Dost vtipne to autor napisal, a aj pre tych nechapavich.
Ale takyto jedealnicek je uz naozaj extrem a absolvovat by ho mali ludia s naozaj pomalim metabolizmom.
este jedna taka vec. co mozno si este ne celkom vsetci uvedomoju. priberat ciste meso (svaly) je temer nemozne, resp. absolutne neefektivne. ti pekny kulturisti vyrisovany v nasich
oblubenych casopisoch tak nevyzeraju cely rok!!!
a viete preco ich nikdo nefoti ked su v objemovke? lebo vyzeraju jak prasata!!! (niezeby som proti tomu nieco mal, alebo jak prasa nevyzeral)
takze sa ideme bavit o priberani mesa, sadla, vody.. a vsetkeho...
Co sa tyka tochto je to sice pravda ale s jedalnickom ako on pise by som nabral este trojnasobne viac tuku.
Osobne zastavam vseobecne uznavany nazor ze cim viac kalorii prijmem tym viac priberem, ale podla mna je podstatne ze z coho tie kalorie su. Ked su to kalorie z bielkovin samozrejme ze su tie dobre a automaticky sa rozkadaju a smeruju do svalovych buniek. Ked su to kalorie z tukou tak tie idu do sadla a nie do svalov. Myslim ze na tuto vec autor nejak pozabudol.
Co sa tyka toho ovocia a zeleniny tak prazdne kalorie ma zvacsa zelena zelenina, a zo stravi by som ich vobec nevylucoval.
Ovocie obsahuje hlavne glukozu a fruktozu cize rychlo stravitelne sacharidy
Zelenina obsahuje vela vitaminu B a aj latky ktore znizuju kortizol a udrzuju spravnu hladinu testosteronu.
A na zaver by som povedal ze autor zachadza do takych extremom ze pre normalneho pracujuceho cloveka je takyto sposob priberania nemozny, a ak by to aj praktikoval prave cez dovolenku tak na take mnozstvo zranice by musel siahnut riadne hlboko do penazenky.