Port Royale 2 Help
-
Death 69
Medium Expert
- Kontaktovať používateľa:
Port Royale 2 Help
Hmm potreboval by som mensiu radu s touto hrou vie niekdo z vas ako dostanem dela a posadku na lod v meste to nejako dokazem ale ked mam ist bojovat s nejakou lodou tak mi napise ze diel mam 0 a posadky tak isto 0. a pri tom v meste zoberem 10 diel a 40 chlapov posadky.pls poradte ako a co s tym. Dakujem
-
JaJeNiektoIny
Light Professional
Keď si v nejakom meste, tak klikni na tie dve šípky a tam vieš nakupovať delá, pušky - ktoré sa používajú pri dobýjaní miest, meče - ktoré sa používajú pri súbojoch v mestách a medzi loďami. Potom musíš nakúpiť strelivo do diel (sú tri typy - na poškodenie trupu, na poškodenie plachiet a na zabitie nepriateľskej posádky). Môžeš si najať posádku - ale budeš jej musieť platiť a vieš si zobrať na loď civilistov, ktorých môžeš dať do miest kde je treba ľudí a za každého potrebného dostaneš nejaké peniaze. Vo väčších mestách je aj viac diel a posádky, takže za tie delá aj menej zaplatíš.
//Aha, a ešte si musíš v konvoji označiť loď, s ktorou chceš bojovať - pred tým ako ideš do boja. označuje sa myslím že vpravo hore na obrázku lode.
//Aha, a ešte si musíš v konvoji označiť loď, s ktorou chceš bojovať - pred tým ako ideš do boja. označuje sa myslím že vpravo hore na obrázku lode.
-
JaJeNiektoIny
Light Professional
Musíš v konvoji označiť lode, s ktorými chceš bojovať - pred tým ako ideš do boja. V tom druhom screenshote čo som poslal to je - taká malá ikona dela vpravo hore na obrázku lode.Death 69 napísal:toto viem ale dik ale ja potrebujem aby sa tie dela tzv. osadili do lode lebo mi len zaberaju miesto medzi nakladom a ked idem bojovat napise mi ze mam 0 diel pritom ich kupim podla lode kolko je treba to neviem ako ich mam pouzit alebo nieco podobne kupu to viem. ale nefim jak ich pouzit.