Port Royale 2 Help

Singleplayer, multiplayer, novinky, návody...
Death 69
Medium Expert
Medium Expert
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Port Royale 2 Help

Príspevok od používateľa Death 69 »

Hmm potreboval by som mensiu radu s touto hrou vie niekdo z vas ako dostanem dela a posadku na lod v meste to nejako dokazem ale ked mam ist bojovat s nejakou lodou tak mi napise ze diel mam 0 a posadky tak isto 0. a pri tom v meste zoberem 10 diel a 40 chlapov posadky.pls poradte ako a co s tym. Dakujem
JaJeNiektoIny
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa JaJeNiektoIny »

Keď si v nejakom meste, tak klikni na tie dve šípky a tam vieš nakupovať delá, pušky - ktoré sa používajú pri dobýjaní miest, meče - ktoré sa používajú pri súbojoch v mestách a medzi loďami. Potom musíš nakúpiť strelivo do diel (sú tri typy - na poškodenie trupu, na poškodenie plachiet a na zabitie nepriateľskej posádky). Môžeš si najať posádku - ale budeš jej musieť platiť a vieš si zobrať na loď civilistov, ktorých môžeš dať do miest kde je treba ľudí a za každého potrebného dostaneš nejaké peniaze. Vo väčších mestách je aj viac diel a posádky, takže za tie delá aj menej zaplatíš.

//Aha, a ešte si musíš v konvoji označiť loď, s ktorou chceš bojovať - pred tým ako ideš do boja. označuje sa myslím že vpravo hore na obrázku lode.
Prílohy
pr
pr
917958_20040712_screen018.jpg
Death 69
Medium Expert
Medium Expert
Kontaktovať používateľa:

toto viem ale dik ale ja potrebujem aby sa tie dela tzv. osadili do lode lebo mi len zaberaju miesto medzi nakladom a ked idem bojovat napise mi ze mam 0 diel pritom ich kupim podla lode kolko je treba to neviem ako ich mam pouzit alebo nieco podobne kupu to viem. ale nefim jak ich pouzit.
JaJeNiektoIny
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa JaJeNiektoIny »

Death 69 napísal:toto viem ale dik ale ja potrebujem aby sa tie dela tzv. osadili do lode lebo mi len zaberaju miesto medzi nakladom a ked idem bojovat napise mi ze mam 0 diel pritom ich kupim podla lode kolko je treba to neviem ako ich mam pouzit alebo nieco podobne kupu to viem. ale nefim jak ich pouzit.
Musíš v konvoji označiť lode, s ktorými chceš bojovať - pred tým ako ideš do boja. V tom druhom screenshote čo som poslal to je - taká malá ikona dela vpravo hore na obrázku lode.
Death 69
Medium Expert
Medium Expert
Kontaktovať používateľa:

myslim to tak ze kupim tie dela a lod neni ozbrojena zoberem posadku a neni tam ani chlapa. Proste vysolim za dela kopec zlatich a lod neni vyzbrojena pise mi pri suboji 0 diel a 0 chlapu a pri tom tie dela kupim.
Napísať odpoveď