Posilňovanie | Bodybuilding | Gainer | Kreatín | Fitness
-
Cenayus
Medium Professional
- Kontaktovať používateľa:
cauko mam prave doma asi tak 2kg domaceho tvarohu..len je to hrudkovany ato mi vobec nechuti..nemate nejaky napad ako tu chut zlepsit?? aby sa to dalo jest? kolac nieje riesenie a ani mixovanie s mliekom...mate nejake napady?
e este dodatok:
som mementalne chory ..schudol som uz par kil...a rozmyslam zeby osm to malo co mam vyrysoval na leto a po nom sa zase dal do objemovky..predsa je len uz vidiet ze som pribral dost...hlavne na tvari mi to vacitaju ze osm taky baculaty uz co som vobec nebol....choroba to je taka nezdrava rysovacka sama o sebe ne?
takze ake rady by ste mi mohli dat na rysovanie?
chodim do fitka ttakze moznosti je pomerne dost
e este dodatok:
som mementalne chory ..schudol som uz par kil...a rozmyslam zeby osm to malo co mam vyrysoval na leto a po nom sa zase dal do objemovky..predsa je len uz vidiet ze som pribral dost...hlavne na tvari mi to vacitaju ze osm taky baculaty uz co som vobec nebol....choroba to je taka nezdrava rysovacka sama o sebe ne?
takze ake rady by ste mi mohli dat na rysovanie?
chodim do fitka ttakze moznosti je pomerne dost
mno ja to niekedy jedavam so smotanou. Vymiesas tvaroh a smotanu + do toho das krystalovy a vanilkovy cukor a mas... a takto to samotne jem.Cenayus napísal:cauko mam prave doma asi tak 2kg domaceho tvarohu..len je to hrudkovany ato mi vobec nechuti..nemate nejaky napad ako tu chut zlepsit?? aby sa to dalo jest? kolac nieje riesenie a ani mixovanie s mliekom...mate nejake napady?
pripadne si tu vymiesanu smotanu s tvarohom daj do palacinky
-
P3Bo
Guru wannabe
toto si myslel ?Maki napísal:cenayus: tvaroh,mlieko,banan,vajcia - to su hlavne prisady a kedze som vzdy matku nechal nech mi ho spravi tak sa tam obcas objavilo hocico- marhulovy kompot,jablkova detska vyziva,med... zalezi od chuti a co mas doma v spajzi, ale tie 4 hlavne prisady su najdolezitejsie.. este kamos si tam daval napr. jogurt alebo puding na zahustenie...musis experimentovat a obcas obmienat,lebo po 2-3 tyzdnoch ked mas to iste tak sa ti to zhnusi
vajda: diky, pozrem na to - ak by som nahodou este nechapal ozvem sa
-
RoQa
Darca
Vsak ked to hodis do mixera aj tak ti ostanu hrudky ??Cenayus napísal:pres panim..pred ani po to ropzhodne nepi...
a iunak som pisal ze to neije riesenie tie hrudky su tam stale a to ma otrasnu chut potom..nieco ine ako koktail...
-
Cenayus
Medium Professional
skusal somto aj mixoval bol to hnus...spytaj sa mamy na recept v klude tam dam vajcia aj ccukorrJoxxo napísal:Vsak ked to hodis do mixera aj tak ti ostanu hrudky ??>moja mama vie z tvarohu urobit nieco ako "pribinacik" a hrudky tam niesu spominal nieco podobne aj 4Joke ,ale mama tam dava tusim aj vajcia potom ten cukor.....
Nechce sa mi verit ze po vymixovani tam mas hrudky. A ked ano tak sa trochu prekonaj posip to grankom cukrom zober si banan a piskoty a jedz to tak, vsak trochu predstavivosti a urcite nieco vymyslis.Cenayus napísal:cauko mam prave doma asi tak 2kg domaceho tvarohu..len je to hrudkovany ato mi vobec nechuti..nemate nejaky napad ako tu chut zlepsit?? aby sa to dalo jest? kolac nieje riesenie a ani mixovanie s mliekom...mate nejake napady?
Tak to urcite nie, pri chorobe len stracas hmotu aj s tukom a tim padom aj silu. Rysovanie by som robil az ked budes mat trochu vacsie objemi. Podla mna je rysovacka ovela tazsia ako objemovka, vykonavas ju po cely den od ranajok az po poslednu veceru musis dodrziavat stravu kalorie gramas tukov aby si ich usmernil na minimum, sacharidiy musis pocas dna znizovat bielkoviny naopak zvisovat, musis spalit viac kalorii ako prijmes (a aj preto rysovanie nejde dokopy s objemovkou to si proste protireci). Musis vykonavat kardio trening bud bicykel behanie alebo skakat na svihadle ale nie vela povedzme ze jeden tyzden 30min a potom to zvisovat o 5-10 min kazdy tyzden ale nie na viac ako 70 min denne.Cenayus napísal:choroba to je taka nezdrava rysovacka sama o sebe ne?
Minuli rok som rysovacku skusal a bolo to nieco strasne, doma ma isli zdrbat ze same drahe jedla zerem rozdelujem mastne od chudeho, musel som denny program podla toho prisposobovat az mi z toho bolo na nic a vysledok bol taky ze som schudol zo 77 na 73 a tuk som z 15% znizil na 7% prakticky som dosiahol svoj ciel ale co ked som zacal znova objemovku som len stratil silu a po mesiaci sa mi vaha vratila, takze moj nazor: rysovacky by som robil az kym dosiahnes svoj ciel a buds sa snazit udrziavat.
mno potom mozes kupit aj taky jemny tvaroh, z toho sa hrudky nedaju spravit ani keby si co robil, akurat sa mi zda ze tam je mensi obsah bielkovin.Cenayus napísal:pres panim..pred ani po to ropzhodne nepi...
a iunak som pisal ze to neije riesenie tie hrudky su tam stale a to ma otrasnu chut potom..nieco ine ako koktail...
A ako to tu uz niekto spominal, tak ked ten jemny das so smotanou a cukrom, chuti to jak pribinacek.
-
Cenayus
Medium Professional
ked si kupujem tvaroch tak jedine jemny nnnikdy nie iny!4JOKE napísal:mno potom mozes kupit aj taky jemny tvaroh, z toho sa hrudky nedaju spravit ani keby si co robil, akurat sa mi zda ze tam je mensi obsah bielkovin.
A ako to tu uz niekto spominal, tak ked ten jemny das so smotanou a cukrom, chuti to jak pribinacek.
ale tento mam od krstnej je to domaci takze sa pytam
zdravim... posilujem uz dost dlho a mam mensi problem... na prsiach naberam hlavne z vonkajsiej strany a cim dalej do vnutra je tam svalovej hmoty menej... dufam ze sa chapeme
teda co by ste mi poradili robit?? alebo ake cviky by ste mi odporucili???
kedze sam by som sa z mojho popisu nevysomaril ani ja, radsej som to aj nakreslil
k prilohe: toto je akoze pravy prsnik
cervena farba-tam naberam
oranzova-tam nie
teda co by ste mi poradili robit?? alebo ake cviky by ste mi odporucili???
kedze sam by som sa z mojho popisu nevysomaril ani ja, radsej som to aj nakreslil
k prilohe: toto je akoze pravy prsnik
oranzova-tam nie