nezabudol.. triceps si moze dat napriklad k pondelku..Cenayus napísal:MurphY triceps netreba cvicit??
asi si naho zabudol
Posilňovanie | Bodybuilding | Gainer | Kreatín | Fitness
triceps a biceps v jeden den? zarucena rozbijacka
ja cvicim tak
1.den - hrudnik,biceps - bol tu napisany triceps, sorka preklep
2.den - chrbat,triceps
3.den - ramena,nohy
4.den - volno
5. den - odzaciatku cyklus
no vlastne ee - idem 3+1,2+1 ... proste stvrtok a nedela vzdy volno a co sa brucha tyka tak to si vzdy niekam zaradim ked sa na to citim..
ja cvicim tak
2.den - chrbat,triceps
3.den - ramena,nohy
4.den - volno
no vlastne ee - idem 3+1,2+1 ... proste stvrtok a nedela vzdy volno a co sa brucha tyka tak to si vzdy niekam zaradim ked sa na to citim..
no to bolo daaaavno pisane uz - od septemrba makam v posilke ako drak, ale pomalicky sa chystam ju vysadit a zasa iba doma pekne s vlastnym telom cvicit... trosku zhodit tuk a tak
a co na jednotlive partie? no co ja viem?
prsia - kliky nasiroko
biceps - hrazda pohmat
chrbat - hrazda nadhmat nasiroko (teda ak mas doma hrazdu, aj ano)
ramena - stojka a staby kliky - ale pozor na prekrvenie mozgu
nohy - drepy a vypony na lytka - sice budes musiet donekonecna ale da sa aj bez zavazi
triceps - kliky nauzko abo vytlaky na stolicke...
a co na jednotlive partie? no co ja viem?
prsia - kliky nasiroko
biceps - hrazda pohmat
chrbat - hrazda nadhmat nasiroko (teda ak mas doma hrazdu, aj ano)
ramena - stojka a staby kliky - ale pozor na prekrvenie mozgu
nohy - drepy a vypony na lytka - sice budes musiet donekonecna ale da sa aj bez zavazi
triceps - kliky nauzko abo vytlaky na stolicke...
Re: Posilovanie
jasne ze mi mozes pomoct preco nie budem ti len vdacny tak ja zvycym brucho nohy hrudnik chrbat bycak tricak a cvicim pondelok utorok stvrtok piatok pomoz mi s planom na kazdu partiu svojho tela okrem noh a brucha u tych mam iba jeden cvik a ostatnych aj po trii cviky alebo dvaMurphY napísal:no ak ti nevadi tak ja ti mozem pomoct.. mal by si to viac kombinovat a davat iba dve partie tela na den cize napr. na pondelok : biceps , ramena | stredu > hrudnik a chrbat . piatok > nohy , brucho..
je dolezite mat aj spravny trening ale aj spravny jedalnicek..cize je aj dobre dodrzovat ranajky , obed , veceru.. a k tomu bud gainer alebo spominane bielka..
hlavne si zostav trening a potom zacni uvazovat nad bielkami a nad doplnkami..
Toxikoman napísal:Tebe uz prepina...pri 12 opakovani sa ti bude zmensovat sval ?? to ti kto povedal ?
pom napísal:asi si este nepocul o treningoch ktorymi mozes spalovat svalovu hmotu.
vyuzivaju ju hlavne zeny.
ako som slubilpom napísal:v januari budem mat dokaz
(v jednej posilke su navody na cvicenia a tam som to cital)
donesem foto textu
- Prílohy
-
- 22-01-07_1643.jpg (13.54 KiB) 1137 zobrazení
-
- 22-01-07_1642.jpg (20.35 KiB) 1137 zobrazení
pom dobre ale ti si hovoril ze pri obratenej pyramide odburas svalstvo. Tazko sa mi z toho citalo takze ak som spravne tam cital nebolo tam nic o obratenej pyramide, bolo tam len 3 serie po 12 opakovani tusim pulovru a este nejakych cvikov, plus vykonavanie aeorobnej aktivity a to dost casto. A taktiez je tam spominane ze co nemas jest. No tie jedla co tam su su vysoko energeticke takze napr mlieko vyprazane maso, atd. Takze obmedzeny prisun tukov a bielkovin.
jj ani som dnes neskusal vcera som skusil tych 85 kg no a dnes som toho ako si opustil niekedy inokedy skusimMaki napísal:radsej skusaj s mensimi vahami,nieze ti rupne v krizoch kvoli prilisnemu entuziazmu ze aha aky som buchac, raz zdvihnem 100kg a na druhy den ma budu musiet z postele dvihat, lebo sam sa nepohnes..
-
Grosay
Star
- Kontaktovať používateľa:
Ehm... pre zaciatocnika je najlepsie cvicit 3xtyzdenne cele telo.Maki napísal:triceps a biceps v jeden den? zarucena rozbijacka![]()
ja cvicim tak
2.den - chrbat,triceps
3.den - ramena,nohy
4.den - volno
dinamika a vyskok
cafte celu zimu som cvicil aby som nabral hmotu teraz by som potreboval nieco na zvysenie vyskoku a dinamiku. co by ste mi poradily?
hravam basket a toto mi dost treba dik
-
Grosay
Star
Re: dinamika a vyskok
Skusal si behavat a skakat so zavaziami?marsman napísal:cafte celu zimu som cvicil aby som nabral hmotu teraz by som potreboval nieco na zvysenie vyskoku a dinamiku. co by ste mi poradily?
Re: dinamika a vyskok
http://www.hojko.com/viewtopic.php?t=53764 ... v tejto chvili hned prva tema prd temou Posilovanie.marsman napísal:cafte celu zimu som cvicil aby som nabral hmotu teraz by som potreboval nieco na zvysenie vyskoku a dinamiku. co by ste mi poradily?
-
TOMIAW
Light Expert
ma sa to brat 150g je jedna davka takze ak budes davat 2krat denne tak potom 300g dokopy takze jedna davbvka je 550ml mlieka a 150g megacu to je jedn adavka co by si mal brat 2-3krat za den a co sa tyka toho na kolko ti to vydrzi cim menej ti to vydrzi tak tym lepsie ty to mas jest ne sa na to pozerat !!!!!!Dale88 napísal:no diky za rady, mam uz 18. Posilujem, mam vypracovany program od trenera a co sa tyka mega massu pytal som sa mnohych ludi a sportovcov co si o tom myslia, maju s tym dobre skusenosti .. ja nepotrebujem svaly ako z casopisu, len nabrat hmotu/ vahu to je moj hlavny problem a toto je vraj na to idealne. Co sa tyka davky tak to bude asi 150g na den tak nic sa nestane ked si dam 2x za den po 70g. Ale aj tak mi je to divne lebo ked som to tak pocital tak mi 7kg mega mass potom vychadza na dakych 43 dni ak sa budem drzat tej denne davky 150g a to by slo dost do penazi.. za tento som vygrcal 2600,-