Posilňovanie | Bodybuilding | Gainer | Kreatín | Fitness

O športe...
hughito
Redeemer
Redeemer

Re: Posilňovanie | Bodybuilding | Gainer | Kreatín | Fitness

Príspevok od používateľa hughito »

Od sypačky to má na míle ďaleko. :D Akú sypačku kúpiš na ebayi? :D Mne o tom nemusíš hovoriť, ja som bral SARMS, mal som kúru TST Cypionate, neskôr metku a potom PCT. Tieto veci mám naštudované. DHEA je sranda, ktorá podľa všetkého ani nemusí účinkovať, ale je to len o mojom fanatizme, že mám potrebu všetko vyskúšať. DHEA je asi posledný "hřebík," potom už budem pokojný a poviem si, že fajn, stačí ten kreatín, lebo nič iné poriadne nemaká.

gogo, riešiť nejaký random článok z akejsi healthfully domény nemá zmysel. Snažil som sa hľadať čo najrelevantnejšie zdroje, čo najviac lekárov, čo najviac nasmerované na využitie v "bodybuildingu."

Najväčšia autorita je pre mňa examine. Tam sa jasne píše čo to robí, resp. skôr nerobí na základe doterajších štúdií. Je tam náznak istého potenciálneho účinku a čo sa týka dávkovania, tak pre "bodybuilding" je to 200 mg. Dobre viem, z plno iných suplementov a látok, že dávkovanie na krabičke nestojí za nič, to sú trápne tabuľkové hodnoty podľa nejakých regulí. Nebudem to žrať v 50mg denne a potom riešiť, že to neúčinkuje. Dám 200mg a uvidím. Riešiť nejaké blokátory estrogénu, nebodaj PCT, je v tomto prípade zbytočné. Gyno ani iné nešváry nehrozia.
Point
Professional
Professional
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Point »

aku sypacku kupim na ebay? no mapriklad tie sarms alebo ph nie? u mna sa to dhea radi asi niekam tam kde ph .. cca nemusim zachadzat do detajlov ktorym vlastne ani sam uplne nerozumiem ..

ach..to len ja som sosrany rozhybat sa a supnut si nejaky tst :D
hughito
Redeemer
Redeemer

Narážal som na to, že reálnu sýpku nekúpiš úplne legálne cez ebay, ale cesta je zložitejšia. :) To, že je DHEA niekde zakázaná - fajn, ale to je len o byrokracii. Inak nie je problém toho nakúpiť aj tonu a úplne jednoducho.

A pokiaľ ide o sýpku, netreba byť zosraný, no. :) Ale pokiaľ chce človek "účinky," mal by do toho ísť dlhodobo. Ja som do toho šiel s tým, že to bude krátkodobý experiment, a tam žiadne zázraky netreba čakať.

No a pokiaľ ešte ide o tú zosratosť, treba sa nebáť páliť ihly do riti, lebo to je oveľa zdravšia cesta, ako sypať ´kg´ pirúl. ;)

Samozrejme, potom hodím kritický report ohľadom DHEA, vyjde mi to na cca 6 týždňov po tých 200 mg denne.
gogo956
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa gogo956 »

hughito

nebude to mat ziaden viditelny ucinok, ale ak nahodou ano,tak nam daj info,mozno rege bude trochu lepsie.
hughito
Redeemer
Redeemer

Áno, regenerácia sa zvykne uvádzať. Uvidíme. Inak to by som aj privítal, lebo napr. pri poslednom tréningovom pláne som dosť pociťoval v tomto smere deficity.
gogo956
Redeemer
Redeemer

Hughito
Mohol by si dat svoju skusenost so sypackou? Iba zhodnotenie- ake si mal z toho pocity, ci sa lepsie cvicilo, ci isiel hore objem, vykon..
hughito
Redeemer
Redeemer

Myslím, že som to tu písal, keď to bolo aktuálne. Treba pozrieť. Bola to druhá polovica 2014.
gogo956
Redeemer
Redeemer

Mate skusenosti so synephrine do sekacky? Zatial beriem iba necely tyzden, 30mg/ den.
hughito
Redeemer
Redeemer

Žiadnu špeciálnu skúsenosť nemám. Len viem, že chalani brali (a berie sa všeobecne) Clenbuterol, "klenba". Ale je to dosť záťaž na srdce.
gogo956
Redeemer
Redeemer

clenbuterol je znamy, ale je na predpis pretoze vo vyssom davkovani ma dost vedlajsich ucinkov, napr spominana zataz na srdce,zvysenie krvneho tlaku. Synefrin je lacny volnopredajny preparat a ucinna latka sa v malom mnozstve nachadza v niektorych druhoch ovocia. Zatial mozem napisat ze nieco naozaj robi, cloveka akoby "nakopava" do vecsej aktivity a tym padom aj viacej spaluje, zaroven mam ale vecsu chut do jedla. Je ale otazne ako dlho tento efekt pretrvava, lebo telo si rychlo skoro na vsetko vytvara toleranciu. Aktuálne 50mg/den.
----
Este by som reagoval na tu spomenutu sypacku so steroidmi vseobecne: problem je hlavne v tom, ze anabolicke steroidy a pod. sa velmi casto falsuju. Takze uzivatel nikdy nevie, co presne berie, pretoze bez chemickej analyzy nepozna o aky presny typ steroidnej latky ide. Typicky sa drahe kvalitne steroidy casto falsuju a v skutocnosti obsahuju tie najlacnejsie ucinne latky.
hughito
Redeemer
Redeemer

Tak áno, ale s takýmto prístupom by sa dalo spochybni skoro všetko. Samozrejme, veľa sa falšuje, pančuje, preto ide o to mať dobrý zdroj. Najviac cenená je lekárenská kvalita.

//autoeditácia príspevku (10 Máj 2019, 13:08)
Už došla DHEA, po dealoade už idem aj týždeň tréningu riadneho. Včera som dal 100 mg, dnes 150 mg, zajtra ešte 150 a potom už 200 mg konštatne a až na konci mierne vyklesám. Podám report, či čosi.

Inak som sa dlho nevážil, dnes som sa dal na váhu a len 104 kg. Dosť som schudol, lebo kardio nerobím, ani nič extra, stravu sa snažím kontrolovať, idem v podstate IF-ko, ale nie je úplne striktne.
R1k1nko
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa R1k1nko »

jaj zlata to CLEMBA :) top produkt !!
inac ja som volakedy tiez sypal jak fas .. dokonca som si to uz aj sam do nohy - stehna daval ( raz :D ) ale top je do zadku !! a skusil som naozaj barz co ... aj PCT som mal injekcne ( nejaku moc ci co z placenty tehotnej zeny ci co .. ) ale posledne dva roky idem PH ( konktretne TITAN ) potom PCT tiez od PH... a magnus testosteron pluc MACA , zinok , MG a Ccko ( strava taka akurat ) a idem si bomby a v pohode som ...

a to este mam dni ked pijem aj tri dni a drzim sa... :oops:
hughito
Redeemer
Redeemer

Riť je lepšia ako stehno, hoci menej pohodlné, ale menšia šanca na trafenie žily či nervu. :)

To injekčné PCT som mal aj ja, názov mi už vypadol, ale to šlo už do špeku, pohodička. :D Inak ale súhlas, pokiaľ človek fakt nejde súťažne, je to pre telo zbytočná záťaž.
japaja
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa japaja »

zdravim , tak po dlhšiom odstupe čo cvičím som zmeral ako na tom som vahovo a silovo s cukrovkou a čo som schopný zdvihnuť.
Zaujimalo by ma čo by som mohol zrobiť pre to aby som išiel silovo vyššie , aktualne fungujem na pyramide s pridavanim váh a končím na 2-3 opakovaniach.
Je ešte aj iná metóda ako silovo rásť ? mohol by som isť trening 5x5 ?
sano456
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa sano456 »

No tak skús prezradiť len pre zaujímavosť aké sú tvoje výsledky, nejaké maxky... Podľa toho budeme vedieť usúdiť čo ti poradiť, v akom štádiu sa nachádzaš
fildinko
King
King

Príspevok od používateľa fildinko »

japaja napísal:zdravim , tak po dlhšiom odstupe čo cvičím som zmeral ako na tom som vahovo a silovo s cukrovkou a čo som schopný zdvihnuť.
Zaujimalo by ma čo by som mohol zrobiť pre to aby som išiel silovo vyššie , aktualne fungujem na pyramide s pridavanim váh a končím na 2-3 opakovaniach.

Mne síce vždy šlo o svaly. Ale som lenivý takže som vždy chodil 6-8 opakovaní (3 cviky na veľké partie, 2 na malé - Všetky cviky po tri serie a 6-8 opakovaní).

Každopádne, môžeš to skúsiť aj ty. Inak je tu ešte aj, veľmi obľúbené, korte.

Rešpektoval by som však tú "transformáciu" keď teraz končíš na 2-3 opakovaniach a prejdeš na niečo kde budeš robiť 5 a viac opakovaní. Aby nedošlo k úrazu. GL :smt006
hughito
Redeemer
Redeemer

japaja napísal:zdravim , tak po dlhšiom odstupe čo cvičím som zmeral ako na tom som vahovo a silovo s cukrovkou a čo som schopný zdvihnuť.
Ak chceš ísť silovo, musíš zdvíhať veľké váhy. A veľké váhy zdvíhaš len v rozpätí 1 až 3 opakovania. Napr. ja teraz idem zaujímavý tréning, ktorý je postavený na ťažkých singloch.
fildinko
King
King

Príspevok od používateľa fildinko »

hughito mohol si rovno napísať aj jeho názov. Alebo si si ho vymyslel sám?
hughito
Redeemer
Redeemer

Je z body-test, sekcia silové tréningy. V názve má niečo s tým ťažkými singlami. Ale upozorňujem, aj keď sa pocitovo až tak nezdá, je dosť náročný (všeobecne na regeneráciu).
sano456
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa sano456 »

hughito napísal:Ja si robím mix citrulin+beta alanín+tebou odmietaný kofeín.
objednané, skúsim
Napísať odpoveď