Posilňovanie | Bodybuilding | Gainer | Kreatín | Fitness

O športe...
Cenayus
Medium Professional
Medium Professional
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Cenayus »

cauko mam prave doma asi tak 2kg domaceho tvarohu..len je to hrudkovany ato mi vobec nechuti..nemate nejaky napad ako tu chut zlepsit?? aby sa to dalo jest? kolac nieje riesenie a ani mixovanie s mliekom...mate nejake napady?
e este dodatok:
som mementalne chory ..schudol som uz par kil...a rozmyslam zeby osm to malo co mam vyrysoval na leto a po nom sa zase dal do objemovky..predsa je len uz vidiet ze som pribral dost...hlavne na tvari mi to vacitaju ze osm taky baculaty uz co som vobec nebol....choroba to je taka nezdrava rysovacka sama o sebe ne?
takze ake rady by ste mi mohli dat na rysovanie?
chodim do fitka ttakze moznosti je pomerne dost
4JOKE
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa 4JOKE »

Cenayus napísal:cauko mam prave doma asi tak 2kg domaceho tvarohu..len je to hrudkovany ato mi vobec nechuti..nemate nejaky napad ako tu chut zlepsit?? aby sa to dalo jest? kolac nieje riesenie a ani mixovanie s mliekom...mate nejake napady?
mno ja to niekedy jedavam so smotanou. Vymiesas tvaroh a smotanu + do toho das krystalovy a vanilkovy cukor a mas... a takto to samotne jem.
pripadne si tu vymiesanu smotanu s tvarohom daj do palacinky :D
Maki
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Maki »

niekde som tu uz urco pisal recept na koktail co som kazdy vecer pil, poradil mi to aj jd.c. aj jeden kamarat - odporucam
P3Bo
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa P3Bo »

Maki napísal:cenayus: tvaroh,mlieko,banan,vajcia - to su hlavne prisady a kedze som vzdy matku nechal nech mi ho spravi tak sa tam obcas objavilo hocico :D - marhulovy kompot,jablkova detska vyziva,med... zalezi od chuti a co mas doma v spajzi, ale tie 4 hlavne prisady su najdolezitejsie.. este kamos si tam daval napr. jogurt alebo puding na zahustenie...musis experimentovat a obcas obmienat,lebo po 2-3 tyzdnoch ked mas to iste tak sa ti to zhnusi

vajda: diky, pozrem na to - ak by som nahodou este nechapal ozvem sa
toto si myslel ? :)
SpermoS
Zablokovaný
Zablokovaný

Príspevok od používateľa SpermoS »

P3Bo napísal:toto si myslel ? :)
nedavno som ho vyskusal , dobre to chutilo :) to sa ma pit pred treningom alebo po ?
Cenayus
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

SpermoS napísal:nedavno som ho vyskusal , dobre to chutilo :) to sa ma pit pred treningom alebo po ?
pres panim..pred ani po to ropzhodne nepi...
a iunak som pisal ze to neije riesenie tie hrudky su tam stale a to ma otrasnu chut potom..nieco ine ako koktail...
RoQa
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa RoQa »

Cenayus napísal:pres panim..pred ani po to ropzhodne nepi...
a iunak som pisal ze to neije riesenie tie hrudky su tam stale a to ma otrasnu chut potom..nieco ine ako koktail...
Vsak ked to hodis do mixera aj tak ti ostanu hrudky ?? :roll: >moja mama vie z tvarohu urobit nieco ako "pribinacik" a hrudky tam niesu spominal nieco podobne aj 4Joke ,ale mama tam dava tusim aj vajcia potom ten cukor.....
Maki
Darca
Darca

P3Bo napísal:toto si myslel ? :)
hej presne to :P

a najlepsie je to pit pred spanim a hrudky ti tam nemaju ako zostat ak to robis v mixeri...
Cenayus
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Joxxo napísal:Vsak ked to hodis do mixera aj tak ti ostanu hrudky ?? :roll: >moja mama vie z tvarohu urobit nieco ako "pribinacik" a hrudky tam niesu spominal nieco podobne aj 4Joke ,ale mama tam dava tusim aj vajcia potom ten cukor.....
skusal somto aj mixoval bol to hnus...spytaj sa mamy na recept v klude tam dam vajcia aj ccukorr
kali520
Darca
Darca

Príspevok od používateľa kali520 »

Cenayus napísal:cauko mam prave doma asi tak 2kg domaceho tvarohu..len je to hrudkovany ato mi vobec nechuti..nemate nejaky napad ako tu chut zlepsit?? aby sa to dalo jest? kolac nieje riesenie a ani mixovanie s mliekom...mate nejake napady?
Nechce sa mi verit ze po vymixovani tam mas hrudky. A ked ano tak sa trochu prekonaj posip to grankom cukrom zober si banan a piskoty a jedz to tak, vsak trochu predstavivosti a urcite nieco vymyslis.
Cenayus napísal:choroba to je taka nezdrava rysovacka sama o sebe ne?
Tak to urcite nie, pri chorobe len stracas hmotu aj s tukom a tim padom aj silu. Rysovanie by som robil az ked budes mat trochu vacsie objemi. Podla mna je rysovacka ovela tazsia ako objemovka, vykonavas ju po cely den od ranajok az po poslednu veceru musis dodrziavat stravu kalorie gramas tukov aby si ich usmernil na minimum, sacharidiy musis pocas dna znizovat bielkoviny naopak zvisovat, musis spalit viac kalorii ako prijmes (a aj preto rysovanie nejde dokopy s objemovkou to si proste protireci). Musis vykonavat kardio trening bud bicykel behanie alebo skakat na svihadle ale nie vela povedzme ze jeden tyzden 30min a potom to zvisovat o 5-10 min kazdy tyzden ale nie na viac ako 70 min denne.
Minuli rok som rysovacku skusal a bolo to nieco strasne, doma ma isli zdrbat ze same drahe jedla zerem rozdelujem mastne od chudeho, musel som denny program podla toho prisposobovat az mi z toho bolo na nic a vysledok bol taky ze som schudol zo 77 na 73 a tuk som z 15% znizil na 7% prakticky som dosiahol svoj ciel ale co ked som zacal znova objemovku som len stratil silu a po mesiaci sa mi vaha vratila, takze moj nazor: rysovacky by som robil az kym dosiahnes svoj ciel a buds sa snazit udrziavat.
Toxikoman
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa Toxikoman »

Minuli rok som rysovacku skusal a bolo to nieco strasne, doma ma isli zdrbat ze same drahe jedla zerem rozdelujem mastne od chudeho
Toto dobre poznam aj ja doma... :lol:
4JOKE
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa 4JOKE »

Cenayus napísal:pres panim..pred ani po to ropzhodne nepi...
mno potom mozes kupit aj taky jemny tvaroh, z toho sa hrudky nedaju spravit ani keby si co robil, akurat sa mi zda ze tam je mensi obsah bielkovin.
A ako to tu uz niekto spominal, tak ked ten jemny das so smotanou a cukrom, chuti to jak pribinacek.
Cenayus
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

4JOKE napísal:mno potom mozes kupit aj taky jemny tvaroh, z toho sa hrudky nedaju spravit ani keby si co robil, akurat sa mi zda ze tam je mensi obsah bielkovin.
A ako to tu uz niekto spominal, tak ked ten jemny das so smotanou a cukrom, chuti to jak pribinacek.
ked si kupujem tvaroch tak jedine jemny nnnikdy nie iny!
ale tento mam od krstnej je to domaci takze sa pytam
kali520
Darca
Darca

Cenayus napísal:ked si kupujem tvaroch tak jedine jemny nnnikdy nie iny!
ale tento mam od krstnej je to domaci takze sa pytam
Neviem presne ale domace tvarohy maju vacsi obsah tuku zrejme to sposobuje tie hrudky, opravte ma ak sa mylim.
B3rET
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa B3rET »

zdravim... posilujem uz dost dlho a mam mensi problem... na prsiach naberam hlavne z vonkajsiej strany a cim dalej do vnutra je tam svalovej hmoty menej... dufam ze sa chapeme :)

teda co by ste mi poradili robit?? alebo ake cviky by ste mi odporucili???

kedze sam by som sa z mojho popisu nevysomaril ani ja, radsej som to aj nakreslil :D

k prilohe: toto je akoze pravy prsnik
:) cervena farba-tam naberam
oranzova-tam nie
Prílohy
bez_názvu.JPG
Maki
Darca
Darca

akoze neviem - podla mna to je normalne - ja som na tom rovnako aj vsetci kamosi... skus nejake rozpazovanie alebo stahovanie protismernych kladiek - mohlo by helpnut
kali520
Darca
Darca

Z toho obrazku sa mi zda skorej ze naberas na vnutornej a vonkajsia strana zaostava (aby sme si to vysvetlili vonkajsia je ta cast ktora je blizsie ruke). V prvom rade by si mal sem dat svoj trenignovi program prs a potom sa uvidi. Budem hadat, ze davas vacsinou bench press.
Cenayus
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

no ked benchpress tak s jednoruckamy..toi je trosku viac na stred prs(v muscle fitnes robili taky test) a potom tlaky dole hlavou ci uz jednoruckami abo tyckou..a potom stahovanie prostismernych kladiek ..a ano nakreslil si to presne naopak ako si to napisal :P
Maki
Darca
Darca

podla mna nakreslil lavy :D - ak ta biela bodka je bradavka :D
Cenayus
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Maki napísal:podla mna nakreslil lavy :D - ak ta biela bodka je bradavka :D
asi chcel lavy ale to je pravy prsnik nie lavy:-)
Napísať odpoveď