.. skus si co javim este zahrat futbal vonku, ja neviem rozbi nejake okna ..
proste uzivaj kym si mlady ako ti to uz nekto povedal .. ale urcite si nebudes uzivat zenske telo .. na to mas casu podla mna este dost .. aj tak z toho nic nebude
ved to este neni ani narastene atd .. proste nevem no
plne s tebou suhlasim...ved nic nestrati iba ziska a bude ok....kazdy tym presiel tak neviem preco niektory to odmietaju ze ma 13 ved kazdy mal tolko a aj ostatnym sa v tom veku zacinali pacit baby a chceli skusit s nejakou nieco ale teraz to nepriznaju...len chod chlapce a skou...prajem ti toprosex napísal:no a co ked ma len 13? Len nepocuvaj tych co ti "radia" aby si si s nou nic nezacal ze si este mlady a bla bla bla... A kedy by mal s tym zacat? Ked bude mat 30? Nech teraz naberie co najviac skusenosti a potom bude z neho frajer...
jasne ber to tak ze nic nestratis len mnoho ziskas...ved ked si spomeniem aj ja som taky bol a aj to priznam...ty ktory vravia ze nie tak sa asi nechcu alebo sa hanbia....jasne ak sa s nou rozides bude ta to trapit ale to nezmenis..no prajem nech to vydrzi ak nieco zacnes..nicoho sa neboj...Wh1t3W0lf napísal:diky prosexi a odpore14 mate zo vsetkch pravdu.na tomto mozem len ziskataj ked stratim bude mi smutno ale aspon som to skusil takze huraaaaaaaaaaa do tohoooooooooo