Posilňovanie | Bodybuilding | Gainer | Kreatín | Fitness

O športe...
hughito
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa hughito »

Gainery sú fakt pre začiatočníkov a ľudí čo majú problémy pribrať a sú fakt suchí.
Z proteínu ide viac kvalitná hmota, menej tuku.
morfeusko
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa morfeusko »

mulatt tak potom si mal velmi zle davkovanie lebo to co hovoris je dobra blbost...ked cvicis ako mas a mas nutricne hodnoty vyratane a beries len tolko kolko potrebujes nemozes pribrat 5 kg tuku...Ja na mutant mass nemozem povedat kriveho slova v pomere cena/kvalita patri k najlepsim(vlastna skusenost do tuku som nesiel vobec)
Neo-M
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa Neo-M »

morfeusko napísal:mulatt tak potom si mal velmi zle davkovanie lebo to co hovoris je dobra blbost...ked cvicis ako mas a mas nutricne hodnoty vyratane a beries len tolko kolko potrebujes nemozes pribrat 5 kg tuku...Ja na mutant mass nemozem povedat kriveho slova v pomere cena/kvalita patri k najlepsim(vlastna skusenost do tuku som nesiel vobec)
myslis ze ked nemas pupek tak nemas tuk ?

mutant mass je gainer tam pojdes aj do tukov mozes pocitat ako chces 100% kvalita tam nebude
mulatt
Darca
Darca
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa mulatt »

morfeusko napísal:mulatt tak potom si mal velmi zle davkovanie lebo to co hovoris je dobra blbost...ked cvicis ako mas a mas nutricne hodnoty vyratane a beries len tolko kolko potrebujes nemozes pribrat 5 kg tuku...Ja na mutant mass nemozem povedat kriveho slova v pomere cena/kvalita patri k najlepsim(vlastna skusenost do tuku som nesiel vobec)
ty si myslis ze ked zozeres denne stvrt kila cukru ze nepojdes do tukov?nedaj sa vysmiat :roll:
hughito
Redeemer
Redeemer

Presne tak, tuk nie je len sádlo na bruchu.

S gainerom ide určite hore aj tuk, u niekoho viac, u niekoho možno menej, ale určite tam nejaké to kilo tuku bude.
morfeusko
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Ja som nepovedal nic o 100% svale...len tvrdim ze neexistuje pribrat 6 kg a ztoho 5 kg tuk ... a ak aj ano tak to nieje chyba produktu ale tej osoby

o ako stvrt kila cukru vravis?... ako ked si si nasadil davkovanie ako pre kona sa ani necudujem...
mulatt
Darca
Darca

Príspevok od používateľa mulatt »

morfeusko:ked tvrdis ze si nesiel do tuku vobec tak kolko si vazil pred a po uzivani mutant massu?a davkovanie som daval ako bolo pisane 65 -130g 2-3x denne..ja som daval zhruba 100g 2x dennne a ked som pribral 6kg tak z toho bolo urcite 5kg tuku lebo pribrat dva kila cisteho svalstva za dva tyzdne je podla mna nemozne :roll:
kali520
Darca
Darca

Príspevok od používateľa kali520 »

Pri naturalnom cviceni sa nejake mnozstvo tuku v objeme pribere to je jasne a to je jedno ci zerem gaineri alebo nizkotucne proteiny z vesmiru.

A to pribranie tukov a podobe zavisi hlavne od stravy a doby davkovania doplnku (je jasne ze ked si niekto pocas celdenne sedenia za pocitacom da pred spanim dve odmerky gaineru tak to pojde do tukov), a nezavisi to od daneho vyrobku ci je to mutant mass alebo neviem aka chojovina.
morfeusko
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

tak tych 100g 2 krat denne bolo asi vela...
Ja len chcem povedat ze ak beries 4-5g sacharidov na 1kg vahy +2-2.5g bielkovin na kilo denne tak nemozes ist takto nenormalne do tuku.

No ja mam 80% protein srvatkovy a mutant + kvalitny kreatin. Mutantu beriem iba 2x60g kedze v strave mam dost sacharidov a viac by mi bolo zbytocne. Samozrejme ze v objemovke nemozes nabrat iba 100% svalu daky tuk tam je ale nie az tolko...a beriem to mesiac a pol a zatial som pribral 7 kg (lenze to zato ze som 3/4 roka neposiloval a dost som sa venoval kondicke)takze tie 3 kila svalov sa ztoho da nabrat aspon podla mna a v mojom pripade
Ares011
Star
Star

Príspevok od používateľa Ares011 »

Prosim aky by bol najlepsi trenig popri boj. umeni? doteraz som cvicil tlaky, drepy, mrt. tah a + par cvikov na ostatne partie a to bolo vsetko... poradte daco s cim mate dobre skusenosti...
Neo-M
Light Star
Light Star

mulatt napísal:morfeusko:ked tvrdis ze si nesiel do tuku vobec tak kolko si vazil pred a po uzivani mutant massu?a davkovanie som daval ako bolo pisane 65 -130g 2-3x denne..ja som daval zhruba 100g 2x dennne a ked som pribral 6kg tak z toho bolo urcite 5kg tuku lebo pribrat dva kila cisteho svalstva za dva tyzdne je podla mna nemozne :roll:
gainery,proteiny atd... sa NIKDY nedavkuju podla navodu. Kazdy potrebuje ine mnozstvo. Napr. 120kg korba si nenasype denne tolko proteinu kolko 70kg chacharik
jackoff8
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa jackoff8 »

Zdravím, chcel by som poradiť nejaký cvičebný plán zameraný na to aby som čo najviac nabral. Nepýtajte sa ktoré svalstvo chcem cvičiť, chcem cvičiť s tým čo mám k dispozícii, lepšie povedané, bol by som rád ak by ste mi zostrojili nejaký plán v ktorom budú zahrnuté iba kliky, drepy, a cviky s 15kg jednoručkou. Ide o to, že by som chcel aby mi niekto skúsenejší poradil koľkokrát do týždňa cvičiť, koľko sérií po opakovaniach mám spraviť, ktorý deň mám mať oddych a ako mám cviky meniť, aby si svalstvo nezvyklo na jeden typ sérií a opakovaní. Budem hrozne vďačný, odmením sa karmou za fakt dobrý plán. Ďakujem vopred.
***Ak vám to pomôže, tak s týmto chcem cvičiť nohy,biceps,triceps,ramená,prsia,trochu chrbát-raz do týždňa napríklad.
Adry
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa Adry »

Skus nejaky full-body, na google ich najdes dost
hughito
Redeemer
Redeemer

Lukáš Kumančík : Tvoja "výbava" je dosť slabá, prečo nezačneš chodiť do fitka ?
Na toto sa nič kvalitné vymyslieť nedá.
jackoff8
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa jackoff8 »

To viem že je slabá. Mám dosť aktivít a na fitko by nebolo moc času.
Neo-M
Light Star
Light Star

Lukáš Kumančík napísal:To viem že je slabá. Mám dosť aktivít a na fitko by nebolo moc času.
tak to potom nemyslis vazne takze treningovy plan je ti na nic aj tak ho nebudes dodrzovat
kali520
Darca
Darca

Príspevok od používateľa kali520 »

Alebo inym slovami rob kliky drepy a zdvihaj tie jednorucky ked sa ti chce, stanov si svoj vlastny plan jak by tebe vyhovovalo a cvic tak.

Vysledky zrejme bohvie ake nebudu ale to s tymto nacinim aj tak nebudu, ale uskodit ti to nemoze skor prospeje.
Theos
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa Theos »

Mam takyto problem, odkedy som kupil novu jednorucku (2x tazsiu ako som mal) tak ked cvicim bicak ma v oblasti kde sa zohyba ruka zacne hrozne pichat uz priblizne po piatom opakovani. (Proste jak je laket len z druhej strany jak mam zily). Robi mi to len na pravej ruke ktoru mam silnejsiu a to ma zaraza. Ked to zacitim tak musim hned prestat hrozna bolest to je. Vadi mi ze na bicaku mam este rezervy a mozem kludne davat po 12 opakovani niekolko serii ako na lavacke, keby to nebolelo.
Vie mi niekto pomoct?
Neo-M
Light Star
Light Star

Theos napísal:Mam takyto problem, odkedy som kupil novu jednorucku (2x tazsiu ako som mal) tak ked cvicim bicak ma v oblasti kde sa zohyba ruka zacne hrozne pichat uz priblizne po piatom opakovani. (Proste jak je laket len z druhej strany jak mam zily). Robi mi to len na pravej ruke ktoru mam silnejsiu a to ma zaraza. Ked to zacitim tak musim hned prestat hrozna bolest to je. Vadi mi ze na bicaku mam este rezervy a mozem kludne davat po 12 opakovani niekolko serii ako na lavacke, keby to nebolelo.
Vie mi niekto pomoct?
robi ti to aj pri nizsej vahe ?
mas vypilovanu spravnu techniku ? nieco si o technike pozri skor nez odpises
hughito
Redeemer
Redeemer

Hm, zníž váhu a časom to snáď prejde. To asi každého kto cvičí niekedy niečo niekde takto odjebane bolelo, ale samozrejme v prvom rade dbaj na 100 % správnu techniku, ako spomenul súdruh hore.
Napísať odpoveď