Posilňovanie | Bodybuilding | Gainer | Kreatín | Fitness

O športe...
MurphY
Professional
Professional

Príspevok od používateľa MurphY »

Cenayus napísal:MurphY triceps netreba cvicit??
asi si naho zabudol :-P
nezabudol.. triceps si moze dat napriklad k pondelku..
Maki
Darca
Darca
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa Maki »

triceps a biceps v jeden den? zarucena rozbijacka :D

ja cvicim tak
1.den - hrudnik,biceps - bol tu napisany triceps, sorka preklep
2.den - chrbat,triceps
3.den - ramena,nohy
4.den - volno
5. den - odzaciatku cyklus

no vlastne ee - idem 3+1,2+1 ... proste stvrtok a nedela vzdy volno a co sa brucha tyka tak to si vzdy niekam zaradim ked sa na to citim.. :D
Kels
King
King

Príspevok od používateľa Kels »

maki-a to vsetko v posilke? ci nie..LEbo niekde som tu cital od teba ze nechodis do posilky...Tak by si mohol napisat (ked tam nechodis) ze ako doma -bez naradia,cviky robis na jednotlive casti ..Dik :wink:
Maki
Darca
Darca

no to bolo daaaavno pisane uz - od septemrba makam v posilke ako drak, ale pomalicky sa chystam ju vysadit a zasa iba doma pekne s vlastnym telom cvicit... trosku zhodit tuk a tak

a co na jednotlive partie? no co ja viem?
prsia - kliky nasiroko
biceps - hrazda pohmat
chrbat - hrazda nadhmat nasiroko (teda ak mas doma hrazdu, aj ano)
ramena - stojka a staby kliky - ale pozor na prekrvenie mozgu
nohy - drepy a vypony na lytka - sice budes musiet donekonecna ale da sa aj bez zavazi
triceps - kliky nauzko abo vytlaky na stolicke...
davis
Light Expert
Light Expert

Re: Posilovanie

Príspevok od používateľa davis »

MurphY napísal:no ak ti nevadi tak ja ti mozem pomoct.. mal by si to viac kombinovat a davat iba dve partie tela na den cize napr. na pondelok : biceps , ramena | stredu > hrudnik a chrbat . piatok > nohy , brucho..
je dolezite mat aj spravny trening ale aj spravny jedalnicek..cize je aj dobre dodrzovat ranajky , obed , veceru.. a k tomu bud gainer alebo spominane bielka..

hlavne si zostav trening a potom zacni uvazovat nad bielkami a nad doplnkami..
jasne ze mi mozes pomoct preco nie budem ti len vdacny tak ja zvycym brucho nohy hrudnik chrbat bycak tricak a cvicim pondelok utorok stvrtok piatok pomoz mi s planom na kazdu partiu svojho tela okrem noh a brucha u tych mam iba jeden cvik a ostatnych aj po trii cviky alebo dva
pom
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa pom »

Toxikoman napísal:Tebe uz prepina...pri 12 opakovani sa ti bude zmensovat sval ?? to ti kto povedal ?
pom napísal:asi si este nepocul o treningoch ktorymi mozes spalovat svalovu hmotu.
vyuzivaju ju hlavne zeny.
pom napísal:v januari budem mat dokaz
(v jednej posilke su navody na cvicenia a tam som to cital)
donesem foto textu
ako som slubil :)
Prílohy
22-01-07_1643.jpg
22-01-07_1643.jpg (13.54 KiB) 1137 zobrazení
22-01-07_1642.jpg
22-01-07_1642.jpg (20.35 KiB) 1137 zobrazení
kali520
Darca
Darca

Príspevok od používateľa kali520 »

pom dobre ale ti si hovoril ze pri obratenej pyramide odburas svalstvo. Tazko sa mi z toho citalo takze ak som spravne tam cital nebolo tam nic o obratenej pyramide, bolo tam len 3 serie po 12 opakovani tusim pulovru a este nejakych cvikov, plus vykonavanie aeorobnej aktivity a to dost casto. A taktiez je tam spominane ze co nemas jest. No tie jedla co tam su su vysoko energeticke takze napr mlieko vyprazane maso, atd. Takze obmedzeny prisun tukov a bielkovin.
davis
Light Expert
Light Expert

dnes som si meral bycak a mam ho o cm vacsii super a skusal som aj mrtvy tah mal som 84,5 kg zajtra chcem skusit 100 co to spravy
Maki
Darca
Darca

radsej skusaj s mensimi vahami,nieze ti rupne v krizoch kvoli prilisnemu entuziazmu ze aha aky som buchac, raz zdvihnem 100kg a na druhy den ma budu musiet z postele dvihat, lebo sam sa nepohnes..
davis
Light Expert
Light Expert

Maki napísal:radsej skusaj s mensimi vahami,nieze ti rupne v krizoch kvoli prilisnemu entuziazmu ze aha aky som buchac, raz zdvihnem 100kg a na druhy den ma budu musiet z postele dvihat, lebo sam sa nepohnes..
jj ani som dnes neskusal vcera som skusil tych 85 kg no a dnes som toho ako si opustil niekedy inokedy skusim
4JOKE
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa 4JOKE »

to POM : mohol by si to prosim ta prepisat co tam pisu co zvysuje obvod a znizuje obvod? ale ak by si to este raz kvalitnejsie odfotil....dik
Cenayus
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Cenayus »

poznate niekto nejake cviky na tycke?
ako naprzhyby na siroko to je na chrbat ze....noa ci poznate este nejake ostatne a hlavne na kt. partie su tie cviky
Grosay
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Grosay »

Maki napísal:triceps a biceps v jeden den? zarucena rozbijacka :D

ja cvicim tak
1.den - hrudnik,biceps - bol tu napisany triceps, sorka preklep
2.den - chrbat,triceps
3.den - ramena,nohy
4.den - volno
5. den - odzaciatku cyklus

no vlastne ee - idem 3+1,2+1 ... proste stvrtok a nedela vzdy volno a co sa brucha tyka tak to si vzdy niekam zaradim ked sa na to citim.. :D
Ehm... pre zaciatocnika je najlepsie cvicit 3xtyzdenne cele telo.
marsman
Medium Star
Medium Star

dinamika a vyskok

Príspevok od používateľa marsman »

cafte celu zimu som cvicil aby som nabral hmotu teraz by som potreboval nieco na zvysenie vyskoku a dinamiku. co by ste mi poradily?

hravam basket a toto mi dost treba dik
Grosay
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Re: dinamika a vyskok

Príspevok od používateľa Grosay »

marsman napísal:cafte celu zimu som cvicil aby som nabral hmotu teraz by som potreboval nieco na zvysenie vyskoku a dinamiku. co by ste mi poradily?

Skusal si behavat a skakat so zavaziami?
Tomasito
VIP
VIP

Re: dinamika a vyskok

Príspevok od používateľa Tomasito »

marsman napísal:cafte celu zimu som cvicil aby som nabral hmotu teraz by som potreboval nieco na zvysenie vyskoku a dinamiku. co by ste mi poradily?

http://www.hojko.com/viewtopic.php?t=53764 ... v tejto chvili hned prva tema prd temou Posilovanie.
Maki
Darca
Darca

Grosay napísal:Ehm... pre zaciatocnika je najlepsie cvicit 3xtyzdenne cele telo.

cele telo v jeden den som cvicil cca mesiac, potom som to zredukoval na 2 partie za den.. nieje to zle ani jedno ani druhe, zalezi od toho ci clovek vladze a ako sa citi..
davis
Light Expert
Light Expert

Maki napísal:cele telo v jeden den som cvicil cca mesiac, potom som to zredukoval na 2 partie za den.. nieje to zle ani jedno ani druhe, zalezi od toho ci clovek vladze a ako sa citi..
ja mam tri parite na den a cvicim 4 dni ale rozmyslam ze to zredukujem ale potom sa bojim ze to bude malo
miso2911
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa miso2911 »

mate niekto skusenosti s vitaminom B12?
TOMIAW
Light Expert
Light Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa TOMIAW »

Dale88 napísal:no diky za rady, mam uz 18. Posilujem, mam vypracovany program od trenera a co sa tyka mega massu pytal som sa mnohych ludi a sportovcov co si o tom myslia, maju s tym dobre skusenosti .. ja nepotrebujem svaly ako z casopisu, len nabrat hmotu/ vahu to je moj hlavny problem a toto je vraj na to idealne. Co sa tyka davky tak to bude asi 150g na den tak nic sa nestane ked si dam 2x za den po 70g. Ale aj tak mi je to divne lebo ked som to tak pocital tak mi 7kg mega mass potom vychadza na dakych 43 dni ak sa budem drzat tej denne davky 150g a to by slo dost do penazi.. za tento som vygrcal 2600,-
ma sa to brat 150g je jedna davka takze ak budes davat 2krat denne tak potom 300g dokopy takze jedna davbvka je 550ml mlieka a 150g megacu to je jedn adavka co by si mal brat 2-3krat za den a co sa tyka toho na kolko ti to vydrzi cim menej ti to vydrzi tak tym lepsie ty to mas jest ne sa na to pozerat !!!!!!
Napísať odpoveď