Posilňovanie | Bodybuilding | Gainer | Kreatín | Fitness
-
Dante3000rpm
Medium Star
Kup si srvatkovi protein, zer 5-6 denne, pred spanim daj tvaroh. To ti bude pre zaciatok stacit. Neskor mozes skusit kreatin.Dante3000rpm napísal:Poradil by mi este niekto skuseny ze co z toho sa oplati kupit a co s toho sa moze kombinovat, a ak by ste mohli tak dajte konkretne linky sz toho obchodu, dakujem
Hentie vseliake x pade a nitrixi ti len rozsiria zili a cievi, pokial nebudes mat stravu to budes zbytocne brat.
-
RoQa
Darca
- Kontaktovať používateľa:
No takze mám doma čistú srvátku ,rôzne protejíny a veci toho typu...srvátku som pil prve s vodou ale to sa mi po čase zhnusilo
potom som si začal mixovať s ovocím ale aj to mi už nejako prestáva chutiť ...a to nehovorím o tych ich kakaových príchutiach fuj... Poradte mi ako si to mám dávať ? Či som len rozmaznaný,priberčivý ? DIK
No ja som s tym nikdy nemal problemi, mne to furt chuti aj s vodou aj s mliekom. Aku mas vlastne srvatku?Joxxo napísal:No takze mám doma čistú srvátku ,rôzne protejíny a veci toho typu...srvátku som pil prve s vodou ale to sa mi po čase zhnusilopotom som si začal mixovať s ovocím ale aj to mi už nejako prestáva chutiť ...a to nehovorím o tych ich kakaových príchutiach fuj... Poradte mi ako si to mám dávať ? Či som len rozmaznaný,priberčivý ? DIK
-
RoQa
Darca
SUŠENÁ SRVÁTKA SLADKÁ
Používa sa pri objemovej príprave. Napomáha pri zvýšení hmotnosti a svalovej hmoty. Je ľahko stráviteľná. Je zdrojom najcennejšej bielkoviny. Zvyšuje vnútornú produkciu antioxydantov a posiľňuje imunitný systém. Srvátka sa môže kombinovať s vaječným bielkom, sójovým proteínom ale aj s gainermi. Bielkoviny - min 12,5%, Uhľohydráty - min 72%, Tuky - max 1,5% to je len taká "lacná" viem že tam nieje moc protejínov
Používa sa pri objemovej príprave. Napomáha pri zvýšení hmotnosti a svalovej hmoty. Je ľahko stráviteľná. Je zdrojom najcennejšej bielkoviny. Zvyšuje vnútornú produkciu antioxydantov a posiľňuje imunitný systém. Srvátka sa môže kombinovať s vaječným bielkom, sójovým proteínom ale aj s gainermi. Bielkoviny - min 12,5%, Uhľohydráty - min 72%, Tuky - max 1,5% to je len taká "lacná" viem že tam nieje moc protejínov
No to vyzera skorej ako gainer.Joxxo napísal:SUŠENÁ SRVÁTKA SLADKÁ
Vyser sa na taketo sracky a kup si normalny protein ktory je trosku drahsi napr:
http://www.nutrend.cz/cz/poradna/art_18 ... otein.aspx
http://gym.sk/whey-protein-p-143.html
http://www.doplnky-vyzivy.cz/elite-whey ... a/d-69337/
A sa popytaj aj v roznych sportovych obchodoch co ti odporucaju atd.
Troska bielkovin a po k.k.t lakzoty,cize priberas samy tuk co nieje goodJoxxo napísal:SUŠENÁ SRVÁTKA SLADKÁ
presne ako vravis susena srvatka sladka je taka pic***** ...lenze chut bola super miesal som 40g srvatky (2 odmerky) s 3 dc vody do toho granko ...rano na obed vecer ... ...uplne to chuti ako kakao, bral som to ked som zacinal cvicit ...nejde z toho sila , ide z toho hmota , nevysekana , hnusna skaredaHi napísal:Troska bielkovin a po k.k.t lakzoty,cize priberas samy tuk co nieje good
-
Dante3000rpm
Medium Star
-
Vesper
Professional
Nie chalan má pravdu musím sa ho zastaťpretože ak si prečítate posledných niekoľko strán tak tu nie je viac-menej nič čo sa týka priamo posilňovania len samé kecy o doplnkových prostriedkoch.. To tu fakt nie je niekto kto trénuje ale nič nesype ani sa cielene neštope bielkovinami?Dante3000rpm napísal:achjaj ty asi ani nevies co je to gainer
to vsetko patri do posilovania , nemozem zato ze ked dojde tajpek co otom nic nevie a opyta sa hned na doplnky co mu pomozu pribrat...posilovanie patri medzi najtvrdsie a najbolestnejsie sporty...nedosiahnes nic za par mesiacov nieto tyzdnov ...po niektory aj rokoch , pretoze stale nic nevedia o cviceni a vyzive...pochybujem ze je tu niekto zaryti sportovec ktory si nic nedava a cvici ''na sucho'' ...a inak nech spadnem zo stolicky ked si to tyVesper napísal:Nie chalan má pravdu musím sa ho zastaťpretože ak si prečítate posledných niekoľko strán tak tu nie je viac-menej nič čo sa týka priamo posilňovania len samé kecy o doplnkových prostriedkoch.. To tu fakt nie je niekto kto trénuje ale nič nesype ani sa cielene neštope bielkovinami?
-
Vesper
Professional
No tak to padneš zo stoličkyToxikoman napísal:to vsetko patri do posilovania , nemozem zato ze ked dojde tajpek co otom nic nevie a opyta sa hned na doplnky co mu pomozu pribrat...posilovanie patri medzi najtvrdsie a najbolestnejsie sporty...nedosiahnes nic za par mesiacov nieto tyzdnov ...po niektory aj rokoch , pretoze stale nic nevedia o cviceni a vyzive...pochybujem ze je tu niekto zaryti sportovec ktory si nic nedava a cvici ''na sucho'' ...a inak nech spadnem zo stolicky ked si to ty
Ak tam nemas az moc nalozene tak uraz tam nehrozi najme ked ich cvicis po ramenach alebo chrbte.P3Bo napísal:Mam taky problem aky je najlepsi cvik na trapezy doteraz som cvicil s jednoruckami skusil som naposledy aj olympijsku tycku - a citim lepsie ako po jednoruckach avsak na tycku mozem dat pomerne velke vahy a bojim sa aby nedoslo k urazu ...
Tie cviky by som striedal napr. 2 tyzdne s velkou cinkou a potom 2 tyzdne zase s jednoruckami.
ja mam na trapezy 3 cviky ...zacnem olympijskou , nasleduju jednorucky , a pritahy cinky k brade ...v kazdom cviku a serie do zlyhania ...P3Bo napísal:Mam taky problem aky je najlepsi cvik na trapezy doteraz som cvicil s jednoruckami skusil som naposledy aj olympijsku tycku - a citim lepsie ako po jednoruckach avsak na tycku mozem dat pomerne velke vahy a bojim sa aby nedoslo k urazu ...
neboj sa urazu, pokial nedvyhas tu olymp. az zo zeme tak neni coho sa bat, pri velkych vahach ti pravdepodobne neudrzia cinku ruky , tag kup trhacky...