Posilňovanie | Bodybuilding | Gainer | Kreatín | Fitness

O športe...
Jokky
Medium Star
Medium Star
Používateľov profilový obrázok

Re: Posilnovanie

Príspevok od používateľa Jokky »

No asi to skúsim s nasycovačkou. A potom pauza má byť taká dlhá, ako som bral kreatín?

Zatiaľ dík všetkým za rady.
Dante Flyshit
Medium Expert
Medium Expert

Príspevok od používateľa Dante Flyshit »

Filipito napísal:gainer ani moc nie, no pri proťáku som zo začiatku mal trošku viac akné, inak mám pleť úplne čistú
Snáď si nemyslíš, že to bolo z proteínu :shock: :D.
vrtulnik
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa vrtulnik »

Moze byt. Lebo je tam dost bielkovin. Ked mas akne, tak by si nemal pit vela mlieka.
hughito
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa hughito »

Neviem o tom, že by tam bola nejakí spojitosť. Čo sa týka toho zvýšeného príjmu bielkovín, tak to možno áno, akné môže byť determinované aj stravou, ale to je určite individuálne.
gogo956
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa gogo956 »

na akne su najlepsie dve riesenia>
1/najst si priatelku
2/alebo: castejsie "leštiť topanky" :D

Jokky

standardne sa myslim odporuca 3-4 tyzdne kreatin brat a rovnake obdobie potom vysadit- ja som to tak tiez robil.
vrtulnik
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Tim rieseniam som nejako nepochopil. :D Asi som uz fakt debil. : :nono:
gogo956
Redeemer
Redeemer

vrtulnik

akne väcsinou vznika z nadbytocnej tvorby pohlavnych hormonov- co je v mladosti bezna vec. A casto staci, ked ma clovek pravidelny pohlavny zivot, resp ked si ho..no chapes? :D mne to tiez zaberalo.. :)
ColdRain
Addict
Addict

Príspevok od používateľa ColdRain »

mozem potvrdit ze pravidelny (ani velmi pravidelny) pohlavny zivot akne neodstrani :D kedze (podla poslednych studii) je testosteron zodpovedny za tvorbu akne ineho druhu (ano su dva druhy testosteronu) ako ten ktory je zodpovedny za vsetko co suvysi s pohlavnym zivotom, muznostou, rastom svalstvo atd

a suvyslost medzi mliekom a akne by mala byt vtom, ze kravske mlieko (pochopitelne) obsahuje kravsky tehotensky hormon (bez ktoreho sa ani enzacne tvorit mlieko) a ten ma na to u vacsiny ludi nachylnych k akne negativny vplyv, avsak vobec netusim ako je to so srvatkou a teda protein koktailom, btw, mlieko som vysadil uplne a vobec mi nechyba, ani syry ani ine mliecne produkty, ked o tom clovek zaloví, zistí, ze ludi s pdobnym nazorom je vela, nikomu to samozrejme nenutim, ale nemyslim si, ze mlieko je cloveku prospesne ak to chceme totiz brat z prirodneho hladiska, clovek je jediny cicavec ktory pije mlieko cely zivot
vrtulnik
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Aj ja som vysadil mlieko od cca oktobra minuleho roka az do maja... Tak isto aj cokoladu. Mlieko teraz pijem s vlockami a ked pride Gainer, tak aj s nim. (nizkotucne) Ale teraz som pijaval 1,5% a 3,5%.

Vsak zenu mat nemusim, na to si mozem pomoct aj rukou, nie? :lol:
gogo956
Redeemer
Redeemer

ColdRain

no ja kazdy den vypijem aspon 1-2 litriky mlieka a travenie aj ostatne veci uplne bezproblemov. Mlieko je tiez dobry zdroj bielkovin..
hughito
Redeemer
Redeemer

Ty vole ja som mliekový strašne, furt pijem. Aj výrobky z mlieka - syry, parenica atď.

Akné so sexom sotva súvisí - to je mýtus, mám to empiricky overené. :D

Čo sa týka toho kreatánu - čítal som aj taký názor, že najekonomickejšie a najlepšie je brať kreatín stále, 2 g denne, nevysadzovať. Proste furt valiť.
vendo
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa vendo »

ano aj ja som cital ze pri nizkych davkach nieje potreba ani prestavky :wink:
Permonik1998
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa Permonik1998 »

ja by som tieto kreatiny ani podobne chemicke hova*iny. po niekolkych rokoch budete mat znicene telo a ked tieto veci prestanete brat tak vam tie svaly splasknu a koza vam ovisne... nechcete skusit posilovat radsej prirodne? neberte to ako urazku alebo ze na vas tuto utocym len proste radsej si dat dobreho lososika v rastlinom oleji alebo jablko namiesto tychto chemicky upravenych praskov kde poledne co by som hladal su tie bielkoviny.
SonyPeto
Medium Expert
Medium Expert

Príspevok od používateľa SonyPeto »

Haha vrtulnik,staci ti ked si ho vytotentis? :D smejem sa :D ...
TO si taky slabucky a hanblivy ze si nevies najst frajerku? alebo teda len dake romaniky? och :D
A ku tomu mlieko,ja som z dediny a moj otec chova kozu :D ta dava liter mlieka rano a vecer :) Mam ho dost,je to velmi vyzivne mlieko,pomaha na rozne choroby ...
Pripajam este foto z dnesneho treningu v novej posilke,teda s garaze som sa prestahoval do starej izby :) konecne je vsetko na poriadku,vsetko ma svoje miesto a mam miestnost len na cvicenie :)

http://www.ulozisko.sk/obrazky/420347/03012008480.jpg

Foto je spravena po vyse 2 mesiacoch necvicenia :) ... Po chorobe a problemoch s kolenom.
hughito
Redeemer
Redeemer

Permonik1998 napísal:ja by som tieto kreatiny ani podobne chemicke hova*iny. po niekolkych rokoch budete mat znicene telo a ked tieto veci prestanete brat tak vam tie svaly splasknu a koza vam ovisne... nechcete skusit posilovat radsej prirodne? neberte to ako urazku alebo ze na vas tuto utocym len proste radsej si dat dobreho lososika v rastlinom oleji alebo jablko namiesto tychto chemicky upravenych praskov kde poledne co by som hladal su tie bielkoviny.
No si riadne mimo, ale už nemám síl to rozpisovať. Idem hajať. Dobrú noc. :)
martinez13
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa martinez13 »

ja mám zajtra teda dnes na pláne dať prečítať rodičom tento článok: http://www.home.bodytest.cz/index.php?o ... cle&id=158 (a určite ešte nejaké nájdem) o doplnkoch, pretože tak ako Permonik1998 tie doplnky výživy nemajú v láske a myslia si že je to samá chémia atď.. Hádam to vyjde a pochopia, že sa mi nemôže nič stať zlého.
SonyPeto
Medium Expert
Medium Expert

Bru noc,ahoj :) ... Zbytocne rozpisovat,takito ludia ... trpia dakym komplexom by som povedal ... co si mysli asi ze kazdy clovek sype,picha si steroidy ako cutler,heath a podobne hovada velke :) ... tie budu dost znicene vyzera ked budu stari rodicia :) ...
Ale sak naturalne ... myslis ze ked si kupis protein v buxe 2,5 kilovej uz niesi natural? :D ... Kazdeho osobny nazor no :) ale tak ... papkaj jablcka a lososov stale :) Nehovorim ze ten losos alebo asi tuniaka si myslel je zly,toho si ja pochvalujem ...
Permonik1998
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa Permonik1998 »

kazdeho osobny nazor....
SonyPeto
Medium Expert
Medium Expert

Permonik1998 napísal:kazdeho osobny nazor....
Ano mas pravdu,ja teraz nemam ziadny gainer,ani protein ... len s toho dovodu bo sa tazko hlada robota ... som bez penazi,ale vzdy po trneingu si doprajem koktail,v zlozeni bud piskoty+surove vajce+mliecko ... alebo namiesto piskotov si dam banan alebo tvaroh ... daco co obsahuje dake sacharidy,dake bielkoviny ... aj ked je to malo ale po treningu to telo potrbeuje,potom polhodku zhruba po trneingu jedlo bohate na bielkoviny ... masko dake,prazenicku fajnovu,s oblohou zo zeleniny atd ... toto je podla teba natural ?
Filipito
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Filipito »

ale tvoj je mimo ako stále, chcel si byť tvrdý skejter čo má XXXL veci hip hopové aby si bol pán. Teraz tu dávaš rozumy ohľadom doplnkov o ktorých vieš hovno.
Čo sa mňa týka rodičia s tým nemajú problém keďže si o tom niečo naštudovali, samotná doktorka mi to odporúčila.
SonyPeto: celkom fajn, chcelo by to možno viac fotiek :) ako dlho cvičíš?
Napísať odpoveď