Posilňovanie | Bodybuilding | Gainer | Kreatín | Fitness
Re: Posilnovanie
No asi to skúsim s nasycovačkou. A potom pauza má byť taká dlhá, ako som bral kreatín?
Zatiaľ dík všetkým za rady.
Zatiaľ dík všetkým za rady.
-
Dante Flyshit
Medium Expert
Snáď si nemyslíš, že to bolo z proteínuFilipito napísal:gainer ani moc nie, no pri proťáku som zo začiatku mal trošku viac akné, inak mám pleť úplne čistú
-
vrtulnik
Medium Professional
- Kontaktovať používateľa:
Moze byt. Lebo je tam dost bielkovin. Ked mas akne, tak by si nemal pit vela mlieka.
Neviem o tom, že by tam bola nejakí spojitosť. Čo sa týka toho zvýšeného príjmu bielkovín, tak to možno áno, akné môže byť determinované aj stravou, ale to je určite individuálne.
na akne su najlepsie dve riesenia>
1/najst si priatelku
2/alebo: castejsie "leštiť topanky"
Jokky
standardne sa myslim odporuca 3-4 tyzdne kreatin brat a rovnake obdobie potom vysadit- ja som to tak tiez robil.
1/najst si priatelku
2/alebo: castejsie "leštiť topanky"
Jokky
standardne sa myslim odporuca 3-4 tyzdne kreatin brat a rovnake obdobie potom vysadit- ja som to tak tiez robil.
-
vrtulnik
Medium Professional
Tim rieseniam som nejako nepochopil.
Asi som uz fakt debil. : 
vrtulnik
akne väcsinou vznika z nadbytocnej tvorby pohlavnych hormonov- co je v mladosti bezna vec. A casto staci, ked ma clovek pravidelny pohlavny zivot, resp ked si ho..no chapes?
mne to tiez zaberalo.. 
akne väcsinou vznika z nadbytocnej tvorby pohlavnych hormonov- co je v mladosti bezna vec. A casto staci, ked ma clovek pravidelny pohlavny zivot, resp ked si ho..no chapes?
mozem potvrdit ze pravidelny (ani velmi pravidelny) pohlavny zivot akne neodstrani
kedze (podla poslednych studii) je testosteron zodpovedny za tvorbu akne ineho druhu (ano su dva druhy testosteronu) ako ten ktory je zodpovedny za vsetko co suvysi s pohlavnym zivotom, muznostou, rastom svalstvo atd
a suvyslost medzi mliekom a akne by mala byt vtom, ze kravske mlieko (pochopitelne) obsahuje kravsky tehotensky hormon (bez ktoreho sa ani enzacne tvorit mlieko) a ten ma na to u vacsiny ludi nachylnych k akne negativny vplyv, avsak vobec netusim ako je to so srvatkou a teda protein koktailom, btw, mlieko som vysadil uplne a vobec mi nechyba, ani syry ani ine mliecne produkty, ked o tom clovek zaloví, zistí, ze ludi s pdobnym nazorom je vela, nikomu to samozrejme nenutim, ale nemyslim si, ze mlieko je cloveku prospesne ak to chceme totiz brat z prirodneho hladiska, clovek je jediny cicavec ktory pije mlieko cely zivot
a suvyslost medzi mliekom a akne by mala byt vtom, ze kravske mlieko (pochopitelne) obsahuje kravsky tehotensky hormon (bez ktoreho sa ani enzacne tvorit mlieko) a ten ma na to u vacsiny ludi nachylnych k akne negativny vplyv, avsak vobec netusim ako je to so srvatkou a teda protein koktailom, btw, mlieko som vysadil uplne a vobec mi nechyba, ani syry ani ine mliecne produkty, ked o tom clovek zaloví, zistí, ze ludi s pdobnym nazorom je vela, nikomu to samozrejme nenutim, ale nemyslim si, ze mlieko je cloveku prospesne ak to chceme totiz brat z prirodneho hladiska, clovek je jediny cicavec ktory pije mlieko cely zivot
-
vrtulnik
Medium Professional
Aj ja som vysadil mlieko od cca oktobra minuleho roka az do maja... Tak isto aj cokoladu. Mlieko teraz pijem s vlockami a ked pride Gainer, tak aj s nim. (nizkotucne) Ale teraz som pijaval 1,5% a 3,5%.
Vsak zenu mat nemusim, na to si mozem pomoct aj rukou, nie?
Vsak zenu mat nemusim, na to si mozem pomoct aj rukou, nie?
ColdRain
no ja kazdy den vypijem aspon 1-2 litriky mlieka a travenie aj ostatne veci uplne bezproblemov. Mlieko je tiez dobry zdroj bielkovin..
no ja kazdy den vypijem aspon 1-2 litriky mlieka a travenie aj ostatne veci uplne bezproblemov. Mlieko je tiez dobry zdroj bielkovin..
Ty vole ja som mliekový strašne, furt pijem. Aj výrobky z mlieka - syry, parenica atď.
Akné so sexom sotva súvisí - to je mýtus, mám to empiricky overené.
Čo sa týka toho kreatánu - čítal som aj taký názor, že najekonomickejšie a najlepšie je brať kreatín stále, 2 g denne, nevysadzovať. Proste furt valiť.
Akné so sexom sotva súvisí - to je mýtus, mám to empiricky overené.
Čo sa týka toho kreatánu - čítal som aj taký názor, že najekonomickejšie a najlepšie je brať kreatín stále, 2 g denne, nevysadzovať. Proste furt valiť.
-
vendo
Guru
ano aj ja som cital ze pri nizkych davkach nieje potreba ani prestavky 
-
Permonik1998
Light Star
ja by som tieto kreatiny ani podobne chemicke hova*iny. po niekolkych rokoch budete mat znicene telo a ked tieto veci prestanete brat tak vam tie svaly splasknu a koza vam ovisne... nechcete skusit posilovat radsej prirodne? neberte to ako urazku alebo ze na vas tuto utocym len proste radsej si dat dobreho lososika v rastlinom oleji alebo jablko namiesto tychto chemicky upravenych praskov kde poledne co by som hladal su tie bielkoviny.
Haha vrtulnik,staci ti ked si ho vytotentis?
smejem sa
...
TO si taky slabucky a hanblivy ze si nevies najst frajerku? alebo teda len dake romaniky? och
A ku tomu mlieko,ja som z dediny a moj otec chova kozu
ta dava liter mlieka rano a vecer
Mam ho dost,je to velmi vyzivne mlieko,pomaha na rozne choroby ...
Pripajam este foto z dnesneho treningu v novej posilke,teda s garaze som sa prestahoval do starej izby
konecne je vsetko na poriadku,vsetko ma svoje miesto a mam miestnost len na cvicenie
http://www.ulozisko.sk/obrazky/420347/03012008480.jpg
Foto je spravena po vyse 2 mesiacoch necvicenia
... Po chorobe a problemoch s kolenom.
TO si taky slabucky a hanblivy ze si nevies najst frajerku? alebo teda len dake romaniky? och
A ku tomu mlieko,ja som z dediny a moj otec chova kozu
Pripajam este foto z dnesneho treningu v novej posilke,teda s garaze som sa prestahoval do starej izby
http://www.ulozisko.sk/obrazky/420347/03012008480.jpg
Foto je spravena po vyse 2 mesiacoch necvicenia
No si riadne mimo, ale už nemám síl to rozpisovať. Idem hajať. Dobrú noc.Permonik1998 napísal:ja by som tieto kreatiny ani podobne chemicke hova*iny. po niekolkych rokoch budete mat znicene telo a ked tieto veci prestanete brat tak vam tie svaly splasknu a koza vam ovisne... nechcete skusit posilovat radsej prirodne? neberte to ako urazku alebo ze na vas tuto utocym len proste radsej si dat dobreho lososika v rastlinom oleji alebo jablko namiesto tychto chemicky upravenych praskov kde poledne co by som hladal su tie bielkoviny.
-
martinez13
Light Professional
ja mám zajtra teda dnes na pláne dať prečítať rodičom tento článok: http://www.home.bodytest.cz/index.php?o ... cle&id=158 (a určite ešte nejaké nájdem) o doplnkoch, pretože tak ako Permonik1998 tie doplnky výživy nemajú v láske a myslia si že je to samá chémia atď.. Hádam to vyjde a pochopia, že sa mi nemôže nič stať zlého.
Bru noc,ahoj
... Zbytocne rozpisovat,takito ludia ... trpia dakym komplexom by som povedal ... co si mysli asi ze kazdy clovek sype,picha si steroidy ako cutler,heath a podobne hovada velke
... tie budu dost znicene vyzera ked budu stari rodicia
...
Ale sak naturalne ... myslis ze ked si kupis protein v buxe 2,5 kilovej uz niesi natural?
... Kazdeho osobny nazor no
ale tak ... papkaj jablcka a lososov stale
Nehovorim ze ten losos alebo asi tuniaka si myslel je zly,toho si ja pochvalujem ...
Ale sak naturalne ... myslis ze ked si kupis protein v buxe 2,5 kilovej uz niesi natural?
-
Permonik1998
Light Star
kazdeho osobny nazor....
Ano mas pravdu,ja teraz nemam ziadny gainer,ani protein ... len s toho dovodu bo sa tazko hlada robota ... som bez penazi,ale vzdy po trneingu si doprajem koktail,v zlozeni bud piskoty+surove vajce+mliecko ... alebo namiesto piskotov si dam banan alebo tvaroh ... daco co obsahuje dake sacharidy,dake bielkoviny ... aj ked je to malo ale po treningu to telo potrbeuje,potom polhodku zhruba po trneingu jedlo bohate na bielkoviny ... masko dake,prazenicku fajnovu,s oblohou zo zeleniny atd ... toto je podla teba natural ?Permonik1998 napísal:kazdeho osobny nazor....
ale tvoj je mimo ako stále, chcel si byť tvrdý skejter čo má XXXL veci hip hopové aby si bol pán. Teraz tu dávaš rozumy ohľadom doplnkov o ktorých vieš hovno.
Čo sa mňa týka rodičia s tým nemajú problém keďže si o tom niečo naštudovali, samotná doktorka mi to odporúčila.
SonyPeto: celkom fajn, chcelo by to možno viac fotiek
ako dlho cvičíš?
Čo sa mňa týka rodičia s tým nemajú problém keďže si o tom niečo naštudovali, samotná doktorka mi to odporúčila.
SonyPeto: celkom fajn, chcelo by to možno viac fotiek