Portal 2
-
Runes
Addict
- Kontaktovať používateľa:
Re: Portal 2
Fuuu prejdene sa vcera veer a dneska dobeda
2x hlavu ostol ale inak v pohode
viacmenej som sa sekol iba v chapter 8 raz v miestonsti 11 bo som vedel co a ako ale nevsimol som si ze laser napaja tunel vedel som ze tade musim skocit ale tunel ma vzdy zastavil
a 2 zaseknutie bolo o par levelov dalej ked napravo za sklom 3 sentry boli kym ma napadlo ze najprv musim dat gel na ze maby som skocil do tunela omg :-S ale inak fasa
fakt ze dobra hra ale 40€ je aj tak vela podla mna
pockam si na akciu a dam max 20
ukrizujte ma ale proste za single player a coop viac nedam.
Runes nikto ta kritizovat nebude, teda az na tu hroznu neprehladnost prispevku
Ja si pockam tiez na akciu (hrat som to este nehral, ale tak verim, ze to bude dobre). Moj limit za takuto hru je 5€.
Inak koncom buduceho mesiaca bude letny vypredaj na Steam-e, cize ceny budu zasa ako pocas zimnych akcii.
Ja si pockam tiez na akciu (hrat som to este nehral, ale tak verim, ze to bude dobre). Moj limit za takuto hru je 5€.
Inak koncom buduceho mesiaca bude letny vypredaj na Steam-e, cize ceny budu zasa ako pocas zimnych akcii.
ty mas na vsetky hry limit 5 eura 
Nie, iba na hry bez MP, ktory nema inu formu ako COOP.
koncom júna? nebol tento výpredaj až koncom júla?icefiresr napísal:Runes nikto ta kritizovat nebude, teda az na tu hroznu neprehladnost prispevku![]()
-
palciii
portal aj tak nedaju za 5€ si to musi na seba riadne zarobit apotom budu zlacnovat 
(z amazonu sa da kupit za 34$ cca 24€ aj s postovnym, co je podla mna super duper cena,sice budete musiet cakat mesiac na postu
)
//autoeditácia príspevku (16 Máj 2011, 18:07)
nájde sa niekto kto ma:PS3+Portal2(origo)+net+troska casu+dobru volu?
(z amazonu sa da kupit za 34$ cca 24€ aj s postovnym, co je podla mna super duper cena,sice budete musiet cakat mesiac na postu
//autoeditácia príspevku (16 Máj 2011, 18:07)
nájde sa niekto kto ma:PS3+Portal2(origo)+net+troska casu+dobru volu?
coop by si mal mat moznost hrat aj s PCckarmi, len neviem ako na to a ja uz do toho nejdem, lebo od vydania som ho presiel uz 2x 
-
lekoklatik
VIP
Máš na mysli to, ako vôbec spustiť steam na PS3? Toto by ti mohlo pomôcť.
http://gamerant.com/portal-2-steam-play ... obk-79224/
//nechapem. Chceš linknuť steam s PS3 a nemáš PS3? uniká mi niečo?
http://gamerant.com/portal-2-steam-play ... obk-79224/
//nechapem. Chceš linknuť steam s PS3 a nemáš PS3? uniká mi niečo?
-
palciii
joj
ja potrebujem dakeho dobraka co ma PS3 lebo ja PS3 nemam kupil som len cez ebay ten voucher
lebo to treba "sparovat" teda linknut-spojit steam s PSN accountom
tak ze ci by mi dakto nepomohol s tym
bol by som vdacny velmi 
icefiresr - oprav ma ak sa mylim -- kvalitny singleplayer so slubenymi pridavkami a dobrym co-op ma pre teba hodnotu 5eur. Nejaky multiplayerovy brak, s mnohokrat recyklovanou temou, si vazis na kolko? 7Eur? 
Sry, ale prispevky niektorych - ja si tu hru kupim, ale az ked bude v akcii - suhlasim. No preco ste ju nehrali "az ked bude v akcii" .. tymto sposobom ste tiez len spinavi warezaci. Krajsie oznacenie nehladajte, neexistuje
Do vyvoja, marketingu a distribucie hier sa vrazaju miliony, no niektori by chceli aby sa predavali za cenu rozkov..
Sry, ale prispevky niektorych - ja si tu hru kupim, ale az ked bude v akcii - suhlasim. No preco ste ju nehrali "az ked bude v akcii" .. tymto sposobom ste tiez len spinavi warezaci. Krajsie oznacenie nehladajte, neexistuje
Do vyvoja, marketingu a distribucie hier sa vrazaju miliony, no niektori by chceli aby sa predavali za cenu rozkov..
-
lekoklatik
VIP
Ber to tak, že zarábajúci študent si radšej zaplatí pár pív, ako nejakú hru.
Pre mňa majú iné tituly cenu 40eur, nad ktorými by som nad kúpou dlho neuvažoval.
btw bol som na víkend doma a dostal som sa do asi 8mej kapitoly. Dosť Často sa veľmi dobre zabávam
na tých neskutočných hláškach, ktoré lietajú sem a tam jedna radosť (občas doslova ^^). Celkové levely
ani nejak moc nežeriem, je to prosto fajn, ale tie vtípky popri hre mi občas dávajú fakt zabrať. Je to fakt fajn : )
Pre mňa majú iné tituly cenu 40eur, nad ktorými by som nad kúpou dlho neuvažoval.
btw bol som na víkend doma a dostal som sa do asi 8mej kapitoly. Dosť Často sa veľmi dobre zabávam
na tých neskutočných hláškach, ktoré lietajú sem a tam jedna radosť (občas doslova ^^). Celkové levely
ani nejak moc nežeriem, je to prosto fajn, ale tie vtípky popri hre mi občas dávajú fakt zabrať. Je to fakt fajn : )
Warez nemam ani jeden
Dokonca ani Windows a programy, steam mam 7 miestny, cize asi vies co to znamena. Navyse hry su spotrebnym materialom v dnesnej dobe a okrem RPG (100 a viac hodin hrania), nemam nutnost za ne platit viac, ako minimum. Navyse to potvrdzuju aj viacere tendencie v tejto oblasti, ze nie som sam - Steam napr. zaviedol Daily Deals, kedze vie, ze revenue z tychto mu prinesie ovela viac, ako akykolvek iny predaj v plnej sume.
KoCi, nie do vyvoja hier, ale do ich marketingu sa vrazaju tie miliony, a tak by to byt nemalo!
KoCi, nie do vyvoja hier, ale do ich marketingu sa vrazaju tie miliony, a tak by to byt nemalo!
OT: aky ma vyznam 7miestne steam ID ?
Vyznam ziadny, to len hovori o tom, ze zacal pouzivat steam relativne kratko po jeho uvedeni.
Marketing - ked sa do hier davali statisice, a uvadzalo sa par dobrych hier rocne, tak si to nejaku masivnu marketingovu kampan nevyzadovalo. Dnes vsak je vo vyvoji vela titulov za miliony, ktore sa vydavaju za Ackove, a pokial nezacnes masirovat povedomie v dostatocnom predstihu, tak sa na tu hru v hernom svete akosi zabudne a jej predaje nevykryju naklady. Stal sa nutnou sucastou. Netvrdim ze je to dobre, ale nemaju na vyber
Marketing - ked sa do hier davali statisice, a uvadzalo sa par dobrych hier rocne, tak si to nejaku masivnu marketingovu kampan nevyzadovalo. Dnes vsak je vo vyvoji vela titulov za miliony, ktore sa vydavaju za Ackove, a pokial nezacnes masirovat povedomie v dostatocnom predstihu, tak sa na tu hru v hernom svete akosi zabudne a jej predaje nevykryju naklady. Stal sa nutnou sucastou. Netvrdim ze je to dobre, ale nemaju na vyber
-
Runes
Addict
- Kontaktovať používateľa:
hmm mozno som spinavy warezak ale ked som ten portal presiel stale mi nepride ze by som zanho bol ochotny dat 35€. Ja nemam problem dat za daco mega balik ked ma to bavi napr mam orange box a TF2 ma tak bavilo ze som si kupil este jednu speci kopiu za 20€ len aby som mal oreginal TF2 krabicu kluc som daroval kamaratovi. Ide oto ze ten portal proste nema taku hodnotu sak za taku cenu sa predava BC2 a to je troska zabava na viacej hodin a odost vacsia namotavka, i ked tie serveri heh des. Portal 1 bola fasa zabavka na 4 hodinky tympadom som vedel asi ako bude vyzerat P2 cize mi bolo jasne ze 35€ je moc. To ze pridu nove levely je fajn ale nebude ta to uz bavit tomu ze P2 zabavil dost pomohol pribeh a stupidne dialogy. Proste neni probelm podporit daco ale to daco musi mat taku hodnotu ako pytaju.
Dobry napad, skusim ist do kina s tym, ze ked sa mi bude pacit, tak zaplatim cele vstupne, v opacnom pripade maximalne tolko, kolko si sam urcim. Potom napisem, ci to tak funguje
..
Ale zacinam chapat. Vela z vas ma kopec volneho casu na hry, pricom je nemyslitelne, kupit si kazdu hru, ked ich do mesiaca vyjde aj viac nez 5 co uputaju vasu pozornost. U mna je to teraz tak 5-6 hier rocne, tak sa snazim vyberat si iba tituly, o ktorych som vnutorne presvedceny ze to bude dobra kupa. A u ktorych si isty nie som, tam pockam na reakciu inych.
Ale zacinam chapat. Vela z vas ma kopec volneho casu na hry, pricom je nemyslitelne, kupit si kazdu hru, ked ich do mesiaca vyjde aj viac nez 5 co uputaju vasu pozornost. U mna je to teraz tak 5-6 hier rocne, tak sa snazim vyberat si iba tituly, o ktorych som vnutorne presvedceny ze to bude dobra kupa. A u ktorych si isty nie som, tam pockam na reakciu inych.
btw dnes vyslo Portal 2 - The Final Hours. Je to nejaka prezentacia/ebook so zakulisnymi informaciami o diani vo Valve pred vydanim Portalu. Je to pekne, ale chcu za to 2 € 
http://store.steampowered.com/app/104600/
http://store.steampowered.com/app/104600/
-
palciii
ak nebazite po krabiciach tak sa voucher z PS3 da kupit za 5-15€ podla toho kde kupujete
takze ziadnych 40€ za to netreba davat 
kto by dal co-op palci[SVK] pridajte si ma na steame a dame
kto by dal co-op palci[SVK] pridajte si ma na steame a dame
Len práve niekto iné hry ako krabicové nekupuje,... rovnako ako by som si film nikdy nekúpil vo virtuálnej požičovni.