Posilňovanie | Bodybuilding | Gainer | Kreatín | Fitness

O športe...
Dante3000rpm
Medium Star
Medium Star
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa Dante3000rpm »

Poradil by mi este niekto skuseny ze co z toho sa oplati kupit a co s toho sa moze kombinovat, a ak by ste mohli tak dajte konkretne linky sz toho obchodu, dakujem
kali520
Darca
Darca

Príspevok od používateľa kali520 »

Dante3000rpm napísal:Poradil by mi este niekto skuseny ze co z toho sa oplati kupit a co s toho sa moze kombinovat, a ak by ste mohli tak dajte konkretne linky sz toho obchodu, dakujem
Kup si srvatkovi protein, zer 5-6 denne, pred spanim daj tvaroh. To ti bude pre zaciatok stacit. Neskor mozes skusit kreatin.

Hentie vseliake x pade a nitrixi ti len rozsiria zili a cievi, pokial nebudes mat stravu to budes zbytocne brat.
RoQa
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa RoQa »

No takze mám doma čistú srvátku ,rôzne protejíny a veci toho typu...srvátku som pil prve s vodou ale to sa mi po čase zhnusilo :smt078 potom som si začal mixovať s ovocím ale aj to mi už nejako prestáva chutiť ...a to nehovorím o tych ich kakaových príchutiach fuj... Poradte mi ako si to mám dávať ? Či som len rozmaznaný,priberčivý ? DIK
kali520
Darca
Darca

Joxxo napísal:No takze mám doma čistú srvátku ,rôzne protejíny a veci toho typu...srvátku som pil prve s vodou ale to sa mi po čase zhnusilo :smt078 potom som si začal mixovať s ovocím ale aj to mi už nejako prestáva chutiť ...a to nehovorím o tych ich kakaových príchutiach fuj... Poradte mi ako si to mám dávať ? Či som len rozmaznaný,priberčivý ? DIK
No ja som s tym nikdy nemal problemi, mne to furt chuti aj s vodou aj s mliekom. Aku mas vlastne srvatku?
RoQa
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

SUŠENÁ SRVÁTKA SLADKÁ
Používa sa pri objemovej príprave. Napomáha pri zvýšení hmotnosti a svalovej hmoty. Je ľahko stráviteľná. Je zdrojom najcennejšej bielkoviny. Zvyšuje vnútornú produkciu antioxydantov a posiľňuje imunitný systém. Srvátka sa môže kombinovať s vaječným bielkom, sójovým proteínom ale aj s gainermi. Bielkoviny - min 12,5%, Uhľohydráty - min 72%, Tuky - max 1,5% to je len taká "lacná" viem že tam nieje moc protejínov
Holubar
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Holubar »

to je ta lacna srvatka od IVI?
RoQa
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Holubar napísal:to je ta lacna srvatka od IVI?
odtial http://www.kitty.sk/vyrobky.php
1kg=99sk
marcus-16
Star
Star

Príspevok od používateľa marcus-16 »

Joxxo napísal:1kg=99sk
..oproti tomu bude aj ta od IVI pochutka :lol:
RoQa
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

marcus-16 napísal:..oproti tomu bude aj ta od IVI pochutka :lol:
No jj ale ja nehovorim iba o tom mam doma aj mass bomb 3000 s coko prichutov a ta je taka hnusna ze ma z nej stale napne :cry: musim si tam mixovat bannanas
kali520
Darca
Darca

Joxxo napísal:SUŠENÁ SRVÁTKA SLADKÁ
Používa sa pri objemovej príprave. Napomáha pri zvýšení hmotnosti a svalovej hmoty. Je ľahko stráviteľná. Je zdrojom najcennejšej bielkoviny. Zvyšuje vnútornú produkciu antioxydantov a posiľňuje imunitný systém. Srvátka sa môže kombinovať s vaječným bielkom, sójovým proteínom ale aj s gainermi. Bielkoviny - min 12,5%, Uhľohydráty - min 72%, Tuky - max 1,5% to je len taká "lacná" viem že tam nieje moc protejínov
No to vyzera skorej ako gainer.

Vyser sa na taketo sracky a kup si normalny protein ktory je trosku drahsi napr:
http://www.nutrend.cz/cz/poradna/art_18 ... otein.aspx
http://gym.sk/whey-protein-p-143.html
http://www.doplnky-vyzivy.cz/elite-whey ... a/d-69337/

A sa popytaj aj v roznych sportovych obchodoch co ti odporucaju atd.
Hi
Expert
Expert

Príspevok od používateľa Hi »

Joxxo napísal:SUŠENÁ SRVÁTKA SLADKÁ
Troska bielkovin a po k.k.t lakzoty,cize priberas samy tuk co nieje good
Toxikoman
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa Toxikoman »

Hi napísal:Troska bielkovin a po k.k.t lakzoty,cize priberas samy tuk co nieje good
presne ako vravis susena srvatka sladka je taka pic***** ...lenze chut bola super miesal som 40g srvatky (2 odmerky) s 3 dc vody do toho granko ...rano na obed vecer ... ...uplne to chuti ako kakao, bral som to ked som zacinal cvicit ...nejde z toho sila , ide z toho hmota , nevysekana , hnusna skareda :) ....a to nehovorim kolko z toho sa ti nalepi na bruchu a bokoch...no proste makacka to davat dole...prosim nemylte si to so srvatkovymi protakmi ..toto obsahuje strasne vela laktozy ,, kto nema zaludok nato tak ho to dobre presere v tom lepsom pripade budes mat take prdy ze v posilke spravis drep a useres si tam taku ze poodchadzaju vsetci ludia ...ale kto neme lowe a nema ambicie mat fakt kralovsku postavu , je to dobra volba na pribratie
RoQa
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Ok dik viskusam s kakavkom : )
Dante3000rpm
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa Dante3000rpm »

pesinko2468 napísal:sry mozno trochu OT ale nemal by sa nazov tejto temy zmenit z "Posilovanie" na "Doping, gainers, sypanie,..." ?? :aasmile11:
achjaj ty asi ani nevies co je to gainer
Vesper
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Vesper »

Dante3000rpm napísal:achjaj ty asi ani nevies co je to gainer
Nie chalan má pravdu musím sa ho zastaťpretože ak si prečítate posledných niekoľko strán tak tu nie je viac-menej nič čo sa týka priamo posilňovania len samé kecy o doplnkových prostriedkoch.. To tu fakt nie je niekto kto trénuje ale nič nesype ani sa cielene neštope bielkovinami? :?
Toxikoman
Medium Star
Medium Star

Vesper napísal:Nie chalan má pravdu musím sa ho zastaťpretože ak si prečítate posledných niekoľko strán tak tu nie je viac-menej nič čo sa týka priamo posilňovania len samé kecy o doplnkových prostriedkoch.. To tu fakt nie je niekto kto trénuje ale nič nesype ani sa cielene neštope bielkovinami? :?
to vsetko patri do posilovania , nemozem zato ze ked dojde tajpek co otom nic nevie a opyta sa hned na doplnky co mu pomozu pribrat...posilovanie patri medzi najtvrdsie a najbolestnejsie sporty...nedosiahnes nic za par mesiacov nieto tyzdnov ...po niektory aj rokoch , pretoze stale nic nevedia o cviceni a vyzive...pochybujem ze je tu niekto zaryti sportovec ktory si nic nedava a cvici ''na sucho'' ...a inak nech spadnem zo stolicky ked si to ty :D
Vesper
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Vesper »

Toxikoman napísal:to vsetko patri do posilovania , nemozem zato ze ked dojde tajpek co otom nic nevie a opyta sa hned na doplnky co mu pomozu pribrat...posilovanie patri medzi najtvrdsie a najbolestnejsie sporty...nedosiahnes nic za par mesiacov nieto tyzdnov ...po niektory aj rokoch , pretoze stale nic nevedia o cviceni a vyzive...pochybujem ze je tu niekto zaryti sportovec ktory si nic nedava a cvici ''na sucho'' ...a inak nech spadnem zo stolicky ked si to ty :D
No tak to padneš zo stoličky :D No skúšal som samozrejme nejaké veci tohto typu ale už som sa na to vykašlal lebo som zistil že to absolútne nepotrebujem.. Prste jem normálnu stravu samozrejme vo vhodných množstách a čase a niekedy niečo bohatšie na proteiny niekedy na sacharidy a tak.. Ale ináč nič proste zvládam pribrať kedy chcem, schudnúť a celkovo svalovú hmotu viem kvalitne vymakať aj bez doplnkov a to zas s cvičením až tak extrémne nepreháňam :)
P3Bo
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa P3Bo »

Mam taky problem aky je najlepsi cvik na trapezy doteraz som cvicil s jednoruckami skusil som naposledy aj olympijsku tycku - a citim lepsie ako po jednoruckach avsak na tycku mozem dat pomerne velke vahy a bojim sa aby nedoslo k urazu ...
kali520
Darca
Darca

P3Bo napísal:Mam taky problem aky je najlepsi cvik na trapezy doteraz som cvicil s jednoruckami skusil som naposledy aj olympijsku tycku - a citim lepsie ako po jednoruckach avsak na tycku mozem dat pomerne velke vahy a bojim sa aby nedoslo k urazu ...
Ak tam nemas az moc nalozene tak uraz tam nehrozi najme ked ich cvicis po ramenach alebo chrbte.

Tie cviky by som striedal napr. 2 tyzdne s velkou cinkou a potom 2 tyzdne zase s jednoruckami.
Toxikoman
Medium Star
Medium Star

P3Bo napísal:Mam taky problem aky je najlepsi cvik na trapezy doteraz som cvicil s jednoruckami skusil som naposledy aj olympijsku tycku - a citim lepsie ako po jednoruckach avsak na tycku mozem dat pomerne velke vahy a bojim sa aby nedoslo k urazu ...
ja mam na trapezy 3 cviky ...zacnem olympijskou , nasleduju jednorucky , a pritahy cinky k brade ...v kazdom cviku a serie do zlyhania ...
neboj sa urazu, pokial nedvyhas tu olymp. az zo zeme tak neni coho sa bat, pri velkych vahach ti pravdepodobne neudrzia cinku ruky , tag kup trhacky...
Napísať odpoveď