Posilňovanie | Bodybuilding | Gainer | Kreatín | Fitness

O športe...
Holubar
Darca
Darca
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Holubar »

sunavcek napísal:ja by som sa chcel opytat . zacal som teraz cvicit a berem creatin , ze ci ked si niekedy vypijem (len prilezitostne) ci to nejak vadi alebo nie. :D :D
kreatin taha vodu do bunky alkohol z nej...z toho si snad dokazes urobit zaver. ale tato veta ma naozaj dojima:
zacal som teraz cvicit a berem creatin
:) si jednotka, len tak dalej :smt045 :aasmile27:
Maki
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Maki »

sunavcek napísal: zacal som teraz cvicit a berem creatin

ehm - logika... creatin by som osobne nezacal brat nikdy, ale ked uz tak urcite nie hned - minimalne rok by som cvicil bez a potom nieco ak by som chcel vyzerat lepsie...
pán Kolpert
Amateur
Amateur

Príspevok od používateľa pán Kolpert »

Chcel by som požiadať o dáky dobrý tip na cvik, ktorý by mi pomohol vyformovať brušné svalstvo, obzvlášť na boky. :?:
Tomasito
VIP
VIP

Príspevok od používateľa Tomasito »

pán Kolpert napísal:Chcel by som požiadať o dáky dobrý tip na cvik, ktorý by mi pomohol vyformovať brušné svalstvo, obzvlášť na boky. :?:
http://www.hojko.com/viewtopic.php?t=54139&start=0
http://www.hojko.com/viewtopic.php?t=48616&start=0
pán Kolpert
Amateur
Amateur

Príspevok od používateľa pán Kolpert »

Ďakujem ti. Najviac ma potešil tento link, kde sú všetky cviky znázornené.

Kód: Vybrať všetko

http://www.exrx.net/Lists/ExList/WaistWt.html#anchor172895
johnny171
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa johnny171 »

sunavcek napísal:ja by som sa chcel opytat . zacal som teraz cvicit a berem creatin , ze ci ked si niekedy vypijem (len prilezitostne) ci to nejak vadi alebo nie. :D :D
jasne, ze to vadi, lebo kreatin beres kazdy den, aspon take je davkovanie...
pre zaciatocnika by som radil prestudovat si o tom aky si typ (ektomorf,mezomorf,endomorf) a ako mas cvicit(opakovania, serie, vahy, ake partie), mas to vsetko na nete (www.google.sk)
no vies, ze posilnovanie je najdrahsi sport...? myslim, ze musis vela investovat do stravy, bez stravy to nejde..., a neskor do doplnkou vyzivy...
najprv skus nabrat objem-->ide zima(to sa da, kup si gainer + vitaminy + glukoza)
v lete sa uz len vyrysujes :wink:
paracentesis
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa paracentesis »

Na zacatku nemusi investovat krome posilovny prakticky do niceho. Telo zacatecnika reaguje dobre na trenink i bez nejake specialni vyzivy nebo doplnku. Pokud ma alespon trochu dobrou genetiku tak prvni 2-3 mesice se muze dal drzet svych starych stravovacich zvyklosti.
Urcite bych se na zacatku nehnal do nejakych kreatinu, glutaminu, gaineru, aminokyselin apod. Jsou to podle mne pro zacatecnika vyhozene penize. Stejne tak vyziva. Pokud clovek zacina tak je zbytecne nechat se odrazovat nejakymi drastickymi zmenami jidelnicku.
Vsem, kterym jsem kdy delal treninky jsem doporucoval, aby prvnich par mesicu brali jako takovou pripravu na pozdejsi mnohem vetsi zatizeni. Behem tech prvnich mesicu si clovek teprve uvedomi co od treninku ocekava a co do toho chce investovat.
Nekdo potrebuje jen trochu pribrat na svalech, jiny chce shodit tuky no a nekdo by se zase rad stal profesionalem v kulturistice. Proc jim vsem doporucovat nejake drahe diety a suplementy, kdyz to za 3 tydny vzdaji a budou jen litovat vyhozenych penez? Vzdyt mu pro zacatek bohate staci vzit si kazdy vecer pred spanim tady tolikrat zminovany tvaroh :)

Jak jsem napsal na zacatku, telo zacatecnika reaguje vyborne i bez specialnich jidelnicku :wink:
P3Bo
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa P3Bo »

....
schw33k
Guru
Guru

Príspevok od používateľa schw33k »

ty mi strasne pripominas mojho kamarata , neviem odpoved na tvoju otazku , ale poviem Ti , co povedala p.doktorka mojmu kamaratovi : " Predpokladam , ze viac ako 28 rokov sa nedozijes " :) chlast + pripravky = s postupom casu
Holubar
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

P3Bo napísal:Myslim si ze nie je vhodne brat tabletky vôbec a najpodstatnejsia vec na posilovani je dobre sa stravovat (zdravo) a cvicit pravidelne aspon hodinu jednu partiu svalov pricom trening nesmie byt dlhsi ako 2 hodiny :!:
1 partiu hodinu?neviem, ci by som to rozchodil
P3Bo
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Holubar napísal:1 partiu hodinu?neviem, ci by som to rozchodil
Samozrejme hovrim o uvaženom cvičeni každy podla svojich schopnosti. Ale váhy alebo aspon dlžku cviku treba zväčšovať aby sme dosiahli nejaky efekt. Ja takto cvivcim uz dlhu dobu a nemôžem sa sťažovať 8)
Holubar
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

P3Bo napísal:Samozrejme hovrim o uvaženom cvičeni každy podla svojich schopnosti. Ale váhy alebo aspon dlžku cviku treba zväčšovať aby sme dosiahli nejaky efekt. Ja takto cvivcim uz dlhu dobu a nemôžem sa sťažovať 8)
A to akoze aj biceps drtis hodinu v kuse?Kolko si v posilke?pol dna?za hodinu sa da dat cely trening. kde su aj 3-4 partie
P3Bo
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Môj trening prebieha nasledovne : rozcvička a potom začnem cvičiť pričom robím 4 cviky na danu partiu svalov po 4-5 serii s prestávkami. Cvičim vzdy dve partie svalov. Na koniec robím brušaky ine cviky na spevnenie brucha . V posilovni som cca 2 hodiny :D
Maki
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Maki »

no ja 3. tyzden praktizujem co mi poradil jd.c. a nemozem sa stazovat - 3 cviky na jednu partiu po 3 serie, minutove prestavky - odcvicis si 6 partii za cca 70-80minut a ides skapat - naco 2 hodiny? si radsej do tych 2 hodin zabehaj alebo zabicykluj nech sa ti prekrvi svalstvo..
P3Bo
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Cvičím tak tri roky a meniť sa my to nechce :roll: akoze neviem preco cvicit tak vela partii ? ked cvičíš pravidelne tak je to fakticky jedno :idea:
Holubar
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

P3Bo napísal:Cvičím tak tri roky a meniť sa my to nechce :roll: akoze neviem preco cvicit tak vela partii ? ked cvičíš pravidelne tak je to fakticky jedno :idea:
No lebo ked ides 4 cviky po 5 serii napr na biceps, to mu das 20 serii a to je kurevsky vela oproti tym 8mim, ktore mu uplne stacia
P3Bo
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Holubar napísal:No lebo ked ides 4 cviky po 5 serii napr na biceps, to mu das 20 serii a to je kurevsky vela oproti tym 8mim, ktore mu uplne stacia
Hmm kazdy podla svojho gusta ja potrebujem citit ze som daco zacvicil nikoho neprehovaram aby cvicil rovnako ako ja iba hovorim ako som zväčšoval a zväčšujem svaly lebo nepatrim k ludom ktorym staci zdvihnut 3x cinku a maju 50 cm obvod ruky :smt067
schw33k
Guru
Guru

Príspevok od používateľa schw33k »

P3Bo napísal:nepatrim k ludom ktorym staci zdvihnut 3x cinku a maju 50 cm obvod ruky
no a mozno aj prave preto = pretrenovanie - maximalne ZBYTOCNE vytazenie - nedostavenie sa potrebnych vyledkov ..mozno cvicis tie 3 roky , ako si pisal , uplne zbytocne .. mozes cvicit akokolvek chces , aj tak je na 90 % najdolezitejsia technika az potom vahy a pocet serii resp.opakovani
paracentesis
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa paracentesis »

3 roky jedes dvouhodinove treninky?
Hm, muzes mi svuj trenink rozepsat? Docela by mne zajimalo cim ty 2 hodiny vyplnujes. Diky.
P3Bo
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

V posilovni som 3x do tyzdna pricom cvicim : 1.hrudnik+biceps 2.chrbat+triceps 3-ramena+nohy....a moj trenenig(rozpisem iba tak casto spominany biceps) ako som spominal na zaciatok rozcvicka cca 5 min . Hrudnik cvicim nasledovne:Tlaky s jednoruckami dolny sklon / horny sklon + rozpažky s jednoruckami . Biceps : Klasicke cviky s jednoruckami v sede zdvih tyče v stoji + kladivkovy uchop .... cviky na brušne svaly (tie cvičim vzdy) : tam cvicim tri cviky klasicky sed lah, lezim na lavicke a zdviham nohy , cviky na sikme brusne svaly. Skuste to niekto vyskusat a som zvedavy kolko vam to zaberie casu aj s prestavkami :?:
Napísať odpoveď