Poradte ako na to

Diskusia o tom, čo Vás trápi v súkromí...
aLi3n_aTtacK
Medium Expert
Medium Expert
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa aLi3n_aTtacK »

Point napísal:nepovedal som ze sa mi to stalo .. povedal som ze cim skor veci uponahlas tym horsie casto dopadnu ..
a to v zatvorke je co? ha? :D :D
drakeman
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa drakeman »

freestyler napísal:najprv jej skus dat len taky bozk na lice.. uvidis jej reakciu... ak bude dobra, co si myslim ze bude.... tak uvidis co dalej.. potom pride na usta a tak dalej.. nesmies chciet hned jazyckovu.. vsetko ma svoj cas.. nesmies to prilis unahlit.. ale ani dlho vahat
yop, suhlasim. moj pripad bol tiez taky. chcela aby som ju zbil, tak som ju zbil mojou metodou. nastavila lico a bach... bol tam bozk... potom sa pytala co to bolo a ja ze moja bitka. evidentne sa jej to zapacilo a potom sme hned pokracovali, ale uz niekde a v niecom inom :)
Vesper
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Vesper »

nechcem byt nejaky zly ved ale v takom veku (niezeby som ja mal ovela viac ale predsa) este ani ty ani ona neviete co chcete. tebe sa mozno paci a predstavujes si ze ked s nou budes tak sa budete bozkavat mozno trochu obchytkavat a tak. to je este taky 'vztah' aby si sa trochu otukal a bol frajer pred kamosmi (nic v zlom kazdy z nas mal take) ale nic velke si od toho neslubuj
dekarbon
King
King
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa dekarbon »

Vesper napísal:nechcem byt nejaky zly ved ale v takom veku (niezeby som ja mal ovela viac ale predsa) este ani ty ani ona neviete co chcete. tebe sa mozno paci a predstavujes si ze ked s nou budes tak sa budete bozkavat mozno trochu obchytkavat a tak. to je este taky 'vztah' aby si sa trochu otukal a bol frajer pred kamosmi (nic v zlom kazdy z nas mal take) ale nic velke si od toho neslubuj
Presne tak...Nič si od toho neslubuj...máš ešte dosť času pozri sa na mňa ja som nemal doteraz nikoho ešte a to mám 16 a žijem..som tu...ja mám čas...
Wh1t3W0lf
Amateur
Amateur

Príspevok od používateľa Wh1t3W0lf »

ja vas chapem mate pravdu a diky za rady :D
aruN
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa aruN »

viem ze sa mi to lahko hovori,ale netreba sa bat lebo to ti nepomoze proste ak ju mas rad tak raz jej to musis dat najavo
odpor14
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa odpor14 »

Point napísal:ja neviem ale toto sa len mne zda cudne? to ze pojdete cez park a nikto tam nebude to sa akoze hanbis? aby ta nikto nevidel? alebo ako to mam chapat...co vlastne cakas od toho vasho "vztahu"? podla mna sa to so 14 rocnou ani neoplati .. uz to vidim .. budete sa hanbit, maximalne bozkavat .. chytis ju za prdel ti da facku .. no proste ked ti mam pravdu povedat co si o tom myslim tak si s nou nezacni :D .. skus si co javim este zahrat futbal vonku, ja neviem rozbi nejake okna .. :D proste uzivaj kym si mlady ako ti to uz nekto povedal .. ale urcite si nebudes uzivat zenske telo .. na to mas casu podla mna este dost .. aj tak z toho nic nebude ;) ved to este neni ani narastene atd .. proste nevem no :)
preco by to nemal skusit?? podla mna ano nech to skusi...sice je pravda ze nemoze cakat od toho sex a neviem co tazke chytanie za pi*ku ale tak ked to bude odkladat stale nieco take tak kedy sa nieco nauci a "zazije" ako to vlastne chodi v niecom podobnom...predsa CO SA ZA MLADI NAUCI, NA STAROST AKO KEBY NASIEL ....nech len ide a uvidi co sa stane...ved predsa aj ostatny boli mladi (nevravim ze som najstarsi) a kazdy snad tu moze potvrdit ze nieco take zazil...(trema pred prvim bozkom) napr....aspon ja si to myslim....
pinco
Darca
Darca

Príspevok od používateľa pinco »

no a co ked ma len 13? Len nepocuvaj tych co ti "radia" aby si si s nou nic nezacal ze si este mlady a bla bla bla... A kedy by mal s tym zacat? Ked bude mat 30? Nech teraz naberie co najviac skusenosti a potom bude z neho frajer...
odpor14
Light Star
Light Star

prosex napísal:no a co ked ma len 13? Len nepocuvaj tych co ti "radia" aby si si s nou nic nezacal ze si este mlady a bla bla bla... A kedy by mal s tym zacat? Ked bude mat 30? Nech teraz naberie co najviac skusenosti a potom bude z neho frajer...
plne s tebou suhlasim...ved nic nestrati iba ziska a bude ok....kazdy tym presiel tak neviem preco niektory to odmietaju ze ma 13 ved kazdy mal tolko a aj ostatnym sa v tom veku zacinali pacit baby a chceli skusit s nejakou nieco ale teraz to nepriznaju...len chod chlapce a skou...prajem ti to
Wh1t3W0lf
Amateur
Amateur

diky prosexi a odpore14 mate zo vsetkch pravdu.na tomto mozem len ziskat :) aj ked stratim bude mi smutno ale aspon som to skusil takze huraaaaaaaaaaa do tohoooooooooo :D
odpor14
Light Star
Light Star

Wh1t3W0lf napísal:diky prosexi a odpore14 mate zo vsetkch pravdu.na tomto mozem len ziskat :) aj ked stratim bude mi smutno ale aspon som to skusil takze huraaaaaaaaaaa do tohoooooooooo :D
jasne ber to tak ze nic nestratis len mnoho ziskas...ved ked si spomeniem aj ja som taky bol a aj to priznam...ty ktory vravia ze nie tak sa asi nechcu alebo sa hanbia....jasne ak sa s nou rozides bude ta to trapit ale to nezmenis..no prajem nech to vydrzi ak nieco zacnes..nicoho sa neboj...
Vesper
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Vesper »

BTW potom das dufam vediet ze ako :wink:
bocian
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa bocian »

Potom napis ako to dopadlo :P :)
Wh1t3W0lf
Amateur
Amateur

boli vcera na navsetve a islo to celkom hladko az nato ked sme boli v izbe nevedeli sme ocom kecat :D ale dohodli sme si stretko pojdem za nou hore na klokocinu kde byva.ja dufam ze to bude ok a ze vsetko vyjde ako chcem :) tak co vravite?
vvTF
Expert
Expert

klokocina

Príspevok od používateľa vvTF »

Klokocina :) to co je ...lol
dekarbon
King
King
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa dekarbon »

Klokocina bude asi nejaká oblaysť alebo miesto kde ona býva nie
?
odpor14
Light Star
Light Star

Klokocina asi ano aj ja by som povedal ze nejaka cast nesta...
PS: O com kecat? hm to je jedno len aby nebolo tam hodni ticho :D ale to bude ok drzim ti palce...
ganja_rk
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa ganja_rk »

Odpor14 napísal:PS: O com kecat? hm to je jedno len aby nebolo tam hodni ticho :D ale to bude ok drzim ti palce...
ved ale moze byt hodinu ticho,ked ju bude bozkavat :D
kinjeril
Moderátor
Moderátor

Príspevok od používateľa kinjeril »

Klokočina - najväčšie sídlidko v Nitre. Nitrianska "Pééétržka" :)
canopus
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa canopus »

dekarbon napísal:Klokocina bude asi nejaká oblaysť alebo miesto kde ona býva nie
?
KLOKOCINA je sidlisko v Nitre
Napísať odpoveď