Posilňovanie | Bodybuilding | Gainer | Kreatín | Fitness

O športe...
dudo02
King
King
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa dudo02 »

mobiloman napísal:
Nadychovat by si sa mal,ak su svaly uvolnene,nezatazene cize pri klikoch je to,ak sa spustas.A naopak-pri tlaceni ked svaly zaberaju- vydych.Ja osobne ak poriadne zaberiem,tak v tej pociatocnej faze zadrzim dych a"tlacim ho" a po prekonani urciteho bodu pride vydych.Niekedy ak idem do toho riadne poctivo tak aj riadne fucim-ak su nejaky novy ludia v posilovni,tak pozeraju,ze co sa deje :D

\\Maki ma uz predbehol...
Amerigo napísal:
Mozno o 3 mesiace... :lol:
mobiloman
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa mobiloman »

DIK MOC OBOM
Zajačik
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa Zajačik »

A ktoré cviky máte najradšej? :)
Ja osobne asi brucho a nohy :lol:
Lebo to je najmenej náročné a tým pádom mi to aj ide najlepšie
Toxikoman
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa Toxikoman »

Amerigo napísal:Chalani a myslím vás tých už dosť dobrých nepošlete nám tu nejaké fotky ako vypadáte ako ste vypracovaný? Pretože to robíme všetci kvôli jednému cieľu aby sme dobre vypadali . Toto ma napadlo keď som to tu tak čítal že nebolo by od veci spraviť takúto vec . Asi väčšina z vás bude mat na to iný názor že by sa to potom mohlo rozniesť po nete ale kto sa nebojí nech činí ako mu káže srdce :D
som za ...ked tu bude par fotiek tak aj ja som ochotny dat sem par svojich.... aby sa nehovorilo ze vodu kazem a vino pijem :)
kali520
Darca
Darca

Príspevok od používateľa kali520 »

Zajačik napísal:A ktoré cviky máte najradšej? :)
Ja osobne asi brucho a nohy :lol:
Lebo to je najmenej náročné a tým pádom mi to aj ide najlepšie
Nohy? A robis vobec drepy s cinkou, lebo to je dost narocny cvik.
Amerigo
Medium Expert
Medium Expert

Príspevok od používateľa Amerigo »

TOTTO SI MUSI PRECITAT KAZDY
http://new.biomag.sk/show_article.php?id=95 A potom sem každý napíšte čo si o tom myslite a nech vás neodradí dĺžka toho článku ale ja som z toho ešte teraz hotový! http://new.biomag.sk/show_article.php?id=171 toto je druh=a cast
Maki
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Maki »

art of velkovykrm sem uz nieko daval...
SpermoS
Zablokovaný
Zablokovaný

Príspevok od používateľa SpermoS »

Xalani stal sa mi uraz na stavbe , vyzera to na natrhnuty sval na bicepse lava ruka :( stalo sa to uz niekomu? dufam ze o dva mesaice budem zasa moct cvicit..len sa bojim ze asi nie :cry:
kali520
Darca
Darca

SpermoS napísal:Xalani stal sa mi uraz na stavbe , vyzera to na natrhnuty sval na bicepse lava ruka :( stalo sa to uz niekomu? dufam ze o dva mesaice budem zasa moct cvicit..len sa bojim ze asi nie :cry:
No mal by si ist s tym doktorovi ci to naozaj mas natrhnute.
SpermoS
Zablokovaný
Zablokovaný

kali520 napísal:No mal by si ist s tym doktorovi ci to naozaj mas natrhnute.
Dnes som bol , a nieje to natrhnute :oops: mi vysvetlil ze biceps sa sklada z dvoch vankusov velky a maly a mne ten velky sa natiahol, do konca tyzdna by som mal byt ok :) a co je na tom najlepsie posilnovat mozem aj nadalej :)
kali520
Darca
Darca

Len tak pre zaujimavost Nutričná hodnota potravin
dbco
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa dbco »

Dnes som bol , a nieje to natrhnute Embarassed mi vysvetlil ze biceps sa sklada z dvoch vankusov velky a maly a mne ten velky sa natiahol, do konca tyzdna by som mal byt ok Smile a co je na tom najlepsie posilnovat mozem aj nadalej
to ams dobre ja mam natrhnuty sval uz tri tyzdne a stale sa mi tahaju problemy s tym
SpermoS
Zablokovaný
Zablokovaný

Amerigo napísal:TOTTO SI MUSI PRECITAT KAZDY
http://new.biomag.sk/show_article.php?id=95 A potom sem každý napíšte čo si o tom myslite a nech vás neodradí dĺžka toho článku ale ja som z toho ešte teraz hotový! http://new.biomag.sk/show_article.php?id=171 toto je druh=a cast
Precital som si to a mne sa to paci , je to vysvetlene "po lopate" a kazdy to pochopi nemusim pocitat kalorie a ostatne sprostosty...Zaciatocnikom to odporucam :P
Toxikoman
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa Toxikoman »

ja mam zas skusenosti ze nie vela jedla konzumovat je dobre ...ale normalne a pravidelne jedenie pri ktorom dosahujes este lepsie vysledky nez v tom ''zrani'' ...ak chces dobre vyzerat a byt vysekany co najmenej od tuku ani ten necitaj

toto si precitaj a prides na celu pointu toho clanku ,ze ked budes takto postupovat budes mat okolo pasu taku pneumatiku ze to nedas nikdy dole, pouzi zdravy sedliacky rozum... :
za prve, nebudes zrat ABSOLUTNE nic co ma prazdne kalorie jak ovocie,
zelenina a proste pi*ov***..
a zameras sa na jednoduche cukry.. (a sadlo...)
mozes si kupit maltodextrin jak pepko odporuca, ale ja ti hovorim z vlastnej
skusenosti, ze z TOHO SA POBLIJES PO CASE..
kali520
Darca
Darca

Dost vtipne to autor napisal, a aj pre tych nechapavich.
Ale takyto jedealnicek je uz naozaj extrem a absolvovat by ho mali ludia s naozaj pomalim metabolizmom.
este jedna taka vec. co mozno si este ne celkom vsetci uvedomoju. priberat ciste meso (svaly) je temer nemozne, resp. absolutne neefektivne. ti pekny kulturisti vyrisovany v nasich
oblubenych casopisoch tak nevyzeraju cely rok!!!
a viete preco ich nikdo nefoti ked su v objemovke? lebo vyzeraju jak prasata!!! (niezeby som proti tomu nieco mal, alebo jak prasa nevyzeral)
takze sa ideme bavit o priberani mesa, sadla, vody.. a vsetkeho...
Co sa tyka tochto je to sice pravda ale s jedalnickom ako on pise by som nabral este trojnasobne viac tuku.
Osobne zastavam vseobecne uznavany nazor ze cim viac kalorii prijmem tym viac priberem, ale podla mna je podstatne ze z coho tie kalorie su. Ked su to kalorie z bielkovin samozrejme ze su tie dobre a automaticky sa rozkadaju a smeruju do svalovych buniek. Ked su to kalorie z tukou tak tie idu do sadla a nie do svalov. Myslim ze na tuto vec autor nejak pozabudol.
Co sa tyka toho ovocia a zeleniny tak prazdne kalorie ma zvacsa zelena zelenina, a zo stravi by som ich vobec nevylucoval.
Ovocie obsahuje hlavne glukozu a fruktozu cize rychlo stravitelne sacharidy
Zelenina obsahuje vela vitaminu B a aj latky ktore znizuju kortizol a udrzuju spravnu hladinu testosteronu.

A na zaver by som povedal ze autor zachadza do takych extremom ze pre normalneho pracujuceho cloveka je takyto sposob priberania nemozny, a ak by to aj praktikoval prave cez dovolenku tak na take mnozstvo zranice by musel siahnut riadne hlboko do penazenky.
dudo02
King
King

Príspevok od používateľa dudo02 »

Ono je sice pravda,ze clovek by takto pribral.Ide o to,ze to ma malo spolocne so zdravim,ako takym.Posilovanie by malo byt v prvom rade nejakou formou zdraveho zivotneho stylu.No a ten clanok opisuje presny opak. :?
kali520
Darca
Darca

dudo02 napísal:Ono je sice pravda,ze clovek by takto pribral.Ide o to,ze to ma malo spolocne so zdravim,ako takym.Posilovanie by malo byt v prvom rade nejakou formou zdraveho zivotneho stylu.No a ten clanok opisuje presny opak. :?
Spravne, to som tym aj naznacoval, svaly treba vykrmit potrebnym palivom ale tiez neni dobre sa prezierat ako prasa a tlacit do seba jedlo na silu.
lieky
Amateur
Amateur

Príspevok od používateľa lieky »

dudo02 napísal:Nadychovat by si sa mal,ak su svaly uvolnene,nezatazene cize pri klikoch je to,ak sa spustas.
Trening je ucinnejsi ked svaly lepsie zaberaju pri klikoch aj pri sputani, to zn. ze klades telu odpor aby nepadalo dole tak rychlo ;)
pom
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa pom »

preco sa nema pocas cvicenia pit sitena voda-linča ?
co to sposobuje ?
Te-wei
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Te-wei »

pom napísal:preco sa nema pocas cvicenia pit sitena voda-linča ?
co to sposobuje ?
počas treningu je najsamlepšie piť len čistú vodu,max. ešte niečo čo obsahuje jednoduche lahko rospustne cukry, ale zasa nie dzusy a tak...
Napísať odpoveď