Porty na internete

Ak potrebujete pomoc alebo poradiť, píšte sem (len PC, elektronika atď.)...
barbaronan
Expert
Expert

Porty na internete

Príspevok od používateľa barbaronan »

Dobrý deň,
v škole máme zablokované wifi porty okrem ICQ atď. a bol som za správcom siete a presvedcil som ho nech mi odblokuje mail a on, ze mu mam nabuduce doniest porty a tu je problém, že v skutočnosti nechcem odblokovať žiadny mail, ale istú nemenovanú hru. Zaujímalo by ma, že ak mu poskytnem 3724 TCP tak či má šancu zistit či sa jedná o mail,alebo hru a ako. ďakujem
Don_Pipino
Darca
Darca
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Don_Pipino »

Mno podla mna, ak sa ten spravca trochu vyzna, tak mu hned bude jasne, ze to nieje port pre ziadny free mail, bo tie su vascinou jednotne. Jedine ze by si ho presvedcil, ze ty mas niekde doma svoj server, kde ti bezi mail server a ten port si tam taky nastavil ty. Mno je to na tvojej sikovnosti. :D
barbaronan
Expert
Expert

tak mi pls nieco porad. Nejaku vyhovorku, alebo nieco co by som potreboval odblokovat amohlo by to vyzerat podobne, proste nejaku radu pls :D. Budem ti moc vdacny. BTW Trencania musia drzat spolu :D.
fikus-kukis
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa fikus-kukis »

Keď ja Ti poviem, že chceš odblokovať World of Warcraft, tak adminovi to nebude robiť sebemenší problém aby to zistil. :)

Add: Naivná predstava, nemyslíš?
Keď sa Ťa opýta, že čo sú to za porty, čo mu povieš? A že si to naozaj overí a zistí, že si mu klamal? A vieš akú nesie on zodpovednosť na tričku, keď na nejakom čo i len jednom PC na sieti máte naištalovanú nelegálnu kópiu WoW? Veci nie sú len jednofarebné.
barbaronan
Expert
Expert

jj vies pouzivat google, ale dufam, ze jeho to nenapadne. A ked to urobim ako povedal don pipino, ze mam doma nejaky moj mail server, na ktoy potrebujem mat ip zhodou nahod ako na WOW to nepojde :D?. A vies, ze tam ziadna siet nie je a ze to wow je legalne :D?Asi jedina moznost bude ako povedal don pipino s tym mail serverom a mam otazku ci je mozne aby pod takym istym portom ako ma wow isiel aj ten mail server. Ak mu dam to číslo portu a on naodou povie, ze to je nejaka hra a ju mu nato odpoviem, ze je to port od mojho mail servera co mam doma, ci mi môže vyvratit moju verziu, alebo nie .
moosha
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa moosha »

Ak mas to WoW-ko legalne a nevysiel by ti ten mailserver, dones krabice WoW, TBC, WoTLK a vypis z PayPalu/GameCard a nemal by s tym mat problem.
barbaronan
Expert
Expert

poviem ti len tolko, ze na nasej super imba skole sluzi internet len na vzdelavacie ucely. Takze PLS mam skusit ten mail server a je to realne?
mastermind
VIP
VIP

Príspevok od používateľa mastermind »

staci ti nejaka masina mimo skoly. tam si urobis tunel a pretunelujes si nejaky otvoreny port na ten ktory potrebujes. druha moznost je urobit si socks proxy. teda v pripade ze ta hra socks podporuje.
barbaronan
Expert
Expert

Ak ma niekto vrtne zariadenie tak sa prosim SS. Thx
Mek
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Mek »

vrtne zariadenie? to ako na ten tunel? :smt046
inak tiez co sa tyka toho mail serveru tak nie je problem pouzit google a ja byt spravcom by som to spravil a potom ta spucoval za to, ze v ramci vyucovania chces zavislacit. Na to mas net doma, nie? :roll:
Lub0$
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa Lub0$ »

Neda mi to, ale uvazuj....ono su take a podobne veci bloknute koli nejakej pricine a typn isi akej......si v skole kamarat, v skole sa mas vzdelavat, hry si hraj doma.....pochybujem, ze spravcu siete oje***....ale je to na tebe, ked mas talent, ukecavat ludi tak to zmaknes.... :roll:
johny_sk
Professional
Professional

Príspevok od používateľa johny_sk »

to sme kde? nelegalne veci sa hraj doma a do skoly to netahaj.

Ak sa chces hrat v skole, otvor si napriklad www.kongregate.com a hraj sa. Hier na nete mas kopec..., netahaj tam nelegalny software. Vzniknute problemy mozu siahat ovela dalej, ako si myslis
dudo02
King
King

Príspevok od používateľa dudo02 »

Citaj pozornejsie-vsak pisal,ze ma tu hru legalne..
barbaronan
Expert
Expert

ked uz sme pri tych nelegalnych veciach tak by som bol zvedavy kolko ludi ma vsetok soft vratane operacneho systemu legalny ako ja. WOW je legalny BTW, pretoze mam orginalne cd a hram na originalnom servery prevadzkovanom Blizzard Entertainment. BTW na ziadnej inej skole nemaju zablokovane nic okrem portov na torenty a o tom, ze na skole sa treba len ucit tak to si strc vies kam. Dal som jednoduchu otazku, na ktoru som cakal normalnu odpoved a nie moralizovanie o trávení času učením.
mastermind
VIP
VIP

drzte sa predmetu temy prosim. Nie je o tom kto ma aky software na pocitaci. na to tu temu mame.
toto je o tom ako sa napojit zo skoly na server. Aj to je dovod preco to presuvam do fora Pomoc.

k teme: skus si precitat veci okolo tunelovania ssh.
barbaronan
Expert
Expert

Skusal som softy na socks proxy a aj tie nejdu. Kedze je tato tema v kategorii pomoc tak sa vzdavam, ze mi niekto pomoze, pretoze sa to proste neda a basta. Svitla mi iskricka nadeje Mastermindovym prispevkom, ale nezda sa ti to zlozite? Ak som to spravne pochopil tak je to naburanie do PC, to by mi az tak nevadilo, ale ako to spravit :D.
mastermind
VIP
VIP

niej e to naburanie. ked mas na nejakom serveri shell tak nemas problem. pripadne ak mas doma verejnu ip.
Napísať odpoveď