Posilňovanie | Bodybuilding | Gainer | Kreatín | Fitness
-
morfeusko
Medium Star
- Kontaktovať používateľa:
mulatt tak potom si mal velmi zle davkovanie lebo to co hovoris je dobra blbost...ked cvicis ako mas a mas nutricne hodnoty vyratane a beries len tolko kolko potrebujes nemozes pribrat 5 kg tuku...Ja na mutant mass nemozem povedat kriveho slova v pomere cena/kvalita patri k najlepsim(vlastna skusenost do tuku som nesiel vobec)
myslis ze ked nemas pupek tak nemas tuk ?morfeusko napísal:mulatt tak potom si mal velmi zle davkovanie lebo to co hovoris je dobra blbost...ked cvicis ako mas a mas nutricne hodnoty vyratane a beries len tolko kolko potrebujes nemozes pribrat 5 kg tuku...Ja na mutant mass nemozem povedat kriveho slova v pomere cena/kvalita patri k najlepsim(vlastna skusenost do tuku som nesiel vobec)
mutant mass je gainer tam pojdes aj do tukov mozes pocitat ako chces 100% kvalita tam nebude
ty si myslis ze ked zozeres denne stvrt kila cukru ze nepojdes do tukov?nedaj sa vysmiatmorfeusko napísal:mulatt tak potom si mal velmi zle davkovanie lebo to co hovoris je dobra blbost...ked cvicis ako mas a mas nutricne hodnoty vyratane a beries len tolko kolko potrebujes nemozes pribrat 5 kg tuku...Ja na mutant mass nemozem povedat kriveho slova v pomere cena/kvalita patri k najlepsim(vlastna skusenost do tuku som nesiel vobec)
morfeusko:ked tvrdis ze si nesiel do tuku vobec tak kolko si vazil pred a po uzivani mutant massu?a davkovanie som daval ako bolo pisane 65 -130g 2-3x denne..ja som daval zhruba 100g 2x dennne a ked som pribral 6kg tak z toho bolo urcite 5kg tuku lebo pribrat dva kila cisteho svalstva za dva tyzdne je podla mna nemozne 
Pri naturalnom cviceni sa nejake mnozstvo tuku v objeme pribere to je jasne a to je jedno ci zerem gaineri alebo nizkotucne proteiny z vesmiru.
A to pribranie tukov a podobe zavisi hlavne od stravy a doby davkovania doplnku (je jasne ze ked si niekto pocas celdenne sedenia za pocitacom da pred spanim dve odmerky gaineru tak to pojde do tukov), a nezavisi to od daneho vyrobku ci je to mutant mass alebo neviem aka chojovina.
A to pribranie tukov a podobe zavisi hlavne od stravy a doby davkovania doplnku (je jasne ze ked si niekto pocas celdenne sedenia za pocitacom da pred spanim dve odmerky gaineru tak to pojde do tukov), a nezavisi to od daneho vyrobku ci je to mutant mass alebo neviem aka chojovina.
-
morfeusko
Medium Star
- Kontaktovať používateľa:
tak tych 100g 2 krat denne bolo asi vela...
Ja len chcem povedat ze ak beries 4-5g sacharidov na 1kg vahy +2-2.5g bielkovin na kilo denne tak nemozes ist takto nenormalne do tuku.
No ja mam 80% protein srvatkovy a mutant + kvalitny kreatin. Mutantu beriem iba 2x60g kedze v strave mam dost sacharidov a viac by mi bolo zbytocne. Samozrejme ze v objemovke nemozes nabrat iba 100% svalu daky tuk tam je ale nie az tolko...a beriem to mesiac a pol a zatial som pribral 7 kg (lenze to zato ze som 3/4 roka neposiloval a dost som sa venoval kondicke)takze tie 3 kila svalov sa ztoho da nabrat aspon podla mna a v mojom pripade
Ja len chcem povedat ze ak beries 4-5g sacharidov na 1kg vahy +2-2.5g bielkovin na kilo denne tak nemozes ist takto nenormalne do tuku.
No ja mam 80% protein srvatkovy a mutant + kvalitny kreatin. Mutantu beriem iba 2x60g kedze v strave mam dost sacharidov a viac by mi bolo zbytocne. Samozrejme ze v objemovke nemozes nabrat iba 100% svalu daky tuk tam je ale nie az tolko...a beriem to mesiac a pol a zatial som pribral 7 kg (lenze to zato ze som 3/4 roka neposiloval a dost som sa venoval kondicke)takze tie 3 kila svalov sa ztoho da nabrat aspon podla mna a v mojom pripade
gainery,proteiny atd... sa NIKDY nedavkuju podla navodu. Kazdy potrebuje ine mnozstvo. Napr. 120kg korba si nenasype denne tolko proteinu kolko 70kg chacharikmulatt napísal:morfeusko:ked tvrdis ze si nesiel do tuku vobec tak kolko si vazil pred a po uzivani mutant massu?a davkovanie som daval ako bolo pisane 65 -130g 2-3x denne..ja som daval zhruba 100g 2x dennne a ked som pribral 6kg tak z toho bolo urcite 5kg tuku lebo pribrat dva kila cisteho svalstva za dva tyzdne je podla mna nemozne
Zdravím, chcel by som poradiť nejaký cvičebný plán zameraný na to aby som čo najviac nabral. Nepýtajte sa ktoré svalstvo chcem cvičiť, chcem cvičiť s tým čo mám k dispozícii, lepšie povedané, bol by som rád ak by ste mi zostrojili nejaký plán v ktorom budú zahrnuté iba kliky, drepy, a cviky s 15kg jednoručkou. Ide o to, že by som chcel aby mi niekto skúsenejší poradil koľkokrát do týždňa cvičiť, koľko sérií po opakovaniach mám spraviť, ktorý deň mám mať oddych a ako mám cviky meniť, aby si svalstvo nezvyklo na jeden typ sérií a opakovaní. Budem hrozne vďačný, odmením sa karmou za fakt dobrý plán. Ďakujem vopred.
***Ak vám to pomôže, tak s týmto chcem cvičiť nohy,biceps,triceps,ramená,prsia,trochu chrbát-raz do týždňa napríklad.
***Ak vám to pomôže, tak s týmto chcem cvičiť nohy,biceps,triceps,ramená,prsia,trochu chrbát-raz do týždňa napríklad.
tak to potom nemyslis vazne takze treningovy plan je ti na nic aj tak ho nebudes dodrzovatLukáš Kumančík napísal:To viem že je slabá. Mám dosť aktivít a na fitko by nebolo moc času.
Mam takyto problem, odkedy som kupil novu jednorucku (2x tazsiu ako som mal) tak ked cvicim bicak ma v oblasti kde sa zohyba ruka zacne hrozne pichat uz priblizne po piatom opakovani. (Proste jak je laket len z druhej strany jak mam zily). Robi mi to len na pravej ruke ktoru mam silnejsiu a to ma zaraza. Ked to zacitim tak musim hned prestat hrozna bolest to je. Vadi mi ze na bicaku mam este rezervy a mozem kludne davat po 12 opakovani niekolko serii ako na lavacke, keby to nebolelo.
Vie mi niekto pomoct?
Vie mi niekto pomoct?
robi ti to aj pri nizsej vahe ?Theos napísal:Mam takyto problem, odkedy som kupil novu jednorucku (2x tazsiu ako som mal) tak ked cvicim bicak ma v oblasti kde sa zohyba ruka zacne hrozne pichat uz priblizne po piatom opakovani. (Proste jak je laket len z druhej strany jak mam zily). Robi mi to len na pravej ruke ktoru mam silnejsiu a to ma zaraza. Ked to zacitim tak musim hned prestat hrozna bolest to je. Vadi mi ze na bicaku mam este rezervy a mozem kludne davat po 12 opakovani niekolko serii ako na lavacke, keby to nebolelo.
Vie mi niekto pomoct?
mas vypilovanu spravnu techniku ? nieco si o technike pozri skor nez odpises