Porty na internete
-
barbaronan
Expert
Porty na internete
Dobrý deň,
v škole máme zablokované wifi porty okrem ICQ atď. a bol som za správcom siete a presvedcil som ho nech mi odblokuje mail a on, ze mu mam nabuduce doniest porty a tu je problém, že v skutočnosti nechcem odblokovať žiadny mail, ale istú nemenovanú hru. Zaujímalo by ma, že ak mu poskytnem 3724 TCP tak či má šancu zistit či sa jedná o mail,alebo hru a ako. ďakujem
v škole máme zablokované wifi porty okrem ICQ atď. a bol som za správcom siete a presvedcil som ho nech mi odblokuje mail a on, ze mu mam nabuduce doniest porty a tu je problém, že v skutočnosti nechcem odblokovať žiadny mail, ale istú nemenovanú hru. Zaujímalo by ma, že ak mu poskytnem 3724 TCP tak či má šancu zistit či sa jedná o mail,alebo hru a ako. ďakujem
-
Don_Pipino
Darca
- Kontaktovať používateľa:
-
barbaronan
Expert
-
fikus-kukis
Guru wannabe
Keď ja Ti poviem, že chceš odblokovať World of Warcraft, tak adminovi to nebude robiť sebemenší problém aby to zistil. 
Add: Naivná predstava, nemyslíš?
Keď sa Ťa opýta, že čo sú to za porty, čo mu povieš? A že si to naozaj overí a zistí, že si mu klamal? A vieš akú nesie on zodpovednosť na tričku, keď na nejakom čo i len jednom PC na sieti máte naištalovanú nelegálnu kópiu WoW? Veci nie sú len jednofarebné.
Add: Naivná predstava, nemyslíš?
Keď sa Ťa opýta, že čo sú to za porty, čo mu povieš? A že si to naozaj overí a zistí, že si mu klamal? A vieš akú nesie on zodpovednosť na tričku, keď na nejakom čo i len jednom PC na sieti máte naištalovanú nelegálnu kópiu WoW? Veci nie sú len jednofarebné.
-
barbaronan
Expert
jj vies pouzivat google, ale dufam, ze jeho to nenapadne. A ked to urobim ako povedal don pipino, ze mam doma nejaky moj mail server, na ktoy potrebujem mat ip zhodou nahod ako na WOW to nepojde
?. A vies, ze tam ziadna siet nie je a ze to wow je legalne
?Asi jedina moznost bude ako povedal don pipino s tym mail serverom a mam otazku ci je mozne aby pod takym istym portom ako ma wow isiel aj ten mail server. Ak mu dam to číslo portu a on naodou povie, ze to je nejaka hra a ju mu nato odpoviem, ze je to port od mojho mail servera co mam doma, ci mi môže vyvratit moju verziu, alebo nie .
-
barbaronan
Expert
-
mastermind
VIP
-
barbaronan
Expert
to sme kde? nelegalne veci sa hraj doma a do skoly to netahaj.
Ak sa chces hrat v skole, otvor si napriklad www.kongregate.com a hraj sa. Hier na nete mas kopec..., netahaj tam nelegalny software. Vzniknute problemy mozu siahat ovela dalej, ako si myslis
Ak sa chces hrat v skole, otvor si napriklad www.kongregate.com a hraj sa. Hier na nete mas kopec..., netahaj tam nelegalny software. Vzniknute problemy mozu siahat ovela dalej, ako si myslis
-
barbaronan
Expert
ked uz sme pri tych nelegalnych veciach tak by som bol zvedavy kolko ludi ma vsetok soft vratane operacneho systemu legalny ako ja. WOW je legalny BTW, pretoze mam orginalne cd a hram na originalnom servery prevadzkovanom Blizzard Entertainment. BTW na ziadnej inej skole nemaju zablokovane nic okrem portov na torenty a o tom, ze na skole sa treba len ucit tak to si strc vies kam. Dal som jednoduchu otazku, na ktoru som cakal normalnu odpoved a nie moralizovanie o trávení času učením.
-
mastermind
VIP
-
barbaronan
Expert
Skusal som softy na socks proxy a aj tie nejdu. Kedze je tato tema v kategorii pomoc tak sa vzdavam, ze mi niekto pomoze, pretoze sa to proste neda a basta. Svitla mi iskricka nadeje Mastermindovym prispevkom, ale nezda sa ti to zlozite? Ak som to spravne pochopil tak je to naburanie do PC, to by mi az tak nevadilo, ale ako to spravit
.
-
mastermind
VIP