Posilňovanie | Bodybuilding | Gainer | Kreatín | Fitness

O športe...
RazeR
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa RazeR »

davis napísal:no mozem, urcite si tu zataz necham najmenej 1 mesiac co myslis po kolkich tyzdnoch mesiacoch uvidim rozdiel ? do leta dufam ze sa to zmeni ked dojdem na kupko aby to niako vyzeraloo :D ale nie robim to pre seba nie pre druhych
do leta budes rony koleman :lol:

Ne ne srandujem, ale vidiet do leta to bude urcite a podla mna dost, urcite si ta kazda holka vsimne :wink: :D
davis
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa davis »

RazeR napísal:do leta budes rony koleman :lol:

Ne ne srandujem, ale vidiet do leta to bude urcite a podla mna dost, urcite si ta kazda holka vsimne :wink: :D
:D no uvidime bude zo mna borec :x :D ale nepredbiehajme pocul som aj take plany ze napr. pondelok cvicis hrudnik tricak potom utorok bycak a nieco ine a striedas to lebo ked cvicim ja tak stale tie iste cviky do okola robim ich asi 8 aj s brusakmy ked pocitam a ked aj drepy zapocitam tak 9 no je to dost ked tak pocitam ved co pozeram maximalne po par cvikov niekto robi co si o tom myslis
RazeR
Light Star
Light Star

davis napísal::D no uvidime bude zo mna borec :x :D ale nepredbiehajme pocul som aj take plany ze napr. pondelok cvicis hrudnik tricak potom utorok bycak a nieco ine a striedas to lebo ked cvicim ja tak stale tie iste cviky do okola robim ich asi 8 aj s brusakmy ked pocitam a ked aj drepy zapocitam tak 9 no je to dost ked tak pocitam ved co pozeram maximalne po par cvikov niekto robi co si o tom myslis
no ak chces mozes cvicit taktko:

1 cyklus : všetky cviky 3s. 10-12op. Bez pridávania
2 cyklus : všetky cviky 5s. 5op. Bez pridávania (väčšia váha ako v 1 cykle)
1 deň: PRSIA + BICEPS + BRUCHO
2 deň: CHRBÁT + TRICEPS
3 deň: VOĽNO
4 deň: NOHY + RAMENÁ
5 deň: VOĽNO
6 deň: celý cyklus sa opakuje od začiatku
(v prípade, že sa cítite unavený pridajte si jeden deň voľna)
MurphY
Professional
Professional

Príspevok od používateľa MurphY »

pepan90 napísal:co hovorite na gainer od ATP, Maxi Giant Mass ? mate s nim nejake skusenosti?
no akurat ho mam v testovacej faze zatal som si kupil iba 1kg ale som s nim celkom spokojni citim na sebe ze mi to po treningu rychlo doda stratenu energiu,ja som s nim spokojni..
lekoklatik
VIP
VIP
Používateľov profilový obrázok

Re: Posilovanie

Príspevok od používateľa lekoklatik »

pom napísal:mozete dat nejake tipy? posiloval som dozadu asi 3 roky kazdy rok max 3mesiace. tento rok zas posilujem uz som v 4tom mesiaci. potreboval by som nejake dobre tipy v cviceni aby som sa do toho viac obul a neprestal s tym. tento rok som sa dost znicil(vela praty a chlastu) musel som zacat cvicit s 50kg na prsa a teraz som este len na 65kg a maximalne vytlacim raz 75kg :(

poradte ako cvicite VY! plz

tu je jedna dost dobra stranka

Kód: Vybrať všetko

http://www.eas.com/training/animations.asp
Nekcem zjebava* ale pravopisne je to POSILŇOVANIE
gwixt
Addict
Addict

Príspevok od používateľa gwixt »

lekoklatik napísal:Nekcem zjebava* ale pravopisne je to POSILŇOVANIE
nechcem (ale vlastne chcem) rypat ale na tomto fore je pod hrozbou banu zakazane sa vulgarne vyjadovat!
RazeR
Light Star
Light Star

lekoklatik napísal:Nekcem zjebava* ale pravopisne je to POSILŇOVANIE
podla mna to vie kazdy, ale tu niesme na hodine slovenciny.... :roll: :hmm:
Maki
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Maki »

okrem toho od toho prispevku je tu 43 stran diskusie a on tu vytiahne to co vsetci vieme... ale dost spamu..
davis
Light Expert
Light Expert

RazeR napísal:podla mna to vie kazdy, ale tu niesme na hodine slovenciny.... :roll: :hmm:
pocuj ako tu soju to si mam kupit aku kockovu ci aku a a kolko zhruba si mam namiesat do pol litra ? a pocviceni samozrejme nie ?
davis
Light Expert
Light Expert

davis napísal:pocuj ako tu soju to si mam kupit aku kockovu ci aku a a kolko zhruba si mam namiesat do pol litra ? a pocviceni samozrejme nie ?
uz som si kupil soju ale platkovu teraz s nou co mam robit ?cely balicek alebo len polku ?
Maki
Darca
Darca

netvrdim,ze je soja zla vec, ale radsej si po treningu abo pred spanim sprav tvarohovy koktail - ucinnejsie a chutnejsie... abo ak sa ti chce zut len tak tak tvaroh...

// a nauc sa pouzivat edit, nevypisuj tu viac prispevkov za sebou..
Mrost
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa Mrost »

davis napísal:uz som si kupil soju ale platkovu teraz s nou co mam robit ?cely balicek alebo len polku ?
si to priprav podla navodu, ale najlepsie asi nejak opiect alebo co...
maki napísal:netvrdim,ze je soja zla vec, ale radsej si po treningu abo pred spanim sprav tvarohovy koktail - ucinnejsie a chutnejsie... abo ak sa ti chce zut len tak tak tvaroh...
Ked uz sme pri vecernych koktailoch - vynikajuca vec je mixovany banan s mliekom a k tomu lyzicu alebo dve nejakeho proteinu (coko, jahoda, malina, akykolvek)...vynikajuca chut a nie je to ani moc narocne na pripravu
kali520
Darca
Darca

Príspevok od používateľa kali520 »

Ja by som sa tiez na tu soju moc nespoliehal, ono to sice ma vela bielkovin ale dost nekvalitnych s porovnanim bilkovinami ake su v mase alebo v mliecnych vyrobkach. To ked chces rastlinne bielkoviny konzumovat to si zober rovno sosovicu alebo fazulu to ma tiez vela bielkovin ale nikde napr v casopisoch alebo clankoch o cviceni to nemas spomenute lebo su to nekvalitne bielkoviny.
davis
Light Expert
Light Expert

Mrost napísal:Ked uz sme pri vecernych koktailoch - vynikajuca vec je mixovany banan s mliekom a k tomu lyzicu alebo dve nejakeho proteinu (coko, jahoda, malina, akykolvek)...vynikajuca chut a nie je to ani moc narocne na pripravu
mne ani tak neide o pripravu ale ide mi o cenu a aj vyzivnost
davis
Light Expert
Light Expert

kali520 napísal:Ja by som sa tiez na tu soju moc nespoliehal, ono to sice ma vela bielkovin ale dost nekvalitnych s porovnanim bilkovinami ake su v mase alebo v mliecnych vyrobkach. To ked chces rastlinne bielkoviny konzumovat to si zober rovno sosovicu alebo fazulu to ma tiez vela bielkovin ale nikde napr v casopisoch alebo clankoch o cviceni to nemas spomenute lebo su to nekvalitne bielkoviny.
a susene bielka ? co ty na nich ?vies u mna je rozhodujuca cena ja mam 17 a peniaze nemam len tak na hoci co no a ani v domacnosti to nieje nic extra som spokojny ako som len hladam lacnu cestu k vyzivnej strave
Maki
Darca
Darca

popozeraj tuto temu poriadnejsie - urcite sa to tu uz preberalo... potom samozrejme stranky ako http://www.ronnie.cz abo http://www.kulturistika.com - hladaj tam informacie o strave.. a ak ces lahko rychlo a lacno prist k bielkovinam tak ti kazdy odporuci tvaroh,mlieko a kuracie prsia..

a nauc sa pouzivat ten edit ;)
kali520
Darca
Darca

Príspevok od používateľa kali520 »

davis napísal:a susene bielka ? co ty na nich ?vies u mna je rozhodujuca cena ja mam 17 a peniaze nemam len tak na hoci co no a ani v domacnosti to nieje nic extra som spokojny ako som len hladam lacnu cestu k vyzivnej strave
Ja ta rozumiem, bohuzial tie najvyzivnejsie jedla su drahe ako kuracie prsia hovadzina (najradsej mam ked v muscle a fitness pisu recepti z nejakeho lososa alebo z inych drahych ryb). Donedavna som tiez bol nasrany na to ze bez penazi sa neda kvalitne najest ale to neni vyhovorka su aj lacne zdroje napr vajcia alebo tvoje spominane susene bielka, su rozne jogurty z tvarohu, sunka, ryby v oleji a aj olomvske syrecky (sice nie su az tak lacne ale nie su ani drahe) ale maju viac bielkovin ako tvaroh asi 30g na 100g. Ale potom tu je este jeden problem, s taku stravou sa neda vydrzat cely cas, proste sa cloveku sprotivy jest kazdy den to iste, tak je dobre si dat raz za cas aj tzv "nezdravu stravu" napr salamy alebo to co je v kuchyni navarene ako nejaka kapustnica, klobasi atd.
davis
Light Expert
Light Expert

RazeR napísal:podla mna to vie kazdy, ale tu niesme na hodine slovenciny.... :roll: :hmm:
caf dal som si taky to plan cca ze v pondelok a stvrtok to iste a aj to co mam vutorok mam v piatok v pondelok byceps brucho hrudnik v utorok mam triceps chrbat a nohy , co ty nato dobre ? a jedol som uz tu soju co si mi odporucal,jeden kamos mi moze zohnat susenie blielka z pekarni za 240skk za 1kg asi zoberiem na poly s kamosom vyskusat
MurphY
Professional
Professional

Príspevok od používateľa MurphY »

davis napísal:caf dal som si taky to plan cca ze v pondelok a stvrtok to iste a aj to co mam vutorok mam v piatok v pondelok byceps brucho hrudnik v utorok mam triceps chrbat a nohy , co ty nato dobre ? a jedol som uz tu soju co si mi odporucal,jeden kamos mi moze zohnat susenie blielka z pekarni za 240skk za 1kg asi zoberiem na poly s kamosom vyskusat
no ak ti nevadi tak ja ti mozem pomoct.. mal by si to viac kombinovat a davat iba dve partie tela na den cize napr. na pondelok : biceps , ramena | stredu > hrudnik a chrbat . piatok > nohy , brucho..
je dolezite mat aj spravny trening ale aj spravny jedalnicek..cize je aj dobre dodrzovat ranajky , obed , veceru.. a k tomu bud gainer alebo spominane bielka..

hlavne si zostav trening a potom zacni uvazovat nad bielkami a nad doplnkami..
Cenayus
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Cenayus »

MurphY triceps netreba cvicit??
asi si naho zabudol :-P

edit:ja len tak elbos i naspomenul:-)
Napísať odpoveď