Posilňovanie | Bodybuilding | Gainer | Kreatín | Fitness

O športe...
pom
Light Star
Light Star
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa pom »

Te-wei napísal:počas treningu je najsamlepšie piť len čistú vodu,max. ešte niečo čo obsahuje jednoduche lahko rospustne cukry, ale zasa nie dzusy a tak...
to viem ... ale preco sa nema pit sitena ??? vsak voda jak voda ... co robi to CO2 ???

ani po opici by sa nemala pit sitena voda ... :?
Toxikoman
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa Toxikoman »

pri treningu bublinkove ? :roll:
dudo02
King
King

Príspevok od používateľa dudo02 »

lieky napísal:Trening je ucinnejsi ked svaly lepsie zaberaju pri klikoch aj pri sputani, to zn. ze klades telu odpor aby nepadalo dole tak rychlo ;)
Samozrejme som to myslel tak,ako si to napisal.Teda,ak su svaly uvolnene nemysly sa tym celkom uvolnene...To by vyzeralo zaujimavo-take klikovanie pri ktorom by sa celkom uvolnily svaly :D
pepan90
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa pepan90 »

nakupil som si teraz vyzivu a chcel by som sa spytat co by som mal brat ako prve? najprv: protein(4.7kgOptimum) s krealkalynom(praskovy500gScifit) a potom X-Pand(tabletkovy) s glutaminom(1000g) ??? alebo naopak? ci to inak skombinovat? este som rozmyslal nad kupou aminacou ale neviem...
kali520
Darca
Darca

Príspevok od používateľa kali520 »

Ja si myslim ze to je uplne jedno, ale protein by som zakombinoval so vsetkymi.
pepan90
Medium Star
Medium Star

kali520 napísal:Ja si myslim ze to je uplne jedno, ale protein by som zakombinoval so vsetkymi.
to zas nie... nechcem brat vsetko naraz :) max 2 veci
kali520
Darca
Darca

Si ma nepochopil, myslel som to tak ze protein ber stale:
protein a gltuamin
protein a x pand
protein a krealkalyn
Toxikoman
Medium Star
Medium Star

ja berem naraz niekedy aj 3, 4 veci . A ked zacneme hovorit aj o vrcholovych sportovcov tak ti beru nespocetne vela druhov sportovej vyzivy ze nevedia ani co im ako zabera.
kazdopadne protein je bezpecny iba ked ho prezenes mozes sa dobre vytrtat na zachode
Holubar
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Holubar »

kvalitne byvaju aj proteinove prdy :smt078
master23
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa master23 »

da sa kupit leucin samotny :?:, bud tabletkovy alebo praskovy
pepan90
Medium Star
Medium Star

master23 napísal:da sa kupit leucin samotny :?:, bud tabletkovy alebo praskovy
myslim, ze je to ono http://www.fitexpres.sk/muscletech/inde ... bsah=info6
master23
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa master23 »

pepan90 napísal:myslim, ze je to ono http://www.fitexpres.sk/muscletech/inde ... bsah=info6
dik za link, pekne drahe :shock: , ale je to asi velmi kvalitne a to aj dost pomoze pri vystavbe svalovej hmoty
//som si vsimol, resp. vyzera to tak ze muscle tech ma velmi kvalitne vyrobky ( myslim, ze su aj sponzorom Jaya Cutlera) ale su aj velmi drahe :)
kukiak
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa kukiak »

V Posilke som 3-4x do tyzdna- Hram aktivne basketbal, cize to prisposobujem tomu.. Takto "aktivne" cvicim uz mesiac. Vysledky, heh nie su ziadne zavratne, ale nejake sa objavili:). Otazka smeruje na vyzivove doplnky.. kreatin mozme vylucit (piatky :D ), gainer asi taktiez (najest sa viem poriadne aj bez toho).. myslite ze by bol vhodny nejaky protein alebo co?.. Nechem napuchnut, potrebujem len cistu svalovu hmotu, ani nie je tak objem, ako skor silu.
Co sa tyka jedalnicka.. niej je to ziadna slava.. cela rodina by sa mi musela podriadovat + skolska jedalen :). Cize prisun bielkovin nie je kazdy den jednotny.. preto sa pytam na ten protein..
pepan90
Medium Star
Medium Star

master23 napísal:dik za link, pekne drahe :shock: , ale je to asi velmi kvalitne a to aj dost pomoze pri vystavbe svalovej hmoty
//som si vsimol, resp. vyzera to tak ze muscle tech ma velmi kvalitne vyrobky ( myslim, ze su aj sponzorom Jaya Cutlera) ale su aj velmi drahe :)
v amerike to mas o dost lacnejsie... ked sa viaceri dohodnete, tak vas to vyjde lacno... http://www.bodybuilding.com/store/mt/leu.html
ked si k tomu pripocitas este CLO 12% a DPH 19% je to stale lacnejsie... samozrejme este posta, ale ako som pisal, cim viac vas bude... :)
kali520
Darca
Darca

kukiak napísal:V Posilke som 3-4x do tyzdna- Hram aktivne basketbal, cize to prisposobujem tomu.. Takto "aktivne" cvicim uz mesiac. Vysledky, heh nie su ziadne zavratne, ale nejake sa objavili:). Otazka smeruje na vyzivove doplnky.. kreatin mozme vylucit (piatky :D ), gainer asi taktiez (najest sa viem poriadne aj bez toho).. myslite ze by bol vhodny nejaky protein alebo co?.. Nechem napuchnut, potrebujem len cistu svalovu hmotu, ani nie je tak objem, ako skor silu.
Co sa tyka jedalnicka.. niej je to ziadna slava.. cela rodina by sa mi musela podriadovat + skolska jedalen :). Cize prisun bielkovin nie je kazdy den jednotny.. preto sa pytam na ten protein..
Tak ten protein bude asi najlepsi. ale na silu je dobri tribulus alebo kreatin.
Toxikoman
Medium Star
Medium Star

alebo Stanozolol :aasmile11:
kukiak
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa kukiak »

kali520 napísal:Tak ten protein bude asi najlepsi. ale na silu je dobri tribulus alebo kreatin.
heh.. sorry ale testosterenu mam myslim este dost :D ..

toxikoman :lol:
Amerigo
Medium Expert
Medium Expert

Príspevok od používateľa Amerigo »

Caute mal by som trochu otázok .... A ak by ste mi na ne obsiahle odpovedali budem vám veľmi vďačný . Cvičím už asi 4 mesiace a som dosť spokojný až na jednu partiu tela . Je to brucho . Furt mam na ňom sadlo a to ma ako fakt dobre sere . Vážim 75kg ,178 výska .No a chcem sa opýtať prečo je to tak že práve brucho nejde schudnúť alebo skôr ako to funguje? Posiľňovaním sa strácajú nadmerné kg alebo rastú len svaly ? Po prípade aké cviky a ako často sa odporúčajú ? No a ak by ste vedeli ešte poradiť moc sa nerozumiem do stravovania . Ako často mám žrať alebo kedy mám zrat a ked napr chodím do posilky o tej 20.00 a vraciam sa domov o 22.00 môžem sa potom riadne nažrať? Lebo to ako zvyknem robievať a či práve to nezapríčiňuje to že mám problém schudnúť partie okolo brucha. A čo mám takého jest? Môžem aj sladkosti? Trochu viac ako predtým ? Toto ma zaujíma tak pls poraďte pretože viem že sa do toho rozumiete a chcem sa postupne ponoriť aj ja .Vopred ďakujem možno budem mat aj viac otázok tak ak by ste boli taký ochotný a galantný a pomohli by ste mi budem vám zaviazaný . Ale asi som to trochu dosť prehnal mám asi vypité:D :D
vajda65
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa vajda65 »

takže po prvé:
Alkohol má tiež dosť kalórii

po druhé a atd
večer maximálne sacharidové jedlá tak dve hodky pred spaním.

Z tuku svaly nespravíš, bolo to tu riešené, tuk je ale dobrá výživa pre budovanie nových svalov.

Schudneš vtedy ked tvoj energetický výdaj bude väčší ako tvoj príjem.
Je to veľmi jednoduchá rovnica.
Brucho sa naberá ako prvé a chudne medzi poslednými.
Holubar
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Holubar »

s alkoholom je ten problem, ze jeho metabolizmus je v peceni realizovany prioritne pred metabolizmom tukov, cize ak sa tuky nemozu rozkladat na gycerol+MK a energiu, tak idu do zasoby.

Pokial mas problem s tukom a chces mat vymakane brucho, prisposob tomu stravu...Teda minimum cukrov a tukov, bielkoviny tak, aby to bolo akurat pre rast svalov (2g/kg) a samozrejme aerobka aspon 3x do tyzdna min 20min (aspon 45)

Schudnes urcite aj nieco zo svalov, ale malo by odpadnut aj dost tuku. Zo suplementov moze buchnut karnitin alebo kofein
Napísať odpoveď